Kendži Sahara wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kendži Sahara

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kanagawa Ward
Země:
Věk:
87 let
Povolání:
herec

Kendži Sahara (Kenji Sahara) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.5.1932 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kendži Sahara 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Kendži Sahara
datum narození 14.5.1932
(herec, instagram)

Kendži Sahara - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1999) - Sagishi ippei
(1994) - Gojira VS Supesugojira
(1993) - Gojira VS Mekagojira
(1991) - Gojira VS Kingugidora
(1980) - Urutoraman Eitei (TV seriál)
(1975) - Tokyo-wan enjo
(1975) - Mekagojira no gyakushu
(1974) - Gojira tai Mekagojira
(1973) - Ningen kakumei
(1973) - Gokiburi deka
(1971) - Zoku Showa hito keta shachô tai futaketa shain: Getsu-getsu kasui moku kinkin
(1971) - Gekido no showashi: Okinawa kessen
(1970) - Gezora-Ganime-Kameba: Kessen! Nankai no daikaijű
(1969) - Nihonkai daikaisen
(1969) - Gojira-Minira-Gabara: Oru kaijű daishingeki
(1968) - Rengo kantai shirei chôkan: Yamamoto Isoroku
(1968) - Maitei Jyakku (TV seriál)
(1968) - Kaijű sôshingeki
(1967) - Urutora sebun (TV seriál)
(1967) - Kaijűtô no kessen: Gojira no musuko
(1966) - Furankenshutain no kaijű: Sanda tai Gaira
(1965) - Urutora Q (TV seriál)
(1965) - Umi no wakadaishô
(1965) - Pouze stateční
(1965) - Honkon no shiroibara
(1965) - Furankenshutain tai chitei kaijű Baragon
(1964) - San daikaijű: Chikyu saidai no kessen
(1964) - Mosura tai Gojira
(1963) - Matango
(1963) - Kaitei gunkan
(1962) - Yosei Gorasu
(1962) - King Kong vs. Godzilla
(1962) - Chushingura - Hana no maki yuki no maki
(1962) - Ai no uzu shio
(1961) - Onna kazoku
(1961) - Mosura
(1961) - Minami no shima ni yuki ga furu
(1961) - Higashi kara kita otoko
(1959) - Sarariman jikkai
(1959) - Onna gokoro
(1959) - Gokigen musume
(1958) - Zokuzoku sarariman shussetai kôki
(1958) - Wakai kemono
(1958) - Song for a Bride
(1958) - Oatari tanukigoten
(1958) - Bijo to Ekitainingen
(1957) - Zoku Sazae-san
(1957) - Yoru no kamome
(1957) - Chikyu Boeigun
(1957) - Hikage no musume
(1957) - Daigaku no samurai tachi
(1956) - Tôkyô no hito sayônara
(1956) - Sora no daikaijű Radon
(1956) - Probuzená zkáza
(1956) - Aoi me
(1954) - Godzilla

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Opice

Opice (Voda)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.5.1932 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kendži Sahara 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kendži Sahara - herec

se narodil 14.5.1932 ve městě Kanagawa Ward
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kendži Sahara

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Kendži Sahara
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
23°27’
 
LunaLuna:
Panna
5°00’
 
MerkurMerkur:
Beran
28°08’
 
VenušeVenuše:
Rak
6°05’
 
MarsMars:
Býk
1°32’
 
JupiterJupiter:
Lev
14°31’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
4°45’
 
UranUran:
Beran
21°15’
 
NeptunNeptun:
Panna
5°11’
R
PlutoPluto:
Rak
20°18’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
23°09’
R
Černá LunaLilith:
Býk
1°14’
 
CheirónCheirón:
Býk
23°31’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Rudyard Kipling
(*1865 - 1936) básník, prozaik, novinář

Spojené státy Joan London
(*1901 - 1971) spisovatelka, dcera spisovatele Jacka Londona

Česká republika Václav Borovička
(*1925 - 1996) dramaturg, scénárista, režisér

Spojené státy John Tyler
(*1790 - 1862) 10. prezident usa

Velká Británie Cecil Beaton
(*1904 - 1980) anglický módní a portrétní fotograf



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »