Kim Basinger wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kim Basinger
(Kimila Ann Basinger)

Pohlaví:
Žena
Narození:
8.12. 1953 - 11:04h
Místo:
Athens, Georgie
Země:
Věk:
63 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, modelka

Kim Basinger - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (C)
Datum narození a čas (místní čas):
8.12.1953 - 11:04  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
8.12.1953 - 16:04  
US, Athens:
33°58' s.š., 83°23' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kim Basinger 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Kim Basinger
datum narození 8.12.1953
(herečka, modelka, instagram)

Kim Basinger - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Padesát odstínů temnoty
(2016) - Správní chlapi
(2014) - The Natural: The Best There Ever Was
(2014) - Mílový běh
(2014) - I Am Here
(2013) - Zpátky do ringu
(2013) - Ten třetí
(2012) - Black November: Struggle for the Niger Delta
(2010) - Mystery of the Hope Diamond
(2010) - Smrt a život Charlieho St. Clouda
(2008) - Svědkem zločinu
(2008) - Spálené životy
(2008) - Informátoři
(2006) - Strážce
(2006) - Křeslo mořské panny
(2006) - Hazard
(2004) - Frame on the Wall: The Making of 'The Door in the Floor'
(2004) - Dialing Up 'Cellular'
(2004) - Elvis už odešel
(2004) - Dveře v podlaze
(2004) - Cellular
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Rita
(2002) - Eminem: Lose Yourself (hudební videoklip)
(2002) - De Superman à Spider-Man: L'aventure des super-héros
(2002) - 8. míle
(2002) - Lidi, co znám
(2001) - Rank (TV seriál)
(2000) - Spotlight on Suffering
(2000) - Snila jsem o Africe
(2000) - Dotek zla
(1999) - 71. Annual Academy Awards
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1997) - Sean Connery Close Up
(1997) - Sean Connery, an Intimate Portrait
(1997) - L. A. - Přísně tajné
(1997) - Dennis Pennis R.I.P.
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1995) - Tom Petty and the Heartbreakers: Playback (hudební videoklip)
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - A Century of Cinema
(1994) - Útěk do Mexika
(1994) - Pret-A-Porter
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Waynův svět 2
(1993) - Riskantní plán
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Senzační svět
(1992) - Mrazivá vášeň
(1991) - Dame Edna's Hollywood
(1991) - Muž na ženění
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Batman
(1988) - This Morning
(1988) - Krásná mimozemšťanka
(1987) - Schůzka naslepo
(1987) - Nadine
(1986) - America Undercover (TV seriál)
(1986) - 9 a 1/2 týdne
(1986) - Nemilosrdně
(1985) - Láskou posedlí
(1984) - Cinema 3
(1984) - Přirozený talent
(1983) - Posedlý krásou
(1983) - Nikdy neříkej nikdy
(1982) - Étoiles et toiles (TV seriál)
(1982) - Zlatý důl
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Kdo zabil Joy Morganovou?
(1981) - Hard Country
(1980) - From Here to Eternity (TV seriál)
(1979) - From Here to Eternity (TV seriál)
(1978) - Vega$ (TV seriál)
(1978) - Katie: Portrait of a Centerfold
(1978) - Duch letu 401
(1977) - Dog and Cat
(1977) - Dog and Cat (TV seriál)
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1976) - Gemini Man (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1974) - The Six Million Dollar Man (TV seriál)
(1971) - Film '72
(1971) - McMillan & Wife (TV seriál)
Kim Basinger - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1958) Alec Baldwin - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1962) Jodie Foster
(*1958) Prince
(*1945) Jon Peters
(*1949) Richard Gere (fáma)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.12.1953 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kim Basinger 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kim Basinger - herečka, modelka

se narodila 8.12.1953 ve městě Athens, Georgie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kim Basinger

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Kim Basinger
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
16°17’
10
 
LunaLuna:
Kozoroh
12°50’
12
 
MerkurMerkur:
Štír
27°20’
10
 
VenušeVenuše:
Střelec
3°45’
10
 
MarsMars:
Váhy
22°50’
8
 
JupiterJupiter:
Blíženci
22°04’
5
R
SaturnSaturn:
Štír
5°23’
9
 
UranUran:
Rak
22°25’
6
R
NeptunNeptun:
Váhy
25°22’
8
 
PlutoPluto:
Lev
24°59’
7
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
25°59’
12
R
Černá LunaLilith:
Váhy
8°56’
8
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
18°56’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
6°20’
1
Domy:
Vodnář
9°47’
Lev
9°47’
2:
Ryby
22°52’
8:
Panna
22°52’
3:
Beran
29°21’
9:
Váhy
29°21’
Býk
27°01’
Štír
27°01’
5:
Blíženci
20°02’
Střelec
20°02’
6:
Rak
12°38’
Kozoroh
12°38’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
3°24’
11
Slun./Luna:
Střelec
29°33’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel

Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politik

Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) belgický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »