Kenneth Tobey wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kenneth Tobey
(Jesse Kenneth Tobey)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Oakland, Kalifornie
Země:
Věk:
† 85 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Kenneth Tobey - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.3.1917 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kenneth Tobey 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Kenneth Tobey
datum narození 23.3.1917
(herec, instagram)

Kenneth Tobey - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - The Naked Monster
(1994) - Snímek na tělo
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1992) - Spolubydlící
(1992) - Peklo chtíče
(1992) - Miláčku, zvětšil jsem naše dítě
(1990) - Gremlins 2
(1989) - Ghost Writer
(1988) - Freeway
(1988) - Big Top Pee-wee
(1987) - Vnitřní vesmír
(1984) - The Lost Empire
(1984) - Gremlins
(1983) - UFO - tajemní návštěvníci
(1981) - Kvílení vlkodlaků
(1980) - The Murder That Wouldn't Die
(1980) - Připoutejte se, prosím!
(1980) - Hero at Large
(1979) - The Horror Show
(1979) - Most Deadly Passage
(1978) - Wild and Wooly
(1978) - Nowhere to Run
(1978) - Goodbye, Franklin High
(1977) - Generál MacArthur
(1977) - Don't Push, I'll Charge When I'm Ready
(1976) - W. C. Fields and Me
(1976) - Gus
(1976) - Baby Blue Marine
(1975) - Columbo: Případ diplomatické imunity
(1974) - The Missiles of October
(1974) - Homebodies
(1974) - Dirty Mary a Crazy Larry
(1974) - The Death Squad
(1973) - The Alpha Caper
(1973) - Kráčející skála
(1973) - Coffee, Tea or Me?
(1972) - Pokřivená srdce
(1972) - Msta
(1972) - Kandidát
(1972) - Fireball Forward
(1972) - Ben
(1971) - Terror in the Sky
(1971) - Billy Jack
(1970) - The Andersonville Trial
(1970) - Lassie: Peace Is Our Profession
(1970) - Breakout
(1969) - Sestřička
(1967) - Průsmyk apačů
(1967) - Nastal čas zabíjet
(1966) - A Man Called Adam
(1965) - Our Private World (TV seriál)
(1965) - I Spy (TV seriál)
(1962) - Stark Fear
(1961) - X-15
(1960) - Seven Ways from Sundown
(1958) - The Nine Lives of Elfego Baca (TV seriál)
(1958) - Cry Terror!
(1957) - Whirlybirds (TV seriál)
(1957) - The Vampire
(1957) - The Wings of Eagles
(1957) - Přestřelka u ohrady O.K.
(1957) - Jet Pilot
(1956) - Ukradený vlak
(1956) - The Steel Jungle
(1956) - The Search for Bridey Murphy
(1956) - Muž v šedém flanelovém obleku
(1956) - Davy Crockett and the River Pirates
(1956) - Behind the Scenes with Fess Parker
(1955) - Zuřivý úsvit
(1955) - It Came from Beneath the Sea
(1955) - Davy Crockett
(1955) - Captain Fathom
(1954) - The Steel Cage
(1954) - Ring of Fear
(1954) - Down Three Dark Streets
(1953) - The Bigamist
(1953) - The Beast from 20,000 Fathoms
(1953) - Fighter Attack
(1952) - Angel Face
(1951) - Věc
(1951) - Up Front
(1950) - When Willie Comes Marching Home
(1950) - Three Secrets
(1950) - The File on Thelma Jordon
(1950) - Right Cross
(1950) - Pistolník
(1950) - My Friend Irma Goes West
(1950) - Love That Brute
(1950) - Kiss Tomorrow Goodbye
(1950) - The Flying Missile
(1949) - The Stratton Story
(1949) - The Great Sinner
(1949) - The Doctor and the Girl
(1949) - Task Force
(1949) - Přímo nad hlavou
(1949) - I Was a Male War Bride
(1949) - Illegal Entry
(1949) - Free for All
(1948) - He Walked by Night
(1948) - Beyond Glory
(1947) - This Time for Keeps
(1947) - Dangerous Venture
(1945) - The Front Page

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.3.1917 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kenneth Tobey 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kenneth Tobey - herec

se narodil 23.3.1917 ve městě Oakland, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kenneth Tobey

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Kenneth Tobey
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
2°17’
 
LunaLuna:
Beran
6°49’
 
MerkurMerkur:
Ryby
26°09’
 
VenušeVenuše:
Ryby
23°34’
 
MarsMars:
Ryby
27°28’
 
JupiterJupiter:
Býk
7°23’
 
SaturnSaturn:
Rak
23°39’
R
UranUran:
Vodnář
22°00’
 
NeptunNeptun:
Lev
2°12’
R
PlutoPluto:
Rak
2°20’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
16°03’
R
Černá LunaLilith:
Lev
15°04’
 
CheirónCheirón:
Ryby
26°11’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »