Kirk Douglas wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kirk Douglas
(Issur Danielovitch Demsky)

Pohlaví:
Muž
Narození:
9.12. 1916 - 10:15h
Místo:
Amsterdam, New York
Země:
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Kirk Douglas - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
9.12.1916 - 10:15  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
9.12.1916 - 15:15  
US, Amsterdam:
42°56' s.š., 74°11' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kirk Douglas 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Kirk Douglas
datum narození 9.12.1916
(herec, instagram)

Kirk Douglas - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Anatomy of a Film
(2012) - 10 věcí, které nevíte (TV seriál)
(2012) - Pokoj 237
(2012) - Final Cut - Dámy a pánové
(2011) - 83. Annual Academy Awards
(2011) - Hvězdy stříbrného plátna (TV seriál)
(2010) - Kameraman: Život a dílo Jacka Cardiffa
(2009) - Michael Douglas: Pocta za celoživotní dílo
(2009) - Hollywoodští rivalové (TV seriál)
(2008) - Empire State Building Murders
(2007) - Memòries de la tele
(2007) - Al Pacino - pocta za celoživotní dílo
(2007) - 100 Years of John Wayne
(2007) - Trumbo
(2005) - ... A Father... A Son... Once Upon a Time in Hollywood
(2004) - Illusion
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - AFI's 100 Years... 100 Heroes & Villains
(2003) - Tak to chodí
(2002) - Darkness at High Noon: The Carl Foreman Documents
(2001) - Pulp Cinema
(2001) - Lana Turner... a Daughter's Memoir
(2000) - The Life and Times of Kirk Douglas
(1999) - Honba za diamanty
(1996) - Scene by Scene
(1995) - Vampira
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1994) - Brisant
(1994) - A Century of Cinema
(1994) - Vezmi mě znovu domů
(1994) - Hamouni
(1992) - Tajemství
(1992) - Odvážné příběhy
(1991) - The American Film Institute Salute to Kirk Douglas
(1991) - Veraz
(1991) - Oscar
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1988) - America's Tribute to Bob Hope
(1988) - The Racing Experience
(1988) - Kdo seje vítr
(1987) - Okovy slávy
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - Oprah show
(1986) - Drsní chlapi
(1985) - Larry King Live
(1985) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1985) - Amos
(1984) - Salute to Lady Liberty
(1984) - Tas!
(1983) - James Bond: The First 21 Years
(1983) - Útěk Eddieho Macona
(1982) - Remembrance of Love
(1982) - Muž od Sněžné řeky
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Tajemná záře nad Pacifikem
(1980) - Saturn 3
(1979) - Kaktusový Jack
(1979) - Home Movies
(1978) - A Tribute to Mr. Television Milton Berle
(1978) - Zuřivost
(1977) - The Hollywood Greats (TV seriál)
(1977) - Holocaust 2000
(1976) - La nuit des Césars
(1976) - Victory at Entebbe
(1976) - Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
(1975) - Patrola
(1975) - Once Is Not Enough
(1974) - Mousey
(1973) - Scalawag
(1973) - Dr. Jekyll and Mr. Hyde
(1972) - The Special London Bridge Special
(1972) - Uomo da rispettare, Un
(1971) - Once Upon a Wheel
(1971) - To Catch a Spy
(1971) - Přestřelka
(1971) - The Light at the Edge of the World
(1970) - Byl jednou jeden lotr
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Tichá dohoda
(1968) - Rowan & Martin at the Movies
(1968) - A Lovely Way to Die
(1968) - The Legend of Silent Night
(1968) - Bratrství
(1967) - Válečný vůz
(1967) - Cesta na západ
(1966) - Velký žal
(1966) - Hoří v Paříži?
(1965) - Po zlém
(1965) - Hrdinové z Telemarku
(1964) - Sedm květnových dní
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1963) - Seznam Adriana Messengera
(1963) - The Hook
(1963) - For Love or Money
(1962) - Two Weeks in Another Town
(1962) - Stateční jsou osamělí
(1961) - Poslední západ slunce
(1960) - Behind the Scenes at Gladiator School
(1960) - Strangers When We Meet
(1960) - Spartakus
(1959) - Premier Khrushchev in the USA
(1959) - Poslední vlak z Gun Hillu
(1959) - Pekelník
(1958) - Vikingové
(1957) - Top Secret Affair
(1957) - The Seven Lively Arts (TV seriál)
(1957) - Stezky slávy
(1957) - Přestřelka u ohrady O.K.
(1956) - Van Gogh: Darkness Into Light
(1956) - Cinépanorama (TV seriál)
(1956) - Žízeň po životě
(1955) - Závodníci
(1955) - Muž bez hvězdy
(1955) - Indiánský bojovník
(1954) - 20 000 mil pod mořem
(1954) - Ulisse
(1953) - The Juggler
(1953) - Příběh tří lásek
(1953) - Čin lásky
(1952) - Vysoké nebe
(1952) - Město iluzí
(1952) - The Big Trees
(1951) - Eso v rukávu
(1951) - Detektivní příběh
(1951) - Along the Great Divide
(1950) - The Glass Menagerie
(1950) - Mladík s trumpetou
(1949) - Champion
(1949) - Dopis třem manželkám
(1948) - Toast of the Town
(1948) - The Walls of Jericho
(1948) - My Dear Secretary
(1948) - I Walk Alone
(1947) - Pryč od minulosti
(1947) - Mourning Becomes Electra
(1946) - Podivná láska Marty Iversové

Kirk Douglas - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Kirk Douglas - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Kirk Douglas - Knihy
Kirk Douglas - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.12.1916 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kirk Douglas 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kirk Douglas - herec

se narodil 9.12.1916 ve městě Amsterdam, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kirk Douglas

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Kirk Douglas
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
17°14’
11
 
LunaLuna:
Blíženci
18°26’
5
 
MerkurMerkur:
Střelec
25°49’
11
 
VenušeVenuše:
Štír
14°18’
9
 
MarsMars:
Kozoroh
6°02’
11
 
JupiterJupiter:
Beran
25°38’
2
R
SaturnSaturn:
Rak
29°54’
6
R
UranUran:
Vodnář
16°36’
1
 
NeptunNeptun:
Lev
4°36’
7
R
PlutoPluto:
Rak
3°41’
5
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
21°33’
12
R
Černá LunaLilith:
Lev
3°33’
7
 
CheirónCheirón:
Ryby
21°48’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
1°43’
7
Domy:
Vodnář
0°32’
Lev
0°32’
2:
Ryby
18°59’
8:
Panna
18°59’
3:
Beran
27°58’
9:
Váhy
27°58’
Býk
24°56’
Štír
24°56’
5:
Blíženci
16°08’
Střelec
16°08’
6:
Rak
6°17’
Kozoroh
6°17’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
27°44’
11
Slun./Luna:
Panna
17°50’
7


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »