Laraine Day wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Laraine Day
(Laraine Johnson)

Pohlaví:
Žena
Narození:
13.10. 1920 - 14:50h
Místo:
Roosevelt
Země:
Věk:
† 87 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Laraine Day - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gauquelin (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
13.10.1920 - 14:50  (MST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
13.10.1920 - 21:50  
US, Roosevelt:
40°18' s.š., 109°59' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Laraine Day 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Laraine Day
datum narození 13.10.1920
(herečka, instagram)

Laraine Day - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Airwolf (TV seriál)
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Lou Grant (TV seriál)
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1975) - Murder on Flight 502
(1972) - The Sixth Sense (TV seriál)
(1969) - Medical Center (TV seriál)
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1967) - The World: Color It Happy
(1965) - The Hollywood Squares
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1962) - The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
(1961) - The New Breed (TV seriál)
(1961) - Follow the Sun (TV seriál)
(1960) - Here's Hollywood
(1960) - The 3rd Voice
(1960) - Checkmate (TV seriál)
(1959) - The 11th Annual Primetime Emmy Awards
(1958) - Swiss Family Robinson
(1958) - Pursuit (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Rendezvous (TV seriál)
(1956) - To Tell the Truth
(1956) - The Tennessee Ernie Ford Show
(1956) - The Toy Tiger
(1956) - Three for Jamie Dawn
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1955) - Screen Directors Playhouse (TV seriál)
(1955) - Celebrity Playhouse (TV seriál)
(1954) - Rozbouřené nebe
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - Willys Theatre Presenting Ben Hecht's Tales of the City (TV seriál)
(1953) - Letter to Loretta (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1952) - I've Got a Secret
(1952) - The Ford Television Theatre (TV seriál)
(1951) - The Name's the Same
(1951) - Down You Go
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1950) - Your Show of Shows
(1950) - What's My Line?
(1950) - The Frank Sinatra Show
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1949) - Without Honor
(1949) - I Married a Communist
(1948) - My Dear Secretary
(1947) - Tycoon
(1946) - The Locket
(1945) - Those Endearing Young Charms
(1945) - Keep Your Powder Dry
(1944) - Twenty Years After
(1944) - The Story of Dr. Wassell
(1944) - Bride by Mistake
(1943) - Mr. Lucky
(1942) - Mister Gardenia Jones
(1942) - A Yank on the Burma Road
(1942) - Journey for Margaret
(1942) - Fingers at the Window
(1942) - Dr. Kildare's Victory
(1941) - Unholy Partners
(1941) - The Trial of Mary Dugan
(1941) - The People vs. Dr. Kildare
(1941) - The Bad Man
(1941) - Kathleen
(1941) - Dr. Kildare's Wedding Day
(1940) - Zahraniční dopisovatel
(1940) - My Son, My Son!
(1940) - I Take This Woman
(1940) - Dr. Kildare's Strange Case
(1940) - Dr. Kildare's Crisis
(1940) - Dr. Kildare Goes Home
(1940) - And One Was Beautiful
(1939) - Think First
(1939) - Tarzan Finds a Son!
(1939) - Tajemný případ dr. Kildarea
(1939) - Sergeant Madden
(1939) - The Secret of Dr. Kildare
(1939) - Arizona Legion
(1938) - Scandal Street
(1938) - Painted Desert
(1938) - Border G-Men
(1937) - Stella Dallas
Laraine Day - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.10.1920 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Laraine Day 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Laraine Day - herečka

se narodila 13.10.1920 ve městě Roosevelt, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Laraine Day

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Laraine Day
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
20°15’
8
 
LunaLuna:
Štír
12°32’
9
 
MerkurMerkur:
Štír
11°57’
9
 
VenušeVenuše:
Štír
17°20’
9
 
MarsMars:
Střelec
26°38’
11
 
JupiterJupiter:
Panna
9°54’
7
 
SaturnSaturn:
Panna
19°23’
7
 
UranUran:
Ryby
2°04’
1
 
NeptunNeptun:
Lev
13°26’
7
 
PlutoPluto:
Rak
8°54’
5
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
7°11’
9
 
Černá LunaLilith:
Kozoroh
9°57’
11
 
CheirónCheirón:
Beran
7°38’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
4°15’
1
Domy:
Vodnář
11°58’
Lev
11°58’
2:
Ryby
29°30’
8:
Panna
29°30’
3:
Býk
5°53’
9:
Štír
5°53’
Blíženci
1°46’
Střelec
1°46’
5:
Blíženci
23°08’
Střelec
23°08’
6:
Rak
14°35’
Kozoroh
14°35’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
6°52’
11
Slun./Luna:
Štír
1°24’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »