Kevin Dunn wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kevin Dunn

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec

Kevin Dunn - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.8.1956 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kevin Dunn 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Kevin Dunn
datum narození 24.8.1956
(herec, instagram)

Kevin Dunn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Slow Learners
(2015) - Code Black (TV seriál)
(2015) - Ashby
(2014) - Velký draft
(2014) - Temný případ (TV seriál)
(2014) - Chavez
(2013) - Zmrzlá zem
(2013) - Případ Casey
(2013) - jOBS
(2012) - Viceprezident(ka) (TV seriál)
(2012) - Nezahrávej si s ohněm
(2011) - Warrior
(2011) - Transformers 3
(2011) - Luck (TV seriál)
(2011) - Líbat nevěstu zakázáno
(2010) - Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
(2010) - Nezastavitelný
(2009) - Transformers: Pomsta poražených
(2008) - Vicky Cristina Barcelona
(2007) - Transformers
(2007) - Samantha Who? (TV seriál)
(2007) - Opravdový Jonathan
(2007) - Hrdinové a zbabělci
(2006) - Všichni královi muži
(2006) - Úžasný den
(2006) - Live Free or Die
(2006) - Gang v útoku
(2006) - Darwinovy ceny
(2006) - Černá Dahlia
(2005) - Útěk z vězení (TV seriál)
(2005) - Marsha Potter Gets a Life
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - Mám rád Huckabees
(2004) - Havárie letu 323
(2003) - Regular Joe (TV seriál)
(2003) - L.A. Okrsek 187
(2003) - Cizinec po mém boku
(2002) - Vzkvétající město (TV seriál)
(2002) - Jackie Gleason
(2000) - Bette (TV seriál)
(2000) - Beach Boys
(1999) - Ozvěny mrtvých
(1999) - The First Gentleman
(1998) - Malí válečníci
(1998) - Málem hrdinové
(1998) - Hadí oči
(1998) - Godzilla: The Series (TV seriál)
(1998) - Godzilla
(1997) - Správná trefa
(1997) - Perfektní záskok
(1997) - Hranice nevinnosti
(1997) - Druhá občanská válka
(1997) - Arsenio (TV seriál)
(1996) - Unforgivable
(1996) - Shattered Mind
(1996) - Řetězová reakce
(1996) - Jack Reed: A Killer Among Us
(1995) - Šílená láska
(1995) - Stín pochybnosti
(1995) - Nixon
(1995) - JAG
(1995) - Jack Reed 4: Jeden z našich
(1995) - The Four Diamonds
(1994) - Little Big League
(1993) - Dave
(1993) - Beethoven 2
(1992) - 1492: Dobytí ráje
(1992) - Chaplin
(1992) - Dvojité ostří
(1991) - Žhavé výstřely
(1991) - Sám a sám
(1990) - Ohňostroj marnosti
(1990) - Muž s cejchem smrti
(1990) - Blind Faith
(1989) - Taken Away
(1989) - Modrá ocel
(1989) - Krotitelé duchů II
(1988) - Hořící Mississippi
(1987) - Night of Courage
(1986) - Jack and Mike (TV seriál)
(1986) - Jack and Mike

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.8.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kevin Dunn 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kevin Dunn - herec

se narodil 24.8.1956 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kevin Dunn

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Kevin Dunn
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
1°16’
 
LunaLuna:
Beran
4°56’
 
MerkurMerkur:
Panna
27°34’
 
VenušeVenuše:
Rak
15°39’
 
MarsMars:
Ryby
22°24’
R
JupiterJupiter:
Panna
9°40’
 
SaturnSaturn:
Štír
26°39’
 
UranUran:
Lev
4°24’
 
NeptunNeptun:
Váhy
28°12’
 
PlutoPluto:
Lev
28°23’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
3°34’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
29°10’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
7°49’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »