Kyra Sedgwick wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kyra Sedgwick
(Kyra Minturn Sedgwick)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herečka

Kyra Sedgwick - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
19.8.1965 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kyra Sedgwick 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Kyra Sedgwick
datum narození 19.8.1965
(herečka, instagram)

Kyra Sedgwick - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Edge of Seventeen
(2015) - Big Sky
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Finding Your Roots with Henry Louis Gates, Jr
(2014) - The Humbling
(2014) - Reach Me
(2014) - OUTsideři
(2013) - Zbav se svých miláčků
(2013) - Chlorine
(2013) - Brooklyn Nine-Nine (TV seriál)
(2013) - After Darkness
(2012) - Muž na hraně
(2012) - Kletba z temnot
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2010) - 62. Emmy Awards
(2010) - Postavte se rakovině
(2009) - 61. Emmy Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Gamer
(2008) - Liga spravedlivých: Nová hranice
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - Plán hry
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - Miláček
(2005) - Closer (TV seriál)
(2004) - Film Trix 2004
(2004) - The Woodsman
(2004) - Něco, co stvořil Bůh
(2004) - Dlouhá cesta zpátky
(2003) - Personal Velocity: In Conversation Rebecca, Parker, Fairuza, and Kyra
(2003) - Vysloužilí lvi
(2003) - Queens Supreme (TV seriál)
(2003) - Behind the Red Door
(2003) - Batman: Záhada Batwoman
(2002) - 100 Sexiest Artists
(2002) - Film Trix 2002
(2002) - Životní rychlost
(2002) - Polibkem to začíná
(2002) - Od dveří ke dveřím
(2001) - War Letters
(2000) - Conversations with Jon Turteltaub
(2000) - Talk to Me (TV seriál)
(2000) - Labor Pains
(2000) - Co se vaří?
(1998) - The Howard Stern Radio Show
(1998) - Twelfth Night, or What You Will
(1998) - Montana
(1997) - Kritická péče
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Losing Chase
(1996) - Fenomén
(1995) - Vražda prvního stupně
(1995) - Síla lásky
(1995) - The Low Life
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Howard Stern
(1993) - Srdce a duše
(1993) - Rodinné fotografie
(1992) - Oliver Stone
(1992) - Slečna Rose Whiteová
(1992) - Singles
(1991) - Women & Men 2: In Love There Are No Rules
(1991) - Pyrates
(1990) - Women and Men: Stories of Seduction
(1990) - Pán a paní Bridgeovi
(1989) - Narozen 4. července
(1988) - Lemon Sky
(1988) - Kansas
(1987) - The Wide Net
(1987) - Jsem uprchlý trestanec
(1986) - Tai-Pan
(1985) - War and Love
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - Cindy Eller: A Modern Fairy Tale
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1964) - Another World (TV seriál)
Kyra Sedgwick - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1958) Kevin Bacon - manžel

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.8.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kyra Sedgwick 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kyra Sedgwick - herečka

se narodila 19.8.1965 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kyra Sedgwick

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Kyra Sedgwick
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
26°16’
 
LunaLuna:
Býk
18°08’
 
MerkurMerkur:
Lev
19°52’
R
VenušeVenuše:
Panna
29°56’
 
MarsMars:
Váhy
29°21’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
25°46’
 
SaturnSaturn:
Ryby
15°10’
R
UranUran:
Panna
14°00’
 
NeptunNeptun:
Štír
17°20’
 
PlutoPluto:
Panna
15°22’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
9°46’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
4°47’
 
CheirónCheirón:
Ryby
21°19’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Belgie Henry Bauchau
(*1913 - 2012) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »