Kevin Costner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kevin Costner
(Kevin Michael Costner)

Pohlaví:
Muž
Narození:
18.1. 1955 - 21:40h
Místo:
Lynwood, Kalifornie
Země:
Věk:
62 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér, zpěvák, skladatel

Kevin Costner - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
18.1.1955 - 21:40  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
19.1.1955 - 05:40  
US, Lynwood:
33°56' s.š., 118°13' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kevin Costner 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Kevin Costner
datum narození 18.1.1955
(herec, režisér, zpěvák, skladatel, instagram)

Kevin Costner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Hidden Figures
(2016) - Fastball
(2016) - Criminal
(2016) - Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti
(2015) - The 21st Annual Screen Actors Guild Awards
(2015) - Billy Kid: nové důkazy
(2015) - McFarland: Útěk před chudobou
(2014) - Muž, který zachránil svět
(2014) - Hollywood Banker
(2014) - 3 dny na zabití
(2014) - Velký draft
(2014) - Jack Ryan: V utajení
(2014) - Black and White
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Bruce Willis: Why the Legend Never Dies
(2013) - Muž z oceli
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Addicted to Fame
(2012) - Hatfieldovi a McCoyovi (TV seriál)
(2010) - Manažeři
(2009) - Nová dcera
(2008) - NASCAR: The Ride of Their Lives
(2008) - Správná volba
(2007) - Willkommen Österreich
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Tom Petty and the Heartbreakers: Running Down a Dream
(2007) - Obsession: The Sex and Violence of Revenge
(2007) - Mr. Brooks
(2006) - Odkaz Steva Irwina
(2006) - Laffit: All About Winning
(2006) - Záchranáři
(2005) - Memories of 'The Bodyguard'
(2005) - Vztekle tvá
(2005) - Co je šeptem...
(2004) - Beyond the 'Open Range'
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Hollywoodská setkání
(2003) - Frat Boys
(2003) - Dances with Wolves: The Creation of an Epic
(2003) - Krajina střelců
(2002) - Tim Robbins - hráč od srdce
(2002) - Playboy: Inside the Playboy Mansion
(2002) - Na křídlech vážky
(2001) - Bringing History to the Silver Screen
(2001) - 3000 mil na útěku
(2000) - GPTV
(2000) - Whitney Houston: The Greatest Hits
(2000) - When It Was a Game 3
(2000) - John Barry: Licence to Thrill
(2000) - Třináct dní
(1999) - 71. Annual Academy Awards
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Intimate Portrait: Kelly Preston
(1999) - Vzkaz v láhvi
(1999) - Hra snů
(1999) - Boxeři
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - Spirit: A Journey in Dance, Drums & Song
(1998) - The Heaven and Earth Show (TV seriál)
(1997) - The View
(1997) - Sean Connery Close Up
(1997) - Sean Connery, an Intimate Portrait
(1997) - The Postman - Posel budoucnosti
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - The American Film Institute Salute to Steven Spielberg
(1996) - A Century of Science Fiction
(1996) - Zelený svět
(1995) - 500 Nations (TV seriál)
(1995) - Vodní svět
(1994) - Wyatt Earp: Walk with a Legend
(1994) - Rapa Nui: Legends in Stone (TV seriál)
(1994) - A Century of Cinema
(1994) - Wyatt Earp
(1994) - Strom snů
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - John Barry: Moviola
(1993) - Dokonalý svět
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Oliver Stone
(1992) - JFK: V zákulisí
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Osobní strážce
(1992) - Amazing Stories: Book One
(1991) - Voices that Care
(1991) - S Madonnou v posteli
(1991) - Robin Hood: The Myth, the Man, the Movie
(1991) - Robin Hood: Král zbojníků
(1991) - JFK
(1990) - The Earth Day Special
(1990) - The Making of 'Dances with Wolves'
(1990) - Tanec s vlky
(1990) - Pomsta
(1989) - Hřiště snů
(1988) - Durhamští Býci
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Neúplatní
(1987) - Bez východiska
(1986) - Černající stíny
(1985) - Vítězové
(1985) - Silverado
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - Fandango
(1984) - Střílej, abys přežil
(1983) - Testament
(1983) - Stůl pro pět
(1983) - Stacy's Knights
(1982) - Noční služba
(1982) - Honba za sny
(1982) - Frances
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Žhavá pláž U.S.A.
(1976) - La nuit des Césars
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1952) - Today

Kevin Costner - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Kevin Costner - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Kevin Costner - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.1.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kevin Costner 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kevin Costner - herec, režisér, zpěvák, skladatel

se narodil 18.1.1955 ve městě Lynwood, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kevin Costner

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Kevin Costner
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
28°22’
5
 
LunaLuna:
Střelec
4°16’
3
 
MerkurMerkur:
Vodnář
13°35’
5
 
VenušeVenuše:
Střelec
11°42’
3
 
MarsMars:
Beran
2°53’
7
 
JupiterJupiter:
Rak
24°27’
10
R
SaturnSaturn:
Štír
19°46’
2
 
UranUran:
Rak
25°32’
10
R
NeptunNeptun:
Váhy
28°12’
2
 
PlutoPluto:
Lev
26°12’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
4°27’
4
R
Černá LunaLilith:
Štír
24°25’
3
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
29°16’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
19°34’
2
Domy:
Panna
25°27’
Ryby
25°27’
2:
Váhy
22°21’
8:
Beran
22°21’
3:
Štír
22°42’
9:
Býk
22°42’
Střelec
25°04’
Blíženci
25°04’
5:
Kozoroh
27°27’
Rak
27°27’
6:
Vodnář
28°00’
Lev
28°00’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
10°15’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
1°19’
4


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Belgie Henry Bauchau
(*1913 - 2012) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »