Ken Jeong wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ken Jeong
(Kendrick Kang-Joh Jeong)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Greensboro, Severní Karolína
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herec

Ken Jeong - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.7.1969 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ken Jeong 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ken Jeong
datum narození 13.7.1969
(herec, instagram)

Ken Jeong - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Poldův švagr
(2016) - Ledová sezóna
(2015) - 2015 Creative Arts Emmys
(2015) - The DUFF
(2015) - Ktown Cowboys
(2015) - Dr. Ken (TV seriál)
(2015) - Advantageous
(2015) - Killing Hasselhoff
(2014) - Lennon or McCartney
(2014) - Tučňáci z Madagaskaru
(2014) - BoJack Horseman (TV seriál)
(2014) - Birds of Paradise
(2013) - Turbo FAST (TV seriál)
(2013) - Turbo
(2013) - Souboj s Antikristem
(2013) - Pot a krev
(2013) - Pařba na třetí
(2013) - Maron (TV seriál)
(2013) - Já, padouch 2
(2012) - Žhavá láska (TV seriál)
(2011) - Enrique Iglesias featuring Pitbull & The WAV.s - I Like How It Feels (hudební videoklip)
(2011) - The 2011 Billboard Music Awards
(2011) - Transformers 3
(2011) - Pařba v Bangkoku
(2011) - Ošetřovatel
(2011) - Mupeti
(2011) - Láska bolí (TV seriál)
(2011) - Agenti v sukních: Jaký otec, takový syn
(2010) - Postavte se rakovině
(2010) - Conan
(2010) - Tupíři
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2010) - Já, padouch
(2010) - Chlupatá odplata
(2010) - How to Make Love to a Woman
(2009) - Zpátky do školy (TV seriál)
(2009) - Trable v ráji
(2009) - Slečna zamilovaná
(2009) - Pařba ve Vegas
(2009) - Párty na klíč (TV seriál)
(2009) - Off Duty
(2009) - Men of a Certain Age (TV seriál)
(2009) - Kšeftáři
(2009) - Glee (TV seriál)
(2008) - Velcí bratři
(2008) - Travička zelená
(2008) - Můj nejhorší týden (TV seriál)
(2008) - Bratři z donucení
(2007) - Zbouchnutá
(2007) - Uncle P
(2006) - V dobrém i zlém (TV seriál)
(2005) - Kims of Comedy
(2005) - Menciův svět (TV seriál)
(2005) - Kancl (TV seriál)
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Significant Others (TV seriál)
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Cedric the Entertainer Presents
(2002) - Zlobivý holky (TV seriál)
(2002) - Policejní odznak (TV seriál)
(2001) - S dětmi na krku (TV seriál)
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2001) - The Downer Channel (TV seriál)
(2000) - Larry, kroť se (TV seriál)
(1998) - Black Jaq
(1996) - Policie z New Orleans (TV seriál)
(1995) - MADtv

Ken Jeong - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.7.1969 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ken Jeong 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ken Jeong - herec

se narodil 13.7.1969 ve městě Greensboro, Severní Karolína, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ken Jeong

Dnes se narodili
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Ken Jeong
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
20°54’
 
LunaLuna:
Rak
9°00’
 
MerkurMerkur:
Rak
10°20’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
7°01’
 
MarsMars:
Střelec
1°53’
 
JupiterJupiter:
Panna
29°43’
 
SaturnSaturn:
Býk
7°40’
 
UranUran:
Váhy
0°26’
 
NeptunNeptun:
Štír
26°06’
R
PlutoPluto:
Panna
22°50’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
24°22’
R
Černá LunaLilith:
Rak
13°36’
 
CheirónCheirón:
Beran
6°52’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Claus von Stauffenberg
(*1907 - 1944) důstojník, aktér neúspěšného atentátu na Hitlera

Jižní Afrika Basil Rathbone
(*1892 - 1967) herec

Spojené státy John Heard
(*1946 - 2017) herec

Spojené státy D. W. Griffith
(*1875 - 1948) režisér, herec

Spojené státy E. L. Doctorow
(*1931 - 2015) spisovatel, univerzitní profesor, historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »