Kurt Russell wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kurt Russell
(Kurt Vogel Russell)

Pohlaví:
Muž
Narození:
17.3. 1951 - 10:42h
Místo:
Springfield, Massachusetts
Země:
Věk:
66 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Kurt Russell - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gauquelin (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
17.3.1951 - 10:42  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
17.3.1951 - 15:42  
US, Springfield:
42°6' s.š., 72°35' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kurt Russell 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Kurt Russell
datum narození 17.3.1951
(herec, instagram)

Kurt Russell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Guardians of the Galaxy Vol. 2
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Deepwater Horizon
(2015) - Rychle a zběsile 7
(2015) - Osm hrozných
(2015) - Bone Tomahawk
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Pistolníci (TV seriál)
(2013) - Loupež na úrovni
(2011) - Poslední gól
(2009) - Streisand: Live in Concert (koncert)
(2008) - The Age of Believing: The Disney Live Action Classics
(2007) - Grindhouse: Auto zabiják
(2007) - Cutlass
(2006) - Ničivá vlna
(2006) - Poseidon
(2005) - Škola superhrdinů
(2005) - Snílek
(2004) - AFI Tribute to Meryl Streep
(2004) - Jimmy Glick v Lalawoodu
(2004) - Hokejový zázrak
(2003) - The Secret Files of the SGC
(2003) - The Making of 'Stargate'
(2002) - Prelude to a Dream
(2002) - Dobe and a Company of Heroes
(2002) - Temný stín nad L.A.
(2002) - Interstate 60
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - 3000 mil na útěku
(2001) - Vanilkové nebe
(2000) - Lord Stanley's Cup: Hockey's Ultimate Prize
(1998) - The Thing: Terror Takes Shape
(1998) - Intimate Portrait: Halle Berry
(1998) - Žoldák: Legie zkázy
(1997) - Únos
(1996) - Útěk z L.A.
(1996) - Boeing 747 v ohrožení
(1994) - 100 Years of the Hollywood Western
(1994) - Hvězdná brána
(1994) - Forrest Gump
(1993) - Tombstone
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - Zhoubná vášeň
(1992) - Kapitán Ron
(1991) - Voices that Care
(1991) - Oheň
(1989) - Zimní lidé
(1989) - Tango a Cash
(1988) - Tequila koktejl
(1987) - Přes palubu
(1986) - Velké nesnáze v Malé Číně
(1986) - Ty nejlepší časy
(1985) - The Making of 'The Mean Season'
(1985) - Vražedný ráj
(1984) - Odpolední směna
(1983) - Silkwoodová
(1982) - Věc
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Útěk z New Yorku
(1981) - Liška a pes
(1980) - Ojetá auta
(1980) - Amber Waves
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1979) - Elvis Presley
(1977) - Battle of the Network Stars II
(1977) - Christmas Miracle in Caufield, U.S.A.
(1976) - The Quest (TV seriál)
(1976) - The Quest
(1976) - Dlouhá dobytčí stezka
(1976) - The Captive: The Longest Drive 2
(1975) - The Strongest Man in the World
(1975) - Smrtící věž
(1975) - Search for the Gods
(1974) - The New Land (TV seriál)
(1973) - Superdad
(1973) - Love Story (TV seriál)
(1973) - Charley and the Angel
(1972) - Now You See Him, Now You Don't
(1971) - The Barefoot Executive
(1971) - Mickeyho přátelé (TV seriál)
(1971) - Fools' Parade
(1970) - Dad, Can I Borrow the Car?
(1969) - Guns in the Heather
(1969) - The Computer Wore Tennis Shoes
(1968) - The One and Only, Genuine, Original Family Band
(1968) - The Horse in the Gray Flannel Suit
(1967) - Mosby's Marauders
(1966) - Follow Me, Boys!
(1964) - Guns of Diablo
(1964) - Daniel Boone (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
(1963) - Stalo se na světové výstavě
(1957) - Sugarfoot (TV seriál)

Kurt Russell - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Kurt Russell - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1951) Season Hubley - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1945) Goldie Hawn - družka

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Kov)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.3.1951 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kurt Russell 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kurt Russell - herec

se narodil 17.3.1951 ve městě Springfield, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kurt Russell

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Kurt Russell
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
26°14’
10
 
LunaLuna:
Rak
17°16’
1
 
MerkurMerkur:
Beran
2°18’
10
 
VenušeVenuše:
Beran
25°24’
11
 
MarsMars:
Beran
12°05’
11
 
JupiterJupiter:
Ryby
21°46’
10
 
SaturnSaturn:
Panna
29°12’
4
R
UranUran:
Rak
5°24’
1
 
NeptunNeptun:
Váhy
18°45’
5
R
PlutoPluto:
Lev
17°49’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
18°46’
10
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
17°55’
12
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
2°18’
7
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
21°23’
5
Domy:
Rak
0°21’
Kozoroh
0°21’
2:
Rak
19°56’
8:
Kozoroh
19°56’
3:
Lev
10°25’
9:
Vodnář
10°25’
Panna
5°30’
Ryby
5°30’
5:
Váhy
9°09’
Beran
9°09’
6:
Štír
21°10’
Býk
21°10’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
1xVzduchVzduch
11xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
2°56’
11
Slun./Luna:
Býk
21°45’
12


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »