Kon Ičikawa wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kon Ičikawa
(Giichi Ichikawa)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Mie
Země:
Věk:
† 92 let
Úmrtí:
13.2.2008 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
režisér, scénárista, herec

Kon Ičikawa (Kon Ichikawa) - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
20.11.1915 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kon Ičikawa 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Kon Ičikawa
datum narození 20.11.1915
(režisér, scénárista, herec, instagram)

Kon Ičikawa - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2006) - Yume jū-ya
(2006) - Inugamike no ichizoku
(2003) - Musume no kekkon
(2002) - Tobo
(2001) - Kah-chan
(2000) - Shinsengumi
(2000) - Dora-heita
(1996) - Yatsu haka-mura
(1994) - Shijushichinin no shikaku
(1993) - Shinjitsu ichiro
(1993) - Kaettekite Kogarashi Monjiro
(1993) - Fusa
(1991) - Tenkawa densetsu satsujin jiken
(1988) - Tsuru
(1987) - Taketori monogatari
(1987) - Eiga joyu
(1986) - Rokumeikan
(1985) - Biruma no tategoto
(1984) - Zklamaná Ohan
(1983) - Sasame-yuki
(1981) - Kofuku
(1980) - Koto
(1979) - Byoinzaka no kubikukuri no ie
(1978) - Joôbachi
(1978) - Hi no tori
(1977) - Gokumon-to
(1977) - Akuma no temari-uta
(1976) - Tsuma to onna no aida
(1976) - Inugamike no ichizoku
(1975) - Wagahai wa neko de aru
(1973) - Viděno osmi
(1973) - Matatabi
(1971) - Dívka z Tokia
(1970) - Nihon to nihonjin
(1969) - Kyoto
(1968) - Seishun
(1967) - Topo Jijo no botan senso
(1966) - Genji monogatari
(1965) - Olympiáda Tokio
(1963) - Taiheiyo hitori-bochi
(1963) - Hercova pomsta
(1963) - Dokonjo monogotari - zeni no odori
(1962) - Watashi wa nisai
(1962) - Hakai
(1961) - Kuroi junin no onna
(1960) - Ototo
(1960) - Jokyo
(1960) - Bonchi
(1959) - Ohně na planinách
(1959) - Kagi
(1959) - Anata to watashi no aikotoba: Sayônara, konnichiwa
(1958) - Požár
(1957) - Tohoku no zunmu-tachi
(1957) - Manin densha
(1957) - Ana
(1956) - Shokei no heya
(1956) - Nihonbashi
(1956) - Barmská harfa
(1955) - Seishun kaidan
(1955) - Kokoro
(1954) - Watashi no subete o
(1954) - Okuman choja
(1954) - Josei ni kansuru junisho
(1953) - Seishun Zenigata Heiji
(1953) - Pu-san
(1953) - Aoiro kakumei
(1953) - Aijin
(1952) - Wakai hito
(1952) - Rakki-san
(1952) - Mukokuseki-sha
(1952) - Ashi ni sawatta onna
(1952) - Ano te kono te
(1951) - Nusumareta koi
(1951) - Koibito
(1951) - Kekkon koshinkyoku
(1951) - Ieraishan
(1951) - Bungawan soro
(1950) - Netsudeichi
(1950) - Ginza Sanshiro
(1950) - Akatsuki no tsuiseki
(1949) - Sambyaku-rokujugo ya
(1949) - Ningen moyo
(1949) - Hateshinaki jonetsu
(1948) - Sambyakurokujugo ya - Tokyo-hen
(1948) - Sambyakurokujugo ya - Osaka-hen
(1948) - Hana hiraku
(1947) - Toho senichi-ya
(1946) - Musume Dojoji

Kon Ičikawa - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Kon Ičikawa - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.11.1915 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kon Ičikawa 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kon Ičikawa - režisér, scénárista, herec

se narodil 20.11.1915 ve městě Mie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kon Ičikawa

Dnes se narodili
Česká republika Václav Svoboda
(*1964) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Josef Skupa
(*1892) režisér, výtvarník, loutkař, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka

Velká Británie Kate Moss
(*1974) zpěvačka, modelka

Velká Británie Atticus Ross
(*1968) hudební skladatel soundtracků


Kon Ičikawa
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
27°05’
 
LunaLuna:
Býk
13°28’
 
MerkurMerkur:
Štír
12°59’
 
VenušeVenuše:
Střelec
14°40’
 
MarsMars:
Lev
20°53’
 
JupiterJupiter:
Ryby
18°39’
 
SaturnSaturn:
Rak
16°04’
R
UranUran:
Vodnář
12°05’
 
NeptunNeptun:
Lev
2°36’
R
PlutoPluto:
Rak
2°55’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
11°56’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
20°48’
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°09’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Carole Lombard
(*1908 - 1942) herečka

Česká republika Marie Majerová
(*1882 - 1967) spisovatelka, novinářka

Spojené státy Albert Fish
(*1870 - 1936) sériový vrah, kanibal

Francie Edmond About
(*1828 - 1885) spisovatel, novinář a kritik umění

Spojené státy Tom Archia
(*1919 - 1977) hudebník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »