Kien Shih wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kien Shih
(Wing-Cheung Shek)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Canton
Země:
Věk:
† 96 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Kien Shih - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.1.1913 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kien Shih 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Kien Shih
datum narození 1.1.1913
(herec, instagram)

Kien Shih - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2003) - Cinema Hong Kong
(2002) - Jackie Chan: Fast, Funny and Furious
(1995) - Shi xiong di
(1994) - Jian ren shi jia
(1992) - Huang Fei Hong xiao zhuan
(1990) - Wu ye tian shi
(1990) - Hu dan nu er hong
(1989) - Lepší zítřek 3
(1988) - Tian xia (TV seriál)
(1987) - Duo ming jia ren
(1986) - Mo fei cui
(1986) - Milionářský expres
(1986) - Bláznivá mise 4
(1984) - Gan yan gwai
(1984) - Dang doi lai ming
(1983) - Hua xin da shao
(1980) - Zui she xiao zi
(1980) - Mladý mistr
(1980) - Bastard Kung Fu Master
(1978) - Yin xia en chou lu
(1976) - Hongkongská policie
(1974) - Yinyang jie
(1974) - Huang Fei Hong yi qu Ding Cai Pao
(1974) - Er long zheng zhu
(1973) - Drak přichází
(1972) - Tian ya ke
(1972) - Shi hou
(1972) - Ji xiang du fang
(1970) - Shen tan yi hao
(1969) - Sam chiu liu
(1969) - Huang Fei Hong yu xie liu huang gu
(1969) - Huang Fei Hong shen wei fu san sha
(1969) - Huang Fei-hong qiao duo sha yu qing
(1969) - Huang Fei Hong hu de dou wu lang
(1968) - Shen bian xia
(1968) - Lan ying
(1968) - Huang Fei Hong zui da ba jin gang
(1968) - Huang Fei-hong xing shi du ba mei hua zhuang
(1968) - Huang Fei Hong wei zhen wu yang cheng
(1968) - Huang Fei Hong quan wang zheng ba
(1967) - Ying xiong ben se
(1967) - Huang Fei Hong hu zhao hui qan ying
(1967) - Hong fen jin gang
(1966) - Wen jie men xia ji
(1966) - Wen jie men shang ji
(1966) - Jin ding you long
(1964) - Hong jin long da zhan bian fu jing
(1961) - Huang Fei Hong yuan da po wu hu zhen
(1960) - Huang Fei-hong lei tai zheng ba zhan
(1959) - Huo zang Lan Tou He
(1958) - Huang Fei Hong long zheng hu dou
(1958) - Huang Fei Hong lei tai dou wu hu
(1958) - Huang Fei Hong fu qi chu san hai
(1958) - Huang Fei Hong da po jin zhong zhao
(1957) - Yan zhi ma san dou Huang Feihong
(1957) - Na Zha nao dong hai
(1957) - Huang Fei-hong ye tan hei long shan
(1957) - Huang Fei-hong xie jian su po wu
(1957) - Huang Fei Hong shi wang zheng ba
(1957) - Huang Fei-hong Henan yu xie zhan
(1956) - Huang Fei-hong yi jiu mai yu can
(1956) - Huang Fei-hong yi jiu long mu miao
(1956) - Huang Fei-hong xing juan hui qi lin
(1956) - Huang Fei-hong tie ji dou wu gong
(1956) - Huang Fei-hong tian hou miao jin xiang
(1956) - Huang Fei-hong shui di san qin Su Shulian
(1956) - Huang Fei-hong Shamian fu shen quan
(1956) - Huang Fei Hong san xi nu biao shi
(1956) - Huang Fei Hong nu tun shi er shi
(1956) - Huang Fei Hong long zhou duo jin
(1956) - Huang Fei-hong gong chuan jian ba
(1956) - Huang Fei Hong fu er hu
(1956) - Huang Fei Hong da nao Fo Shan
(1956) - Bu xia xiang wei zhui hun biao
(1956) - Bai hao ying xiong chuan
(1955) - Xu Huang Fei Hong zhuan
(1955) - Tian chang di jiu
(1955) - Huang Fei-hong wen zhen si pai lou
(1955) - Huang Fei Hong chang ti jian ba
(1955) - Huang Fei Hong Hua di chuang po
(1954) - Huang Fei Hong yu Lin Shi Rong
(1952) - Hu dan ying hun
(1949) - Huang Fei Hong zhuan: Da po Ba Wang Zhuang
(1949) - Huang Fei-hong zhuan: Bian feng mie zhu

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.1.1913 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kien Shih 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kien Shih - herec

se narodil 1.1.1913 ve městě Canton
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kien Shih

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Kien Shih
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
10°29’
 
LunaLuna:
Štír
1°12’
 
MerkurMerkur:
Střelec
18°34’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
23°18’
 
MarsMars:
Střelec
23°17’
 
JupiterJupiter:
Střelec
29°41’
 
SaturnSaturn:
Býk
27°50’
R
UranUran:
Vodnář
2°11’
 
NeptunNeptun:
Rak
25°00’
R
PlutoPluto:
Blíženci
28°49’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
7°42’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
23°30’
 
CheirónCheirón:
Ryby
7°23’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Francie František Štěpán Lotrinský
(*1708 - 1765) císař, manžel Marie Terezie

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »