Kenneth Welsh wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kenneth Welsh

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Edmonton, Alberta
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
herec

Kenneth Welsh - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
30.3.1942 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kenneth Welsh 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Kenneth Welsh
datum narození 30.3.1942
(herec, instagram)

Kenneth Welsh - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Twin Peaks (TV seriál)
(2016) - Operation Insanity
(2016) - Chicanery
(2015) - The Ballad of Immortal Joe
(2014) - Wet Bum
(2014) - The Divide - Zlom (TV seriál)
(2014) - The Best Laid Plans (TV seriál)
(2013) - Počasí, které psalo dějiny (TV seriál)
(2013) - Loupež na úrovni
(2013) - Cottage Country
(2012) - The Riverbank
(2012) - Luke a jeho příběh
(2009) - Survival of the Dead
(2009) - Grey Gardens
(2008) - Obdiv
(2008) - Nothing Really Matters
(2008) - Kit Kittredge: Odvážná novinářka
(2008) - Dcera nevěsty
(2007) - Secrets from Another Place: Creating Twin Peaks
(2007) - St. Urbain's Horseman (TV seriál)
(2007) - Hedvábná cesta
(2007) - Booky & the Secret Santa
(2006) - Severská mystéria (TV seriál)
(2006) - Špatným směrem
(2006) - Síly temna
(2006) - Cesta k vítězství
(2005) - V moci ďábla
(2005) - Stupeň 7: Konec světa
(2005) - Pes za všechny peníze
(2005) - Naši otcové
(2005) - Mlha
(2005) - Karol
(2005) - Čtyři bratři
(2004) - The Wild Guys
(2004) - Letec
(2004) - Hokejový zázrak
(2004) - Den poté
(2003) - Madness of King Richard
(2003) - Eloise v hotelu Plaza
(2003) - Eloise a Vánoce
(2003) - Cesta k ledu
(2003) - Bad Faith
(2003) - Akta Pentagon
(2002) - Smrt v klášteře
(2002) - Matthew Blackheart: Monster Smasher
(2002) - The Man Who Saved Christmas
(2001) - Znamení čtyř
(2001) - Zastřelte Reagana
(2001) - Tajemný ostrov
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Skandál v Čechách
(2001) - Přístav
(2001) - Ohnisko nenávisti
(2000) - Úmyslný čin
(2000) - Pes baskervillský
(2000) - Magická zbraň
(2000) - Love Come Down
(2000) - Love and Murder
(2000) - Kdo zabil děti z Atlanty?
(2000) - G-Saviour
(1999) - Vendeta
(1999) - Revenge of the Land
(1999) - Chladnokrevná hra
(1999) - G-Saviour
(1999) - External Affairs
(1998) - The Man Who Might Have Been: An Inquiry Into the Life and Death of Herbert Norman
(1998) - Válka v Zálivu
(1998) - Tunel strachu
(1998) - Skandální příběh Jacqueline Susannové
(1998) - Seznam mrtvých
(1998) - Edison: The Wizard of Light
(1998) - Bouřlivý mys
(1997) - Vražedné ticho
(1997) - Třetí dvojče
(1997) - Nesprávný muž
(1997) - Joe Torre: Curveballs Along the Way
(1997) - Habitat - Znovuzrození ráje
(1997) - Deník Evelyn Lau
(1997) - Absolutní moc
(1996) - Úniková klauzule
(1996) - Turning April
(1996) - Spiknutí
(1996) - Rowing Through
(1996) - Portraits of a Killer
(1995) - Hirošima
(1995) - Tanec v temnotách
(1995) - Skrýš
(1995) - Margaret's Museum
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Kissinger and Nixon
(1995) - Choices of the Heart: The Margaret Sanger Story
(1995) - Dark Eyes (TV seriál)
(1995) - Danielle Steel: Moji synové
(1994) - Whale Music
(1994) - Touha smrti V
(1994) - Timecop
(1994) - Pavouk a moucha
(1994) - Legenda o vášni
(1994) - Harlequin 2 - Jiná žena
(1994) - Getting Gotti
(1994) - Boozecan
(1994) - A pak tam byl jeden
(1993) - Žena na útěku - Příběh Lawrencie Bembenekové
(1993) - Úplné bezvětří 2
(1993) - Shattered Trust: The Shari Karney Story
(1993) - Pouta lásky
(1993) - Dieppe
(1993) - Les Amoureuses
(1992) - Kurt Browning: Life on the Edge
(1992) - Trýznivé pochybnosti
(1992) - A Mother's Right: The Elizabeth Morgan Story
(1992) - Dobrý boj
(1992) - Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster
(1991) - Velké sousto
(1991) - Vánoce na Divison Street
(1991) - Podvod podvodů
(1991) - Love, Lies and Murder
(1991) - High Country
(1991) - Deadly Betrayal: The Bruce Curtis Story
(1990) - Zabiják
(1990) - Poslední nejlepší rok mého života
(1990) - Perfectly Normal
(1990) - Nováček
(1990) - Městečko Twin Peaks (TV seriál)
(1990) - Detektiv Janek: Vražda v černobílém
(1990) - Detektiv Janek: Sedmkrát vražda
(1989) - Záhady Dicka Francise: Cena krve
(1989) - Straight Line
(1989) - Poslední svědek
(1989) - Love and Hate: The Story of Colin and Joanne Thatcher
(1989) - Lednový muž
(1989) - Champagne Charlie
(1989) - Gideon Oliver (TV seriál)
(1988) - Vražda Mary Phaganové
(1988) - Liberace: Behind the Music
(1988) - Krokodýl Dundee 2
(1988) - Jiná žena
(1988) - Dům na Carroll Street
(1987) - Zlaté časy rádia
(1987) - Vražedné očekávání
(1987) - Loyalties
(1987) - And Then You Die
(1986) - Výstup
(1986) - Screwball Academy
(1986) - Murder Sees the Light
(1986) - Lost!
(1986) - Hořkost
(1985) - The War Boy
(1985) - Láska a podvody
(1985) - Empire, Inc. (TV seriál)
(1985) - Dokonalí
(1985) - Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
(1985) - The Cuckoo Bird
(1984) - Zamilován
(1984) - Reno and the Doc
(1984) - Covergirl
(1983) - Zlo neznámého původu
(1983) - Tell Me That You Love Me
(1983) - Hot Money
(1980) - Phobia
(1980) - F.D.R.: The Last Year
(1980) - Double Negative
(1979) - Riel
(1977) - The Great Detective (TV seriál)
(1977) - The Newcomers (TV seriál)
(1977) - Brethren
(1976) - For the Record (TV seriál)
(1975) - The School for Scandal
(1974) - Edith Piafová
(1969) - The Three Musketeers
(1965) - The Overfamiliar Subordinate
(1964) - Selkirk of Red River

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.3.1942 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kenneth Welsh 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kenneth Welsh - herec

se narodil 30.3.1942 ve městě Edmonton, Alberta, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kenneth Welsh

Dnes se narodili
Spojené státy John Gavin
(*1931) herec, politik, ambasádor

Spojené státy Patricia Arquette
(*1968) herečka, režisérka

Kanada Mary Pickford
(*1892) herečka, režisérka

Česká republika Iveta Bartošová
(*1966) herečka, zpěvačka

Česká republika Michaela Kuklová
(*1968) herečka, modelka, dabérka


Kenneth Welsh
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
9°09’
 
LunaLuna:
Panna
13°00’
 
MerkurMerkur:
Ryby
20°03’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
23°43’
 
MarsMars:
Blíženci
13°47’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
15°42’
 
SaturnSaturn:
Býk
25°22’
 
UranUran:
Býk
27°36’
 
NeptunNeptun:
Panna
28°12’
R
PlutoPluto:
Lev
3°31’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
12°09’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
13°11’
 
CheirónCheirón:
Lev
8°17’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Výročí úmrtí dnes mají
Slovensko Juraj Herz
(*1934 - 2018) režisér, herec

Španělsko Pablo Picasso
(*1881 - 1973) malíř

Spojené státy Annette Funicello
(*1942 - 2013) herečka, zpěvačka

Francie Pierre Dumont
(*1884 - 1936) malíř

Velká Británie Margaret Thatcher
(*1925 - 2013) politička, předsedkyně britské vlády, Železná lady



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »