Kevin Kline wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kevin Kline
(Kevin Delaney Kline)

Pohlaví:
Muž
Narození:
24.10. 1947 - 09:11h
Místo:
St. Louis, Missouri
Země:
Věk:
69 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Kevin Kline - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
24.10.1947 - 09:11  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
24.10.1947 - 15:11  
US, St. Louis:
38°38' s.š., 90°12' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kevin Kline 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Kevin Kline
datum narození 24.10.1947
(herec, režisér, instagram)

Kevin Kline - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Kráska a zvíře
(2016) - Broadway: Beyond the Golden Age
(2016) - Dean
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Nikdy není pozdě
(2014) - Podnájemnice
(2013) - Poslední láska Robina Hooda
(2013) - Frajeři ve Vegas
(2012) - The Screen Junkies Show
(2012) - Oscar Etiquette: Deleted Scenes
(2012) - Oscar Etiquette
(2012) - Darling Companion
(2011) - Hlavně nezávazně
(2011) - Bobovy burgery (TV seriál)
(2010) - Still on the Road
(2010) - Poslední gigolo
(2010) - Konspirátor
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
(2009) - Šachová královna
(2008) - Theater of War
(2008) - Určitě, možná
(2008) - Příběh o Zoufálkovi
(2007) - Trade
(2006) - Zítra nehrajeme!
(2006) - Růžový panter
(2006) - Jak se Vám líbí
(2004) - Imaginary Witness: Hollywood and the Holocaust
(2004) - AFI Tribute to Meryl Streep
(2004) - Jimmy Glick v Lalawoodu
(2004) - De-Lovely
(2003) - 4Pop
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2002) - Zvoník u Matky Boží II
(2002) - Orange County
(2002) - Klub vyvolených
(2001) - The Making of 'Life as a House'
(2001) - Nepovedený večírek
(2001) - Character Building: Inside Life as a House
(2001) - From the Ground Up
(2001) - Dům života
(2000) - The Kennedy Center Presents: Speak Truth to Power
(2000) - Behind the Scenes: Road to El Dorado
(2000) - Eldorádo
(1999) - The Will Smith Music Video Collection (hudební videoklip)
(1999) - 30 Years of Monty Python: A Revelation
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Wild Wild West
(1999) - Sen noci svatojánské
(1998) - Celebrity Profile: Danny Glover
(1997) - Svatba naruby
(1997) - Ledová bouře
(1997) - Divoká stvoření
(1996) - Shakespeare's Children
(1996) - Al Pacino - Richard III.
(1996) - Zvoník u Matky Boží
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - Francouzský polibek
(1994) - Princezna Caraboo
(1993) - It's the Monty Python Story
(1993) - Louskáček
(1993) - Dave
(1992) - Ochotní dospělí
(1992) - Chaplin
(1991) - Merlin and the Dragons
(1991) - Grand Canyon
(1991) - Bublifuk
(1990) - Miluji tě k smrti
(1990) - Hamlet
(1989) - Lednový muž
(1988) - Ryba jménem Wanda
(1987) - The Grand Knockout Tournament
(1987) - Volání svobody
(1986) - Modré fialky
(1985) - Silverado
(1983) - He Makes Me Feel Like Dancin'
(1983) - Velké rozčarování
(1983) - Piráti z Penzance
(1982) - Sophiina volba
(1980) - The Pirates of Penzance
(1976) - The Time of Your Life

Kevin Kline - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1990) - Hamlet
Kevin Kline - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1963) Phoebe Cates - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1948) Barbara Hershey
(*1946) Sally Field
(*1947) Marisa Berenson
(*1949) Patti LuPone
(*1947) Glenn Close
(*1948) JoBeth Williams

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.10.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kevin Kline 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kevin Kline - herec, režisér

se narodil 24.10.1947 ve městě St. Louis, Missouri, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kevin Kline

Dnes se narodili
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) herec, scénárista, režisér, spisovatel

Spojené státy Meryl Streep
(*1949) herečka

Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) herec, zpěvák

Česká republika Helena Třeštíková
(*1949) režisérka, pedagožka, dokumentaristka, 8. ministryně kultury ČR

Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) herec, režisér


Kevin Kline
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
0°21’
11
 
LunaLuna:
Vodnář
28°41’
3
 
MerkurMerkur:
Štír
21°22’
12
 
VenušeVenuše:
Štír
13°47’
12
 
MarsMars:
Lev
12°59’
9
 
JupiterJupiter:
Střelec
0°06’
12
 
SaturnSaturn:
Lev
21°10’
9
 
UranUran:
Blíženci
25°57’
7
R
NeptunNeptun:
Váhy
11°16’
10
 
PlutoPluto:
Lev
14°49’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
24°26’
6
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
29°41’
2
 
CheirónCheirón:
Štír
12°00’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
2°15’
4
Domy:
Střelec
3°55’
Blíženci
3°55’
2:
Kozoroh
5°46’
8:
Rak
5°46’
3:
Vodnář
12°32’
9:
Lev
12°32’
Ryby
18°49’
Panna
18°49’
5:
Beran
19°11’
Váhy
19°11’
6:
Býk
13°25’
Štír
13°25’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
26°22’
11
Slun./Luna:
Střelec
29°31’
1


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004

Francie Yann Tiersen
(*1970) skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Fred Astaire
(*1899 - 1987) herec, zpěvák, choreograf, tanečník

Spojené státy Judy Garland
(*1922 - 1969) herečka, zpěvačka

Spojené státy James Horner
(*1953 - 2015) herec, skladatel

Švédsko Ted Gärdestad
(*1956 - 1997) zpěvák, textař, hudebník

Francie Philippe Chatrier
(*1928 - 2000) francouzský tenista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »