Larry David wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Larry David
(Lawrence Gene David)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
herec

Larry David - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.7.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Larry David 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Larry David
datum narození 2.7.1947
(herec, instagram)

Larry David - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Miracle on 42nd Street
(2015) - The 69th Annual Tony Awards
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs
(2014) - Misery Loves Comedy
(2013) - Quality Balls: The David Steinberg Story
(2013) - Bez minulosti
(2012) - Do hlubin komedie
(2012) - Comedians in Cars Getting Coffee
(2012) - Woody Allen
(2012) - Tři moulové
(2012) - TripTank (TV seriál)
(2011) - Amerika na pokračování (TV seriál)
(2011) - The Paul Reiser Show (TV seriál)
(2010) - 62. Emmy Awards
(2010) - The Marriage Ref
(2010) - Conan
(2009) - The Tonight Show with Conan O'Brien
(2009) - Lopez Tonight
(2009) - Make 'Em Laugh: The Funny Business of America (TV seriál)
(2009) - Užívej si, co to jde
(2009) - The Other Side of Paradise
(2008) - Fuel
(2008) - Fields of Fuel
(2008) - Je tady někdo?
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2006) - Hannah Montana (TV seriál)
(2005) - Sit Down Comedy with David Steinberg
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2004) - The Seinfeld Story
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2003) - Real Time with Bill Maher
(2000) - Larry, kroť se (TV seriál)
(1999) - Larry David: Curb Your Enthusiasm
(1998) - Hrozny hněvu
(1997) - The View
(1996) - The Daily Show
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Love & War (TV seriál)
(1991) - The Charlie Rose Show
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - Povídky z New Yorku
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Zlaté časy rádia
(1985) - American Masters (TV seriál)
(1983) - Second Thoughts
(1983) - Dva ve městě
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Fridays

Larry David - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Larry David - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.7.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Larry David 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Larry David - herec

se narodil 2.7.1947 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Larry David

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Larry David
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
9°45’
 
LunaLuna:
Střelec
29°29’
 
MerkurMerkur:
Rak
27°04’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
22°36’
 
MarsMars:
Blíženci
0°57’
 
JupiterJupiter:
Štír
17°57’
R
SaturnSaturn:
Lev
8°09’
 
UranUran:
Blíženci
23°01’
 
NeptunNeptun:
Váhy
8°04’
 
PlutoPluto:
Lev
11°58’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
0°28’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
16°57’
 
CheirónCheirón:
Štír
2°18’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »