Kim Chan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kim Chan

Narození:
Místo:
Canton Province
Země:
Věk:
† 90 let
Úmrtí:

Kim Chan - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.12.1917 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kim Chan 2016, 2017 - Wikipedie info)

Kim Chan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2006) - 16 bloků
(2005) - Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(2005) - Honeymooners
(2004) - Zen Noir
(2003) - Rytíři ze Šanghaje
(2002) - High Times Potluck
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2000) - The Secret Adventures of Jules Verne (TV seriál)
(1999) - Znovu na světě (TV seriál)
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Válka gangů
(1999) - Ryba ve vaně
(1999) - On the Q.T.
(1998) - Smrtonosná zbraň 4
(1998) - Nathan Grimm
(1997) - Soukromé neřesti
(1997) - Pátý element
(1997) - Kundun
(1997) - Ďáblův advokát
(1996) - Breathing Room
(1994) - Ztracený syn 4
(1994) - Ztracený syn 2
(1994) - Robot in the Family
(1993) - Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
(1993) - Kdo je kdo
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1991) - Zlaté prokletí
(1991) - Americký Shaolin
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Cadillac se slevou
(1990) - Alice
(1989) - Jasnozřivý
(1989) - Gideon Oliver (TV seriál)
(1989) - Cookie
(1987) - The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
(1987) - CBS Summer Playhouse (TV seriál)
(1986) - 9 a 1/2 týdne
(1986) - Nemilosrdně
(1986) - Jumpin' Jack Flash
(1986) - Hurá!
(1985) - Spenser: For Hire (TV seriál)
(1985) - Hledám Susan. Zn.: Zoufale
(1984) - Streetwalkin'
(1984) - Over the Brooklyn Bridge
(1984) - Moskva na Hudsonu
(1984) - Cotton Club
(1982) - Soup for One
(1982) - Král komedie
(1979) - Squadra antigangsters
(1970) - Básník a kočička
(1949) - Suspense (TV seriál)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.12.1917 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kim Chan 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 28.12.1917 ve městě Canton Province
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kim Chan

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Kim Chan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
6°12’
 
LunaLuna:
Rak
7°15’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
18°39’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
19°38’
 
MarsMars:
Panna
25°54’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
2°52’
R
SaturnSaturn:
Lev
13°35’
R
UranUran:
Vodnář
21°12’
 
NeptunNeptun:
Lev
6°29’
R
PlutoPluto:
Rak
4°27’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
1°13’
R
Černá LunaLilith:
Panna
16°18’
 
CheirónCheirón:
Ryby
25°36’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní v PannaPanně
ukázat kalendář »