Klára Issová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Klára Issová

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1979 (?)
Země:
Věk:
39 let
Povolání:
herečka, dabérka

Klára Issová - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1979 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Klára Issová 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Klára Issová
datum narození v roce *1979
(herečka, dabérka, instagram)

Klára Issová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Mezihra v Praze
(2016) - Všechno nebo nic
(2016) - Anděl Páně 2
(2015) - Český lev 2014
(2015) - Ceny Czech Grand Design 2014
(2015) - Proč zabili Ježíše
(2015) - Last Knights
(2014) - Zejtra napořád
(2014) - Horseplay
(2014) - Legenda (TV seriál)
(2013) - Český lev 2012
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2013) - Škoda lásky (TV seriál)
(2013) - Bez hranic (TV seriál)
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Pohřešovaný (TV seriál)
(2012) - Kurýr (TV seriál)
(2012) - Playhouse uvádí (TV seriál)
(2011) - Nickyho rodina
(2011) - Zlomok sekundy (TV seriál)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Nikdo není dokonalý speciál
(2010) - Film o filmu Přežít svůj život
(2010) - Zázraky života (TV seriál)
(2010) - Přežít svůj život
(2010) - Kráska a netvor 1950
(2009) - Přešít svůj sen (Orálne variácie na sen/film Jana Švankmajera)
(2009) - První krok (TV seriál)
(2009) - Jménem krále
(2009) - Archiv
(2008) - Hvězda mého srdce
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Mr. Johnson
(2008) - Letopisy Narnie: Princ Kaspian
(2008) - Devatenáct klavírů
(2007) - Operace Silver A
(2007) - Medvídek
(2006) - Čétéčko
(2006) - Pravidla lži
(2006) - Kočky
(2006) - Grandhotel
(2005) - Všichni musí zemřít
(2005) - Anděl Páně
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Anjeli strážni
(2004) - Princ a já
(2004) - In nomine patris
(2003) - Vrah jsi ty!
(2003) - O svatební krajce
(2003) - Most
(2003) - Děti planety Duna (TV seriál)
(2003) - Cesta byla suchá, místy mokrá
(2002) - J.A.R.: Jsem pohodlný (hudební videoklip)
(2002) - Divadlo žije!
(2001) - Vohnice a Kiliján
(2001) - Stříbrná paruka (TV seriál)
(2001) - Múza je hrůza
(2001) - Mlhy Avalonu
(2001) - Krysy
(2001) - Královský slib
(2001) - Deník Anne Frankové
(2000) - Na zámku
(2000) - Inferno
(2000) - Duna (TV seriál)
(2000) - Bohemians
(2000) - Anděl Exit
(1999) - Nenávist
(1999) - Johanka z Arku
(1999) - Co chytneš v žitě
(1998) - Genij vlasti
(1998) - Dotek obrazu
(1997) - No problem
(1997) - Nejasná zpráva o konci světa
(1997) - Dobrodružství pod postelí
(1997) - Asi už to začalo
(1996) - Slavík
(1996) - Sad
(1996) - Lékárníkových holka (TV seriál)
(1995) - O moudré Sorfarině
(1995) - Když se slunci nedaří (TV seriál)
(1995) - Indiánské léto
(1994) - Pozor na Kozoroha
Klára Issová - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1981) Martha Issová - sestřenice
Další partnerské vztahy:
(*1969) David Ondříček

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Klára Issová 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Klára Issová - herečka, dabérka

se narodila v roce *1979 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Klára Issová

Dnes se narodili
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Klára Issová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
5°39’
 
LunaLuna:
Býk
4°59’
 
MerkurMerkur:
Beran
8°57’
 
VenušeVenuše:
Beran
4°00’
 
MarsMars:
Beran
15°02’
 
JupiterJupiter:
Lev
0°31’
 
SaturnSaturn:
Panna
7°13’
R
UranUran:
Štír
19°33’
R
NeptunNeptun:
Střelec
20°11’
R
PlutoPluto:
Váhy
17°20’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
15°06’
R
Černá LunaLilith:
Lev
21°46’
 
CheirónCheirón:
Býk
9°08’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) herec

Itálie papež Klement XIV.
(*1705 - 1774) 249. papež

Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) herec

Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) zpěvák, herec

Francie Rose Bertin
(*1747 - 1813) kloboučnice, švadlena, módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »