Kevin Hart wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kevin Hart

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Filadelfie, Pensylvánie
Země:
Věk:
38 let
Povolání:
herec, scénárista

Kevin Hart - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
3.7.1980 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kevin Hart 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Kevin Hart
datum narození 3.7.1980
(herec, scénárista, instagram)

Kevin Hart - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Captain Underpants
(2016) - 2016 MTV Movie Awards (TV pořad)
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2016) - Who Shot the Sheriff ?
(2016) - Tajný život mazlíčků
(2016) - Poldův švagr
(2016) - Centrální inteligence
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - 2015 MTV Movie Awards
(2015) - Zlatý Glóbus 2015
(2015) - The 41st Annual People's Choice Awards
(2015) - Lip Sync Battle
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - Comedy Central Roast of Justin Bieber
(2015) - BET Awards 2015
(2015) - Zocelovací kúra
(2015) - Modern Essentials
(2015) - Dokonalý svědek s.r.o.
(2014) - Teen Choice Awards 2014
(2014) - Nickelodeon Kids Choice Awards 2014
(2014) - Grammy Awards 2014
(2014) - Lennon or McCartney
(2014) - School Dance
(2014) - Pět nejlepších
(2014) - Ohledně minulé noci
(2014) - Mysli taky jako chlap
(2014) - Jízda švárů
(2013) - Real Husbands of Hollywood
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - MTV Video Music Awards 2013
(2013) - Kevin Hart: Let Me Explain
(2013) - Zpátky do ringu
(2013) - Scary Movie 5
(2013) - Apokalypsa v Hollywoodu
(2012) - 2012 MTV Video Music Awards
(2012) - Teen Choice Awards 2012
(2012) - Zásnuby na dobu neurčitou
(2012) - Mysli jako on
(2011) - Laugh at My Pain
(2011) - Little in Common
(2011) - Let Go
(2010) - Something Like a Business
(2010) - Kevin Hart: Seriously Funny
(2010) - Horší než smrt
(2010) - Fotři jsou lotři
(2009) - Kevin Hart: I'm a Grown Little Man
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Párty na klíč (TV seriál)
(2009) - Na rozcestí
(2009) - Kröd Mändoon and the Flaming Sword of Fire (TV seriál)
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Suprhrdina
(2008) - Nejtajnější přání
(2008) - Bláznovo zlato
(2007) - Chelsea Lately
(2007) - The Weekend
(2006) - Scary Movie 4
(2006) - The Last Stand
(2005) - Láska, s.r.o. (TV seriál)
(2005) - Barbershop (TV seriál)
(2004) - Making 'Scary Movie 3'
(2004) - Riskni to s Polly
(2004) - Perfektní servis
(2004) - The Big House (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Scary Movie 3
(2002) - Tough Crowd with Colin Quinn
(2002) - Papíroví vojáci
(2002) - Class of '06
(2001) - North Hollywood
(1998) - Comedy Central Presents
(1975) - Saturday Night Live

Kevin Hart - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Kevin Hart - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.7.1980 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kevin Hart 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kevin Hart - herec, scénárista

se narodil 3.7.1980 ve městě Filadelfie, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kevin Hart

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Kevin Hart
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
11°41’
 
LunaLuna:
Ryby
17°44’
 
MerkurMerkur:
Rak
24°10’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
16°16’
R
MarsMars:
Panna
26°01’
 
JupiterJupiter:
Panna
6°26’
 
SaturnSaturn:
Panna
21°39’
 
UranUran:
Štír
21°48’
R
NeptunNeptun:
Střelec
20°44’
R
PlutoPluto:
Váhy
18°58’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
22°07’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
9°55’
 
CheirónCheirón:
Býk
17°07’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »