Kyle Gallner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kyle Gallner

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Filadelfie, Pensylvánie
Země:
Věk:
33 let
Povolání:
herec

Kyle Gallner - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
22.10.1986 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kyle Gallner 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Kyle Gallner
datum narození 22.10.1986
(herec, instagram)

Kyle Gallner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Hit Somebody (TV seriál)
(2016) - The Master Cleanse
(2016) - Outsiders (TV seriál)
(2016) - Do posledního dechu
(2015) - Welcome to Happiness
(2015) - Band of Robbers
(2014) - Zen Dog
(2014) - Play It Again, Dick (TV seriál)
(2014) - Just Before I Go
(2014) - Dear White People
(2014) - Americký sniper
(2013) - Nádherné bytosti
(2013) - CBGB: Kolébka punku
(2012) - Na mol
(2012) - Jan (TV seriál)
(2011) - Ptáčata
(2011) - Magické údolí
(2011) - Losers Take All
(2011) - Krvavý stát
(2011) - Cougars, Inc.
(2010) - Noční můra v Elm Street
(2010) - Krásný chlapec
(2010) - Cherry
(2010) - Živí mrtví (TV seriál)
(2009) - Jennifer's Body - Bacha, kouše!
(2009) - Hrůza v Connecticutu
(2008) - Trunk
(2008) - Red
(2008) - Gardens of the Night
(2007) - Na doživotí (TV seriál)
(2006) - Velká láska (TV seriál)
(2006) - Four Kings (TV seriál)
(2006) - Danika
(2005) - Zločiny ze sousedství (TV seriál)
(2005) - Skater Boys (TV seriál)
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Noční let
(2005) - Medium (TV seriál)
(2005) - Closer (TV seriál)
(2004) - Veronica Mars (TV seriál)
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2004) - Jack & Bobby (TV seriál)
(2003) - Red Betsy
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Finding Home
(2002) - Policejní odznak (TV seriál)
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Léto k nepřežití
(2000) - Policejní okrsek (TV seriál)
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Třetí hlídka (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.10.1986 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kyle Gallner 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kyle Gallner - herec

se narodil 22.10.1986 ve městě Filadelfie, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kyle Gallner

Dnes se narodili
Spojené státy Bette Davis
(*1908) herečka

Spojené státy Gregory Peck
(*1916) herec

Spojené státy Spencer Tracy
(*1900) herec

Česká republika Petr Čtvrtníček
(*1964) herec

Velká Británie Peter Greenaway
(*1942) režisér, scénárista, kameraman, herec


Kyle Gallner
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
28°47’
 
LunaLuna:
Blíženci
21°17’
 
MerkurMerkur:
Štír
23°05’
 
VenušeVenuše:
Štír
19°28’
R
MarsMars:
Vodnář
7°43’
 
JupiterJupiter:
Ryby
13°27’
R
SaturnSaturn:
Střelec
7°20’
 
UranUran:
Střelec
19°37’
 
NeptunNeptun:
Kozoroh
3°25’
 
PlutoPluto:
Štír
6°56’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
20°13’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
26°24’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
21°02’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jaromír Štětina
(*1943) senátor, novinář, válečný reportér, spisovatel, antikomunista

Německo Udo Dirkschneider
(*1952) zpěvák, zakladatel kapely U.D.O., dřívější člen Accept

Francie Nadar
(*1820) fotograf, průkopník portrétní fotografie, novinář, spisovatel

Itálie Karel Felix Sardinský
(*1765) sardinský král

Španělsko Maimonides
(*1135) rabín, židovský filosof, lékařem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charlton Heston
(*1923 - 2008) herec

Česká republika Karel Zeman
(*1910 - 1989) národní umělec, režisér, výtvarník, animátor, autor filmu Cesta do pravěku

Spojené státy Howard Hughes
(*1905 - 1976) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967 - 1994) kytarista, zpěvák Nirvany

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926 - 1997) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »