Kó Šibasaki wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kó Šibasaki
(Yukie Yamamura)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Tokio
Země:
Věk:
38 let
Povolání:
herečka, zpěvačka

Kó Šibasaki (Ko Shibasaki) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.8.1981 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kó Šibasaki 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Kó Šibasaki
datum narození 5.8.1981
(herečka, zpěvačka, instagram)

Kó Šibasaki - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Onna Joshu Naotora (TV seriál)
(2016) - Nobunaga Kontseruto
(2015) - Marumaru Tsuma (TV seriál)
(2014) - Seiten no hekireki
(2014) - Přes tvou mrtvolu
(2014) - Nobunaga Kontseruto (TV seriál)
(2013) - 47 róninů
(2013) - Garireo 2 (TV seriál)
(2013) - Galileo XX - Utsumi Kaoru Saigo no Jiken
(2013) - Ando Lloyd~A.I. knows LOVE ?~ (TV seriál)
(2012) - Sûchan, Maichan, Sawako san
(2011) - Gaikoukan kuroda kosaku (TV seriál)
(2010) - Wagaya no Rekishi (TV seriál)
(2010) - Shokudo katasumuri
(2010) - Rikon Shindoromu: Tsuma ni ima sugu detette! to iwaretara
(2010) - Ôoku
(2008) - Yôgisha X no kenshin
(2008) - Shôrin shôjo
(2007) - Shin kyūseishu densetsu Hokuto no Ken: Raōden - Gekitō no shō
(2007) - Maiko haan!
(2007) - Garireo (TV seriál)
(2007) - Dororo
(2006) - Shin kyūseishu densetsu Hokuto no Ken: Raō den - Jun'ai no shō
(2006) - Kiraware Matsuko no isshō
(2006) - Dr. Koto Shinryojo 2006 (TV seriál)
(2005) - Mezon do Himiko
(2004) - Sekai no chūshin de, ai wo sakebu
(2004) - Orenji deizu (TV seriál)
(2004) - Dr. Koto's Clinic Special
(2003) - Zmeškaný hovor
(2003) - Good Luck!! (TV seriál)
(2003) - Dr. Koto - Shinryoujo (TV seriál)
(2002) - Yomigaeri
(2002) - Sora kara furu ichioku no hoshi (TV seriál)
(2002) - Renai Hensachi (TV seriál)
(2002) - Drive
(2001) - Soundtrack
(2001) - Kewaishi
(2001) - Kakashi
(2001) - Hashire! Ichiro
(2001) - Gakkō no kaidan: Mononoke supesharu
(2001) - Běž!
(2000) - Zabijáci z Tokia
(2000) - Tokyo gomi onna
(2000) - Battle Royale
(1999) - Kowai dôwa (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.8.1981 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kó Šibasaki 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kó Šibasaki - herečka, zpěvačka

se narodila 5.8.1981 ve městě Tokio
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kó Šibasaki

Dnes se narodili
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Kó Šibasaki
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
12°57’
 
LunaLuna:
Váhy
17°22’
 
MerkurMerkur:
Lev
7°41’
 
VenušeVenuše:
Panna
14°21’
 
MarsMars:
Rak
12°07’
 
JupiterJupiter:
Váhy
6°50’
 
SaturnSaturn:
Váhy
5°57’
 
UranUran:
Štír
26°03’
 
NeptunNeptun:
Střelec
22°18’
R
PlutoPluto:
Váhy
21°52’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
1°02’
R
Černá LunaLilith:
Štír
24°28’
 
CheirónCheirón:
Býk
22°36’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy River Phoenix
(*1970) herec, zpěvák, kytarista

Spojené státy Gene Kelly
(*1912) herec

Česká republika Libuše Švormová
(*1935) herečka

Česká republika Karel Plíhal
(*1958) zpěvák, skladatel, textař, folkový a jazzový kytarista, hudební režisér a aranžér

Francie král Ludvík XVI.
(*1754) francouzský král


Výročí úmrtí dnes mají
Brazílie Juscelino Kubitschek
(*1902 - 1976) prezident

Česká republika Jan Neruda
(*1834 - 1891) spisovatel, básník

Česká republika Jozef Bednárik
(*1947 - 2013) herec, choreograf, divadelní režisér

Itálie Ignazio Tranquilli
(*1900 - 1978) spisovatel

Francie Roger Martin Du Gard
(*1881 - 1958) prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »