Ken Watanabe wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ken Watanabe
(Kensaku Watanabe)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Niigata
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herec

Ken Watanabe - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.10.1959 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ken Watanabe 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ken Watanabe
datum narození 21.10.1959
(herec, instagram)

Ken Watanabe - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Ikari
(2015) - The 69th Annual Tony Awards
(2015) - The Sea of Trees
(2014) - The New York Review of Books: 50 let
(2014) - Transformers: Zánik
(2014) - Oyaji no Senaka (TV seriál)
(2014) - Nezlomný
(2014) - Hakugin Jack
(2014) - Godzilla
(2013) - Yurusarezaru mono
(2012) - Makete katsu - sengo wo tsukutta otoko Yoshida Shigeru (TV seriál)
(2012) - Hayabusa: Harukanaru kikan
(2011) - Ai Inochi ~Shinjuku Kabukicho Kakekomidera~
(2010) - Inception - Making of film
(2010) - Smrt v Šanghaji
(2010) - Počátek
(2010) - Hei no naka no chûgakkô
(2009) - Upírův pomocník
(2009) - Shizumanu Taiyo
(2009) - Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
(2009) - Keiji ichidai: Hiratsuka Hachibei no Shôwa jiken shi (TV seriál)
(2008) - Shabekuri 007
(2007) - Live Earth (koncert)
(2007) - Hoshi hitotsu no yoru
(2006) - Dopisy z Iwo Jimy
(2006) - Ashita no kioku
(2005) - Ashes and Snow
(2005) - Kita no zeronen
(2005) - Ching yi ngor sum gi
(2005) - Gejša
(2005) - Batman začíná
(2004) - Suna no utsuwa (TV seriál)
(2003) - T.R.Y.
(2003) - Poslední samuraj
(2003) - Kawa, itsuka umi e: muttsu no ai no monogatari (TV seriál)
(2002) - Shin jingi naki tatakai/Bousatsu
(2002) - Sennen no koi - Hikaru Genji monogatari
(2002) - Hi wa mata noboru
(2001) - Chūshingura 1/47
(2001) - Hojo Tokimune (TV seriál)
(2000) - Supêsutoraberâzu
(2000) - Oboreru sakana
(2000) - Ikebukuro West Gate park (TV seriál)
(1998) - Kizuna
(1997) - Vítejte zpět, pane McDonalde
(1995) - Gokenin Zankurô (TV seriál)
(1992) - Kimitachi ga ite boku ga iru
(1991) - Bakumatsu jyunjyoden
(1990) - Takeda Shingen (TV seriál)
(1987) - Dokugan-ryu Masamune (TV seriál)
(1986) - Umi to dokuyaku
(1986) - Hanekonma (TV seriál)
(1985) - Tanpopo
(1985) - Kekkon annai mystery
(1985) - Bojovníci ninja
(1984) - Setouchi shonen yakyu dan
(1984) - Ninja's Force

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.10.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ken Watanabe 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ken Watanabe - herec

se narodil 21.10.1959 ve městě Niigata
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ken Watanabe

Dnes se narodili
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Ken Watanabe
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
27°20’
 
LunaLuna:
Blíženci
20°25’
 
MerkurMerkur:
Štír
17°53’
 
VenušeVenuše:
Panna
12°45’
 
MarsMars:
Štír
0°03’
 
JupiterJupiter:
Střelec
3°02’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
2°09’
 
UranUran:
Lev
20°27’
 
NeptunNeptun:
Štír
6°20’
 
PlutoPluto:
Panna
5°34’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
2°30’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
7°38’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
22°45’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Jungmann
(*1773 - 1847) spisovatel a překladatel, filolog, lexikograf

Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) filosof, vědec, matematik, teolog, polyhistorik

Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996) kardinál

Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) španělský skladatel a klavírista

Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) německý spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »