Kenneth More wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kenneth More
(Kenneth Gilbert More)

Pohlaví:
Muž
Narození:
20.9. 1914 - 14:30h
Místo:
Gerrards Cross, Anglie
Země:
Věk:
† 67 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Kenneth More - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Fisher (A)
Datum narození a čas (místní čas):
20.9.1914 - 14:30  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
20.9.1914 - 14:30  
GB, Gerrards Cross:
51°35' s.š., 0°34' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kenneth More 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Kenneth More
datum narození 20.9.1914
(herec, instagram)

Kenneth More - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1996) - The Very Best of Sid James
(1980) - A Tale of Two Cities
(1979) - Astronaut na dvoře krále Artuše
(1978) - The Silent Witness
(1978) - Leopard in the Snow
(1978) - An Englishman's Castle
(1977) - Viaje al centro de la Tierra
(1976) - Pantoflíček a růže
(1974) - Father Brown (TV seriál)
(1970) - Scrooge
(1969) - Špiónka beze jména
(1969) - Jaká to rozkošná válka!
(1969) - Bitva o Británii
(1968) - The Mercenaries
(1967) - The White Rabbit (TV seriál)
(1967) - Sága rodu Forsytů (TV seriál)
(1966) - Lord Raingo (TV seriál)
(1966) - Final Demand
(1965) - Sběratel
(1963) - The Comedy Man
(1962) - We Joined the Navy
(1962) - Some People
(1962) - Nejdelší den
(1962) - Heart to Heart
(1961) - The Greengage Summer
(1960) - Potopte Bismarck!
(1960) - Man in the Moon
(1959) - The 39 Steps
(1959) - The Thirty-Nine Steps
(1959) - Severozápadní hranice
(1958) - Zkáza Titaniku
(1958) - The Sheriff of Fractured Jaw
(1958) - Next to No Time
(1957) - The Admirable Crichton
(1956) - Reach for the Sky
(1955) - The Man Who Loved Redheads
(1955) - The Deep Blue Sea
(1955) - Raising a Riot
(1954) - Doktor v domě
(1953) - The Yellow Balloon
(1953) - Our Girl Friday
(1953) - Never Let Me Go
(1953) - Genevieve
(1952) - Brandy for the Parson
(1951) - The Clouded Yellow
(1951) - Není cesty v oblacích
(1951) - The Galloping Major
(1951) - Appointment with Venus
(1950) - Ranní vyplutí
(1950) - Chance of a Lifetime
(1950) - The Franchise Affair
(1949) - Stop Press Girl
(1949) - Now Barabbas
(1948) - Man on the Run
(1948) - Boj o jižní točnu
(1947) - Toad of Toad Hall
(1946) - Škola tajné služby
(1946) - For the Children (TV seriál)
(1937) - Windmill Revels
(1937) - Carry On London
(1935) - Look Up and Laugh

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.9.1914 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kenneth More 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kenneth More - herec

se narodil 20.9.1914 ve městě Gerrards Cross, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kenneth More

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Kenneth More
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
26°46’
8
 
LunaLuna:
Váhy
6°37’
8
 
MerkurMerkur:
Váhy
12°56’
9
 
VenušeVenuše:
Štír
13°06’
10
 
MarsMars:
Váhy
24°03’
9
 
JupiterJupiter:
Vodnář
13°01’
1
R
SaturnSaturn:
Rak
1°46’
6
 
UranUran:
Vodnář
7°59’
1
R
NeptunNeptun:
Rak
29°55’
7
 
PlutoPluto:
Rak
2°11’
6
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
4°29’
2
R
Černá LunaLilith:
Býk
3°08’
3
 
CheirónCheirón:
Ryby
16°07’
2
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
12°05’
1
Domy:
Kozoroh
2°14’
Rak
2°14’
2:
Vodnář
20°14’
8:
Lev
20°14’
3:
Beran
7°24’
9:
Váhy
7°24’
Býk
7°56’
Štír
7°56’
5:
Býk
28°45’
Štír
28°45’
6:
Blíženci
15°36’
Střelec
15°36’
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
4xZeměZemě
6xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
5°05’
11
Slun./Luna:
Váhy
1°42’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Rudyard Kipling
(*1865 - 1936) básník, prozaik, novinář

Spojené státy Joan London
(*1901 - 1971) spisovatelka, dcera spisovatele Jacka Londona

Česká republika Václav Borovička
(*1925 - 1996) dramaturg, scénárista, režisér

Spojené státy John Tyler
(*1790 - 1862) 10. prezident usa

Velká Británie Cecil Beaton
(*1904 - 1980) anglický módní a portrétní fotograf



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »