Kirsten Dunst wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kirsten Dunst
(Kirsten Caroline Dunst)

Pohlaví:
Žena
Narození:
30.4. 1982 - 13:00h
Místo:
Point Pleasant, New Jersey
Země:
Věk:
37 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Kirsten Dunst - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Angel (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
30.4.1982 - 13:00  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
30.4.1982 - 17:00  
US, Point Pleasant:
40°5' s.š., 74°4' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kirsten Dunst 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Kirsten Dunst
datum narození 30.4.1982
(herečka, instagram)

Kirsten Dunst - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Beguiled
(2017) - Hidden Figures
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Woodshock
(2016) - Midnight Special
(2014) - Kosmos - časoprostorová odysea (TV seriál)
(2014) - Smrt v labyrintu
(2014) - Aspirational
(2014) - Fargo (TV seriál)
(2013) - Mademoiselle C
(2013) - Letters to Jackie: Remembering President Kennedy
(2013) - Zprávař 2 - Legenda pokračuje
(2013) - Charm
(2013) - Bling Ring: Jako VIPky
(2012) - The 2012 Film Independent Spirit Awards
(2012) - The 17th Annual Critics' Choice Movie Awards
(2012) - Paralelní světy
(2012) - Na cestě
(2012) - Holky na tahu
(2011) - R.E.M.: We All Go Back To Where We Belong (hudební videoklip)
(2011) - Make Some Noise (hudební videoklip)
(2011) - With Great Power: The Stan Lee Story
(2011) - The Big Picture (TV seriál)
(2011) - Touch of Evil
(2011) - Portlandia (TV seriál)
(2011) - Melancholia
(2011) - Fight For Your Right Revisited
(2010) - Conan
(2010) - V lepší společnosti
(2010) - The Second Bakery Attack
(2009) - Akihabara Majokko Princess: Turning Japanese (hudební videoklip)
(2008) - Stand Up to Cancer
(2008) - Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Maquillando entre monstruos
(2007) - Spider-Man 3
(2006) - Annie Leibovitz: Život objektivem
(2006) - Marie Antoinetta
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2005) - Elizabethtown
(2004) - Yellowcard: Gifts and Curses (hudební videoklip)
(2004) - Polyphonic Spree: Light And Day (hudební videoklip)
(2004) - At the Movies
(2004) - V záři reflektorů (TV seriál)
(2004) - Making the Amazing
(2004) - Making of 'Wimbledon: The Movie'
(2004) - A Look Inside 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind'
(2004) - Interwoven: the Women of Spider-Man
(2004) - Hero in Crisis
(2004) - Wimbledon
(2004) - Věčný svit neposkvrněné mysli
(2004) - Spider-Man 2
(2004) - Den poté
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Vražedné přátelství
(2003) - Úsměv Mony Lisy
(2003) - Muž, který zabil
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - Říše pavouků
(2002) - Spider-Man
(2001) - Šílená / Krásný
(2001) - Prokletý láskou
(2001) - The Mummy Parody
(2001) - Lepší společnost
(2001) - Holka jako lusk
(2000) - Vitamin C: The Itch (hudební videoklip)
(2000) - Filter: The Best Things (hudební videoklip)
(2000) - Air: Playground Love (hudební videoklip)
(2000) - GPTV
(2000) - Vrána 3: Návrat
(2000) - Šťastné město
(2000) - Deeply
(2000) - Bravo, girls!
(1999) - Savage Garden: I Knew I Loved You (hudební videoklip)
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Smrt panen
(1999) - Krása na zabití
(1999) - Ďáblova čísla
(1999) - Čmuchalky
(1998) - Tom Sawyer a Huckleberry Finn
(1998) - Těhotná v patnácti
(1998) - Stories from My Childhood (TV seriál)
(1998) - Stávka!
(1998) - Malí válečníci
(1997) - Zbraň (TV seriál)
(1997) - Vrtěti psem
(1997) - Věž hrůzy
(1997) - Odvážné srdce
(1997) - Anastázie
(1996) - The Siege at Ruby Ridge
(1996) - Matka noc
(1995) - Children Remember the Holocaust
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Jumanji
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Malé ženy
(1994) - Interview s upírem
(1994) - Hamouni
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1993) - Darkness Before Dawn
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1991) - Sisters (TV seriál)
(1991) - High Strung
(1990) - Ohňostroj marnosti
(1989) - Povídky z New Yorku
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1984) - CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
(1983) - Loving (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live

Kirsten Dunst - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Kirsten Dunst - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.4.1982 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kirsten Dunst 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kirsten Dunst - herečka

se narodila 30.4.1982 ve městě Point Pleasant, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kirsten Dunst

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Kirsten Dunst
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
10°01’
9
 
LunaLuna:
Lev
12°37’
12
 
MerkurMerkur:
Býk
28°41’
10
 
VenušeVenuše:
Ryby
25°46’
8
 
MarsMars:
Váhy
1°10’
2
R
JupiterJupiter:
Štír
4°51’
3
R
SaturnSaturn:
Váhy
17°18’
3
R
UranUran:
Střelec
3°33’
4
R
NeptunNeptun:
Střelec
26°46’
5
R
PlutoPluto:
Váhy
25°08’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
16°50’
11
R
Černá LunaLilith:
Střelec
24°20’
5
 
CheirónCheirón:
Býk
21°47’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
22°21’
4
Domy:
Lev
19°45’
Vodnář
19°45’
2:
Panna
11°51’
8:
Ryby
11°51’
3:
Váhy
8°58’
9:
Beran
8°58’
Štír
11°40’
Býk
11°40’
5:
Střelec
17°15’
Blíženci
17°15’
6:
Kozoroh
20°42’
Rak
20°42’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
0°43’
11
Slun./Luna:
Blíženci
26°19’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »