Ken Micuiši wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ken Micuiši

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jawata
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec

Ken Micuiši (Ken Mitsuishi) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
26.9.1961 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ken Micuiši 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ken Micuiši
datum narození 26.9.1961
(herec, instagram)

Ken Micuiši - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Natsumi no Hotaru
(2016) - Mubansou
(2016) - Moriyamachu Kyoshujo
(2016) - Kaizoku to Yobareta Otoko
(2015) - Tenku no Hachi
(2015) - Sukepugoto (TV seriál)
(2015) - Shinya Shokudo
(2015) - Shingari ~ Yamaichi Shoken Saigo no Seisen (TV seriál)
(2015) - Shimeshi (TV seriál)
(2015) - Sairen (TV seriál)
(2015) - Ouroboros - Keisatsu o Sabaku wa Ware ni Ari (TV seriál)
(2015) - Obon no otôto
(2015) - Kowareta Heart wo Urimono ni
(2015) - Koibito Tachi
(2015) - Joka Gemu
(2015) - Dokonjo Gaeru (TV seriál)
(2015) - Aimu Homu (TV seriál)
(2014) - Yoru no Sensei (TV seriál)
(2014) - Yamikin Ushijima-kun Part 2
(2014) - Wood Job!
(2014) - Vancouver no Asahi
(2014) - Ushijima Kun Part 2
(2014) - Shinya Shokudo 3 (TV seriál)
(2014) - N no Tame ni (TV seriál)
(2014) - Kami no Tsuki (TV seriál)
(2014) - Ieji
(2014) - Ai no Chiisana Rekishi
(2013) - Tomogui
(2013) - Tokyo Bandwagon (TV seriál)
(2013) - Strawberry Night ~ After the Invisible Rain
(2013) - Pan to sûpu to neko biyori (TV seriál)
(2013) - Olympic no Minoshirokin (TV seriál)
(2013) - Nakuna, Hara-chan (TV seriál)
(2013) - Lady Joker (TV seriál)
(2013) - Kyo no Hi wa Sayonara
(2013) - Koisuru Haguruma
(2013) - Henshin Interviewer no Yuuutsu (TV seriál)
(2013) - Hajimari no michi
(2013) - Gacchaman
(2013) - Forma
(2012) - Ukrutnost nade vše
(2012) - Tonbi
(2012) - Tokyo Pureiboi Kurabu
(2012) - Suitei Yuuzai (TV seriál)
(2012) - Shiawase no pan
(2012) - Rentaneko
(2012) - Mō Ichido Kimi ni, Propose (TV seriál)
(2012) - Mirai Nikki (TV seriál)
(2012) - LOVE: Masao kun ga iku!
(2012) - Kuruma Isu de Boku Na Sora wo Tobu
(2012) - Kuro no Onna Kyōshi (TV seriál)
(2012) - Akko to Bokura ga Ikita Natsu
(2011) - Tōkyō oashisu
(2011) - Shuffle
(2011) - Shitamachi Rocket (TV seriál)
(2011) - Shinya Shokudo 2 (TV seriál)
(2011) - Rokku: Wanko no shima
(2011) - Mainichi kâsan
(2011) - Kamifusen
(2011) - Himizu
(2011) - Bitva o ostrov Saipan
(2011) - Bartender (TV seriál)
(2011) - Azemichi no dandi
(2010) - 13 samurajů
(2010) - Tobo Bengoshi (TV seriál)
(2010) - Q.10 (TV seriál)
(2010) - Nude
(2010) - Nagareboshi (TV seriál)
(2010) - Mazā wōtā
(2010) - Jak jsem se vdala za Gegegeho (TV seriál)
(2010) - Hiro sho
(2010) - Hevunzu sutôrî
(2010) - GM: Odore dokutâ (TV seriál)
(2010) - Akunin
(2009) - 20-seiki shônen: Dai 2 shô - Saigo no kibô
(2009) - Viyon no tsuma
(2009) - Untouchable (TV seriál)
(2009) - Shin-san
(2009) - Oppai barê
(2009) - Nakumonka
(2009) - Mama wa Mukashi Papa datta (TV seriál)
(2009) - Kansen rettô
(2009) - Kakera
(2009) - Kaiji: Jinsei gyakuten gêmu
(2009) - Boss (TV seriál)
(2009) - Akahana no sensei (TV seriál)
(2008) - 20-seiki shōnen: Honkaku kagaku bōken eiga
(2008) - Za shôto fuirumuzu: Minna, hajime wa kodomo datta
(2008) - Za kōdo: Angō
(2008) - Suwîto rein: Shinigami no seido
(2008) - Scandal (TV seriál)
(2008) - Kodomo no Kodomo
(2008) - Kodomo no kodomo
(2008) - Kodomo no kodomo
(2008) - Kansa hôjin (TV seriál)
(2008) - Hyaku hachi
(2008) - Gururi no koto
(2008) - Ano Hi Bokura no Inochi wa Toiretto Pepa yori mo Karukatta
(2008) - Akumu tantei 2
(2007) - Sad Vacation
(2007) - Pâku ando rabuhoteru
(2007) - Little DJ: Chiisana koi no monogatari
(2007) - Kitokito!
(2007) - Kansatsu eien ni kimi wo mitsumete
(2007) - Kanojo to no Tadashii Asobikata
(2007) - Himitsu no hanazono (TV seriál)
(2007) - Hagetaka: Road to Rebirth (TV seriál)
(2007) - Fuurin Kazan (TV seriál)
(2007) - Ekusute
(2007) - Brýle
(2006) - Yoki na gyangu ga chikyu o mawasu
(2006) - Soredemo boku wa yattenai
(2006) - Pavillion sanshouo
(2006) - Jikō keisatsu (TV seriál)
(2006) - Gekidan Engimono (TV seriál)
(2006) - Dr. Koto Shinryojo 2006 (TV seriál)
(2006) - Arigatô
(2006) - Ame no machi
(2005) - Večeře u Noriko
(2005) - Mrs.
(2005) - Bôkoku no îjisu
(2004) - Yuda
(2004) - Pryč z toho světa
(2004) - Pacchigi!
(2004) - Omoinotama Nenju (TV seriál)
(2004) - Kikyo
(2004) - Fuon
(2004) - Division 1 (TV seriál)
(2003) - Kawa, itsuka umi e: muttsu no ai no monogatari (TV seriál)
(2003) - Jump
(2002) - 2009 Loseuteu maemorijeu
(2002) - Satorare (TV seriál)
(2002) - Ogyâ
(2002) - KT
(2002) - Border Line
(2002) - Babel (TV seriál)
(2001) - Zeitaku na hone
(2001) - Mabudachi
(2001) - Kogoeru Kiba
(2001) - Hasshu!
(2001) - Gaichu
(2001) - Eko eko azaraku IV
(2000) - Yurīka
(2000) - Quiz (TV seriál)
(2000) - Koroshi
(2000) - Howaitoauto
(2000) - Hotaru
(2000) - Himawari
(2000) - Hakata Movie: Chinchiromai
(2000) - Dokuritsu shonen gasshoudan
(1999) - Sheidî gurôvu
(1999) - Konkurs
(1999) - Kaosu
(1999) - Atsumono
(1998) - Tokyo Eyes
(1998) - Tenká červená linie
(1998) - Open House
(1997) - Úhoř
(1996) - Suwarôteiru
(1996) - Kniha snů
(1996) - Chinpira
(1996) - Helpless
(1995) - Love Letter
(1993) - Uchiage hanabi, shita kara miruka? Yoko kara miruka?
(1993) - Fried Dragon Fish
(1992) - Ghost Soup
(1987) - Gokudo no onna-tachi 2
(1986) - Kinema no tenchi
(1985) - Seburi monogatari
(1983) - Okinawa no shonen
(1982) - Shiawase no kiiroi hankachi
(1982) - Otoko wa tsurai yo: Hana mo arashi mo Torajiro
(1981) - Sailor-fuku to kikanju
(1980) - Otoko wa tsurai yo: Torajiro haibisukasu no hana
(1978) - Hakatakko junjô

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.9.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ken Micuiši 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ken Micuiši - herec

se narodil 26.9.1961 ve městě Jawata
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ken Micuiši

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Ken Micuiši
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
3°09’
 
LunaLuna:
Býk
0°46’
 
MerkurMerkur:
Váhy
28°57’
 
VenušeVenuše:
Panna
3°27’
 
MarsMars:
Váhy
26°24’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
27°19’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
23°14’
R
UranUran:
Lev
28°25’
 
NeptunNeptun:
Štír
9°41’
 
PlutoPluto:
Panna
8°43’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
25°07’
R
Černá LunaLilith:
Lev
26°22’
 
CheirónCheirón:
Ryby
2°53’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »