Ken Takakura wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ken Takakura
(Goichi Oda)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kita-Kyushu City
Země:
Věk:
† 83 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Ken Takakura - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.2.1931 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ken Takakura 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Ken Takakura
datum narození 16.2.1931
(herec, instagram)

Ken Takakura - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Anata e
(2005) - Překonat sám tisíce mil
(2001) - Hotaru
(1999) - Poppoya
(1994) - Shijushichinin no shikaku
(1993) - Korekara umibe no tabibitotachi
(1992) - Mr. Baseball
(1989) - Černý déšť
(1989) - A un
(1988) - Umi e, See You
(1985) - Yasha
(1984) - Policajt umí karate
(1983) - Nankyoku monogatari
(1983) - Izakaya Chôji
(1982) - Kaikyô
(1981) - Stanice
(1980) - Vzdálený ohlas jara
(1980) - Dôran
(1978) - Yasei no shômei
(1978) - Fuyu no hana
(1977) - Žlutý kapesník
(1977) - Hakkodasan
(1977) - Akuma no temari-uta
(1976) - Horká stopa
(1975) - Odsouzená Střela
(1975) - Nihon ninkyo-do: gekitotsu-hen
(1975) - Daidatsugoku
(1974) - Japonská mafie
(1973) - Yamaguchi-gumi San-daime
(1973) - Golgo 13
(1973) - Gendai ninkyô-shi
(1972) - Showa zankyo-den: Yabure-gasa
(1972) - Junko intai kinen eiga: Kantô hizakura ikka
(1971) - Showa zankyo-den: hoero karajishi
(1971) - Nihon jokyo-den: ketto midare-bana
(1970) - Sutemi no Narazu-mono
(1970) - Showa zankyo-den: Shinde morai masu
(1970) - Příliš pozdní hrdina
(1970) - Poslední kamikaze
(1970) - Nippon dabi katsukyu
(1970) - Nihon kyokaku-den: Nobori Ryu
(1970) - Nihon jokyo-den: makka na dokyo-bana
(1969) - Showa zankyo-den: Karajishi jingi
(1969) - Showa zankyo-den: Hito-kiri karajishi
(1969) - Sengo Saidai no Toba
(1969) - Nihon kyokaku-den: hana to ryu
(1969) - Nihon jokyo-den: kyokaku geisha
(1969) - Hibotan bakuto: nidaime shumei
(1969) - Hibotan bakuto: hanafuda shobu
(1969) - Bakuto mujô
(1968) - Shin Abashiri Bangaichi
(1968) - Nihon Kyokaku-den: Zetsuenjô
(1968) - Kyokaku Retsuden
(1968) - Koya no toseinin
(1968) - Jinsei-gekijô: Hishakaku to kiratsune
(1968) - Hibotan bakuto
(1968) - Gorotsuki
(1968) - Gokuchu no kaoyaku
(1968) - Gion matsuri
(1968) - Bakuto retsuden
(1967) - Showa zankyo-den: Chizome no karajishi
(1967) - Nihon Kyokaku-den: Shira-ha no Sakazuki
(1967) - Nihon kyokaku-den: kirikomi
(1967) - Kyokotsu ichidai
(1967) - Abashiri Bangaichi: Ketto Reika 30 do
(1967) - Abashiri Bangaichi: Fubuki no Toso
(1967) - Abashiri Bangaichi: Aku eno Chosen
(1966) - Zigoku no okite ni asu wa nai
(1966) - Showa zankyo-den: Karajishi botan
(1966) - Showa zankyo-den: Ippiki okami
(1966) - Otoko no shôbu
(1966) - Nihon Kyokaku-den: Ketto Kanda-matsuri
(1966) - Nihon Kyokaku-den: Kaminari-mon no Ketto
(1966) - Kamikaze yarô
(1966) - Abashiri Bangaichi: Nangoku no Taiketsu
(1966) - Abashiri Bangaichi: Koya no taiketsu
(1966) - Abashiri Bangaichi: Hokkai-hen
(1966) - Abashiri Bangaichi: Dai-setsugen no Taiketsu
(1965) - Zoku Abashiri Bangaichi
(1965) - Showa zankyo-den
(1965) - Nihon Kyokaku-den: naniwa-hen
(1965) - Nenasytný průliv
(1965) - Miyamoto Musashi: Ganryû-jima no kettô
(1965) - Abashiri Bangaichi: Bokyo-hen
(1965) - Abashiri Bangaichi
(1964) - Tôkyô gyangu tai Honkon gyangu
(1964) - Ôkami to buta to ningen
(1964) - Nihon kyokaku-den
(1964) - Narazu-mono
(1964) - Miyamoto Musashi: Ichijoji no ketto
(1964) - Jakoman to Tetsu
(1964) - Irezumi totsugekitai
(1964) - Ankokugai odori
(1963) - Tokyo Untouchable: Dasso
(1963) - Showa kyokyaku den
(1963) - Miyamoto Musashi: Nitoryu kaigen
(1963) - Jinsei gekijo: hisha kaku
(1963) - Gyangu chûshingura
(1963) - Ankokugai saidai no kettou
(1963) - Ankokugai no kaoyaku: juichinin no gyangu
(1962) - Tokyo antachaburu
(1962) - Sen-hime to Hideyori
(1962) - Koi to Taiyo to Gang
(1962) - Ankoku-gai saigo no hi
(1961) - Hana to arashi to gyangu
(1960) - Zoku beran me-e geisha
(1960) - Tenka no Kaidanji Tosshin Tarô
(1960) - Ôzora no muhômono
(1960) - Ôinaru tabiji
(1959) - Kôdo nanasen metoru: kyôfu no yojikan
(1958) - Mori to mizuumi no matsuri
(1958) - Kisetsufu no kanatani

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.2.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ken Takakura 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ken Takakura - herec

se narodil 16.2.1931 ve městě Kita-Kyushu City
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ken Takakura

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Connery
(*1930) herec

Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) herec, režisér

Kanada Ruby Keeler
(*1904) herečka

Spojené státy Tim Burton
(*1958) režisér, scénárista, spisovatel, výtvarník, herec

Německo Claudia Schiffer
(*1970) herečka, modelka


Ken Takakura
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
26°51’
 
LunaLuna:
Vodnář
15°25’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
7°11’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
10°37’
 
MarsMars:
Lev
0°01’
R
JupiterJupiter:
Rak
11°01’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
18°58’
 
UranUran:
Beran
12°46’
 
NeptunNeptun:
Panna
4°37’
R
PlutoPluto:
Rak
19°04’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
17°08’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
10°59’
 
CheirónCheirón:
Býk
14°17’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Macaulay Culkin
(*1980) herec ze Sám doma, člen skupiny The Pizza Underground

Slovensko Magda Vášáryová
(*1948) herečka, diplomatka

Mexiko Thalía
(*1971) herečka, zpěvačka

Itálie Guillaume Apollinaire
(*1880) dramatik, básník

Makedonie Matka Tereza
(*1910) řeholní sestra


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Paul Muni
(*1895 - 1967) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979 - 2001) herečka, zpěvačka

Spojené státy Truman Capote
(*1924 - 1984) spisovatel, herec a novinář

Spojené státy Neil Armstrong
(*1930 - 2012) astronaut, první na Měsíci

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844 - 1900) filosof, klasický filolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »