Kippei Šiina wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kippei Šiina
(Masayoshi Iwaki)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Iga
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec

Kippei Šiina (Kippei Shîna) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.7.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kippei Šiina 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Kippei Šiina
datum narození 14.7.1964
(herec, instagram)

Kippei Šiina - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - 64 (Rokuyon)
(2016) - Toi Yakusoku
(2016) - Rokuyon: Kôhen
(2016) - Himitsu - Top Secret
(2015) - Itamu Hito
(2015) - Haretsu (TV seriál)
(2015) - Ansatsu Kyoshitsu
(2014) - Leaders
(2014) - Gokuaku Ganbo (TV seriál)
(2013) - Return (Hard Version)
(2013) - Nazotoki wa Dinner no Ato de SP ~ Senjou Tantei Kageyama (TV seriál)
(2013) - Nazotoki wa Dinner no Ato de
(2013) - Keiji no Manazashi (TV seriál)
(2013) - Kamo, Kyoto e Iku. (TV seriál)
(2012) - SPEC: Shou
(2012) - Nazotoki wa Dinner no Ato de - Special
(2012) - Gekijyohan SPEC ~Ten
(2011) - Wairudo 7
(2011) - Rengô kantai shirei chôkan: Yamamoto Isoroku
(2011) - Q.P. (TV seriál)
(2011) - Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
(2010) - Ukrutnost
(2010) - Renai Gikyoku: Watashi to koi ni ochitekudasai
(2010) - Kôdo burû (TV seriál)
(2010) - Keizoku 2: SPEC (TV seriál)
(2010) - GM: Odore dokutâ (TV seriál)
(2009) - Rain Fall
(2009) - Katen no Shiro
(2008) - Yomei
(2008) - Toppu Serusu (TV seriál)
(2008) - Kakushi toride no san akunin - The last princess
(2007) - Unfair: The Movie
(2007) - Teki wa Honnoji ni Ari (TV seriál)
(2007) - Saido kâ ni inu
(2007) - Mōryō no hako
(2006) - Sakuran
(2005) - Yuki ni negau koto
(2005) - Shinobi
(2005) - Převtělení
(2004) - Yaku san-jû no uso
(2004) - Warau Iemon
(2004) - Quill
(2004) - Kimi ga Omoide ni Naru Mae ni (TV seriál)
(2003) - Spy Sorge
(2003) - Shoro nagashi
(2003) - Kawa, itsuka umi e: muttsu no ai no monogatari (TV seriál)
(2003) - Hana
(2002) - Totsunyûseyo! Asama sansô jiken
(2002) - Seikei bijin (TV seriál)
(2002) - Keimusho no naka
(2001) - Reisei to jōnetsu no aida
(2001) - Reddo Shadō Akakage
(2001) - Kewaishi
(2001) - Antique (TV seriál)
(2000) - Oboreru sakana
(2000) - Kaza-hana
(2000) - Eien no Ko (TV seriál)
(1999) - Renai Sagishi
(1999) - Over Time (TV seriál)
(1999) - Kin'yuu fushoku rettô: Jubaku
(1999) - Kanojo-tachi no jidai (TV seriál)
(1999) - Kaizokuban Bootleg Film
(1998) - Sada
(1998) - June Bride
(1998) - Bu ye cheng
(1998) - Andoromedeia
(1997) - Tôkyô Dragon
(1997) - Love Generation (TV seriál)
(1997) - Kuro no tenshi Vol. 1
(1997) - Hotaru no yado
(1997) - Boku ga boku de aru tameni
(1996) - Waga kokoro no ginga tetsudo: Miyazawa Kenji monogatari
(1996) - Age 35 Koishikute (TV seriál)
(1995) - Shinjuku kuroshakai: Chaina mafia sensō
(1995) - Namida tataete bishô seyo: Meiji no musuko, Shimada Seijiro
(1995) - Itsuka mata aeru (TV seriál)
(1995) - Gonin
(1994) - Yoruga matakuru
(1994) - Tenshi no harawata: Yoruga matakuru
(1994) - Haruyo, Koi (TV seriál)
(1993) - Nûdo no yoru
(1992) - Wangan Bad Boy Blue

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.7.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kippei Šiina 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kippei Šiina - herec

se narodil 14.7.1964 ve městě Iga
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kippei Šiina

Dnes se narodili
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Kippei Šiina
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
22°03’
 
LunaLuna:
Panna
28°31’
 
MerkurMerkur:
Lev
10°02’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
20°31’
 
MarsMars:
Blíženci
18°56’
 
JupiterJupiter:
Býk
20°23’
 
SaturnSaturn:
Ryby
4°21’
R
UranUran:
Panna
7°31’
 
NeptunNeptun:
Štír
15°06’
R
PlutoPluto:
Panna
12°16’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
1°00’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
20°16’
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°33’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Lír
(*1923 - 1995) herec

Itálie papež Pius X.
(*1835 - 1914) 257. papež

Spojené státy William Humphrey
(*1924 - 1997) spisovatel

Itálie papež Pius VII.
(*1742 - 1823) 251. papež

Indie B. K. S. Iyengar
(*1918 - 2014) učitel jógy, zakladetel Iyengar jógy, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »