Kenny Johnson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kenny Johnson
(Kenneth Allen Johnson)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New Haven, Connecticut
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec

Kenny Johnson - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.7.1963 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kenny Johnson 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Kenny Johnson
datum narození 13.7.1963
(herec, instagram)

Kenny Johnson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Check Point
(2015) - Tajnosti a lži (TV seriál)
(2015) - Solace
(2015) - Run the Tide
(2013) - Timmy Muldoon and the Search for the Shadoweyes Bandit
(2013) - Batesův motel (TV seriál)
(2012) - Chicago Fire (TV seriál)
(2011) - Prime Suspect (TV seriál)
(2011) - Few Options
(2009) - NCIS: Los Angeles (TV seriál)
(2008) - Speechless
(2008) - Zákon gangu (TV seriál)
(2007) - Hříšné svědectví
(2007) - Božská mrcha (TV seriál)
(2006) - Zzyzx
(2006) - Opuštěný kaňon
(2006) - Aquaman
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2002) - Vzkvétající město (TV seriál)
(2002) - Policejní odznak (TV seriál)
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - One on One (TV seriál)
(2001) - Návrat do pekla
(2000) - 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
(2000) - Lovkyně (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Ryan Caulfield: Year One (TV seriál)
(1998) - První liga 3: Zpátky do druhé ligy
(1998) - Blade
(1998) - Archibald the Rainbow Painter
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1997) - Sins of the Mind
(1997) - Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
(1996) - Policie z New Orleans (TV seriál)
(1996) - Modrý Pacifik (TV seriál)
(1996) - The Burning Zone (TV seriál)
(1995) - Zmatkář
(1995) - Cesta do neznáma (TV seriál)
(1995) - Caroline in the City (TV seriál)
(1994) - Red Shoe Diaries 4: Auto Erotica
(1993) - Grace v jednom kole (TV seriál)
(1993) - At Home with the Webbers
(1992) - Deníky červených střevíčků (TV seriál)
(1990) - Mirage
(1990) - Lambada! Zakázaný tanec
(1989) - Family Matters (TV seriál)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.7.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kenny Johnson 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kenny Johnson - herec

se narodil 13.7.1963 ve městě New Haven, Connecticut, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kenny Johnson

Dnes se narodili
Kanada William Shatner
(*1931) herec

Spojené státy Reese Witherspoon
(*1976) herečka, modelka, skladatelka

Česká republika Martha Issová
(*1981) herečka

Česká republika Dagmar Veškrnová-Havlová
(*1953) herečka

Česká republika Karel Vágner
(*1942) herec, skladatel


Kenny Johnson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
20°22’
 
LunaLuna:
Beran
12°42’
 
MerkurMerkur:
Rak
19°54’
 
VenušeVenuše:
Rak
7°22’
 
MarsMars:
Panna
21°53’
 
JupiterJupiter:
Beran
18°18’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
21°52’
R
UranUran:
Panna
2°54’
 
NeptunNeptun:
Štír
12°55’
R
PlutoPluto:
Panna
10°13’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
20°26’
R
Černá LunaLilith:
Štír
9°24’
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°37’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Joan Crawford
(*1906) herečka

Česká republika Kateřina Kornová
(*1967) herečka, modelka, moderátorka

Česká republika Jitka Schneiderová
(*1973) herečka

Japonsko Akira Kurosawa
(*1910) režisér, scénárista, herec

Německo Michael Haneke
(*1942) režisér, scénárista, filosof, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vladimír Čech ml.
(*1951 - 2013) moderátor, dabér, herec

Česká republika Helena Štáchová
(*1944 - 2017) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Německo Johann Wolfgang von Goethe
(*1749 - 1832) básník, prozaik, dramatik, politik, stavebník

Česká republika Václav Matěj Kramérius
(*1759 - 1808) spisovatel, zakladatel českého novinářství, majitel českého nakladatelství a vydavatel novin

Spojené státy Rita Gam
(*1927 - 2016) herečka, dokumentaristka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »