Lars Ulrich wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lars Ulrich

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Gentofte
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
skladatel, hudebník, bubeník

Lars Ulrich - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
26.12.1963 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lars Ulrich 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Lars Ulrich
datum narození 26.12.1963
(skladatel, hudebník, bubeník, instagram)

Lars Ulrich - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Ritchie Blackmore Story
(2014) - Grammy Awards 2014
(2014) - Lennon or McCartney
(2013) - CIRCUS HALLIGALLI
(2013) - Metallica: Through the Never
(2012) - Saxon
(2012) - Metallica: Quebec Magnetic (koncert)
(2012) - Linkin Park: Live in São Paulo (koncert)
(2012) - Hemingway a Gellhornová
(2011) - Lou Reed & Metallica: The View (hudební videoklip)
(2011) - Så Jävla Metal
(2011) - Příběh heavy metalu (TV seriál)
(2010) - The Big 4 Live from Sofia, Bulgaria (koncert)
(2010) - Lemmy
(2010) - Dostaň ho tam
(2009) - 25 let Rokenrolové síně slávy (koncert)
(2009) - Metallica: Orgullo pasión y gloria. Tres noches en la ciudad de México. (koncert)
(2009) - Metallica - Francais Pour Une Nuit Live 2009 (koncert)
(2009) - Jak klip zabil rozhlasovou hvězdu (TV seriál)
(2009) - Iron Maiden: Flight 666
(2008) - That Metal Show
(2008) - Metallica: The Making of Death Magnetic
(2008) - Global Metal
(2008) - Anvil! The Story of Anvil
(2007) - Live Earth (koncert)
(2006) - Metallica: The Videos 1989-2004 (hudební videoklip)
(2006) - Get Thrashed
(2006) - The Amazing Adventures of Pleaseeasaur
(2005) - The Work of Director Anton Corbijn
(2005) - When Metallica Ruled the World
(2005) - NotNa
(2005) - Classic Albums: Motorhead - Ace of Spades
(2004) - Metallica: Some kind of monster
(2004) - Barbar Dave (TV seriál)
(2003) - St. Anger (hudební videoklip)
(2003) - Frantic (hudební videoklip)
(2003) - MTV Icon: Metallica
(2003) - Metallica: St. Anger Rehearsals (koncert)
(2003) - Linkin Park: Live in Texas (koncert)
(2001) - Classic Albums: Metallica - The Black Album
(2000) - FanClub
(1999) - Whiskey in the Jar (hudební videoklip)
(1999) - Woodstock '99 (koncert)
(1999) - S & M: Metallica with Michael Kamen Conducting the San Francisco Symphony Orchestra (koncert)
(1998) - The Unforgiven II (hudební videoklip)
(1998) - Top Ten (TV seriál)
(1998) - Metallica: Cunning Stunts (koncert)
(1998) - Hero of the Day
(1997) - The Memory Remains (hudební videoklip)
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1995) - MADtv
(1995) - Woodstock '94
(1995) - Champions of the World
(1994) - Howard Stern
(1993) - Metallica: Live Shit - Binge & Purge (koncert)
(1992) - Metallica: Nothing Else Matters (hudební videoklip)
(1992) - A Year and a Half in the Life of Metallica
(1992) - The Freddie Mercury Tribute: Concert for AIDS Awareness (koncert)
(1992) - For Those About to Rock: Monsters in Moscow (koncert)
(1991) - The Unforgiven (hudební videoklip)
(1991) - Enter Sandman (hudební videoklip)
(1991) - Ozzy Osbourne: Don't Blame Me
(1989) - One (hudební videoklip)
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1987) - Metallica: Cliff 'Em All! (koncert)
(1975) - Saturday Night Live

Lars Ulrich - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Lars Ulrich - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Lars Ulrich - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.12.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lars Ulrich 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lars Ulrich - skladatel, hudebník, bubeník

se narodil 26.12.1963 ve městě Gentofte
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lars Ulrich

Dnes se narodili
Spojené státy Macaulay Culkin
(*1980) herec ze Sám doma, člen skupiny The Pizza Underground

Slovensko Magda Vášáryová
(*1948) herečka, diplomatka

Mexiko Thalía
(*1971) herečka, zpěvačka

Itálie Guillaume Apollinaire
(*1880) dramatik, básník

Makedonie Matka Tereza
(*1910) řeholní sestra


Lars Ulrich
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
3°59’
 
LunaLuna:
Býk
9°05’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
20°44’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
3°21’
 
MarsMars:
Kozoroh
16°10’
 
JupiterJupiter:
Beran
10°17’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
19°52’
 
UranUran:
Panna
10°01’
R
NeptunNeptun:
Štír
17°02’
 
PlutoPluto:
Panna
14°12’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
11°38’
R
Černá LunaLilith:
Štír
27°56’
 
CheirónCheirón:
Ryby
10°48’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
8xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Švédsko Peter Stormare
(*1953) herec, režisér, dramatik a hudebník

Egypt Jásir Arafat
(*1929) politik, předseda Organizace pro osvobození Palestiny

Spojené státy Lyndon B. Johnson
(*1908) 36. prezident usa

Rusko Léon Theremin
(*1896) ruský fyzik, vynálezce hudebního nástroje theremin - etherphone

Kyrgyzstán Jamala
(*1983) zpěvačka, vítězka Eurovize 2016


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Charles Boyer
(*1899 - 1978) herec

Slovensko Michal Dočolomanský
(*1942 - 2008) herec, zpěvák, moderátor, imitátor

Česká republika Martin Frič
(*1902 - 1968) režisér, scénárista, herec

Finsko Mika Waltari
(*1908 - 1979) dramatik, spisovatel, scenárista a překladatel

Švýcarsko Ernst Aeppli
(*1892 - 1954) švýcarský psycholog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »