Kryštof Hádek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kryštof Hádek

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1982 (?)
Země:
Věk:
36 let
Povolání:
herec

Kryštof Hádek - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1982 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kryštof Hádek 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Kryštof Hádek
datum narození v roce *1982
(herec, instagram)

Kryštof Hádek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Mezihra v Praze
(2016) - Český lev 2015 (TV pořad)
(2016) - Prázdniny v Provence
(2016) - Krycí jméno Holec
(2016) - Hlas pro římského krále
(2016) - Bratříček Karel
(2015) - Případ pro exorcistu (TV seriál)
(2015) - Padesátka
(2015) - Noc bezMoci
(2015) - Korunní princ
(2015) - Kobry a užovky
(2014) - Tajemství Lubomíra Lipského
(2014) - Století Miroslava Zikmunda
(2014) - Miroslav Zikmund: Cesta stoletím (TV seriál)
(2014) - Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
(2014) - Všiváci
(2014) - Venku pršelo
(2014) - Neviditelní (TV seriál)
(2014) - Clona (TV seriál)
(2013) - Český lev 2012
(2013) - Ceny paměti národa
(2013) - Čí je moje dítě?
(2013) - Příběh kmotra
(2013) - Pod kůží
(2013) - Osud z komiksu
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Láska, soudruhu
(2013) - Čtyřlístek ve službách krále
(2013) - Bez doteku
(2012) - 7 pádů Honzy Dědka
(2012) - Signál
(2012) - Polski film
(2011) - 4teens (TV seriál)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Sólo pro mouřenína (hudební videoklip)
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Pozdní sběr
(2010) - Český lev 2009
(2009) - Film o filmu: 3 sezóny v pekle
(2009) - Film o filmu: 2 Bobule
(2009) - 3 sezóny v pekle
(2009) - 2Bobule
(2009) - Synova válka
(2009) - Dívka
(2009) - Ďáblova lest
(2008) - Kryštof: Atentát (hudební videoklip)
(2008) - Čtenářský deník
(2008) - Film o filmu: Bobule
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Raw (TV seriál)
(2008) - Máj
(2008) - Bobule
(2007) - 13. komnata Jaroslavy Obermaierové
(2007) - Kdo chce zabít Ashley?
(2007) - Tři životy
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Skeletoni
(2007) - Runway
(2007) - Kosmos
(2007) - Chyťte doktora
(2007) - Crash Road
(2007) - Bestiář
(2006) - Čétéčko
(2006) - Lojzička je číslo
(2006) - Experti
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2005) - Dva na schodišti
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2002) - Výlet
(2002) - Tady se dějou věci
(2002) - Příběh podzimní noci
(2002) - Černý slzy
(2001) - Tuláci
(2001) - Tmavomodrý svět
(2001) - Ex - pozice
(2000) - Přízraky mezi námi (TV seriál)
(1999) - Ze života pubescentky
(1999) - Jáma
(1993) - O poklad Anežky české
Kryštof Hádek - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1975) Matěj Hádek - bratr
Další partnerské vztahy:
(*1989) Tereza Voříšková

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kryštof Hádek 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kryštof Hádek - herec

se narodil v roce *1982 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kryštof Hádek

Dnes se narodili
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Kryštof Hádek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
19°35’
 
LunaLuna:
Panna
27°28’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
25°17’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
5°30’
 
MarsMars:
Váhy
17°11’
R
JupiterJupiter:
Štír
10°00’
R
SaturnSaturn:
Váhy
21°01’
R
UranUran:
Střelec
4°37’
R
NeptunNeptun:
Střelec
26°56’
 
PlutoPluto:
Váhy
26°29’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
19°33’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
18°39’
 
CheirónCheirón:
Býk
18°49’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946 - 2000) herec, představitel rytíře Lancelota z Excaliburu

Polsko Eduard Tomáš
(*1908 - 2002) mystik, jogín, spisovatel, právník

Francie Barney Wilen
(*1937 - 1996) skladatel

Spojené státy William Hanley
(*1931 - 2012) scénárista

Jamajka Desmond Dekker
(*1941 - 2006) zpěvák, skladatel, textař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »