Lauren Bacall wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lauren Bacall
(Betty Joan Perske)

Pohlaví:
Žena
Narození:
16.9. 1924 - 02:00h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 89 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
12.8.2014 (Příčina: Mozková mrtvice)
Povolání:
herečka

Lauren Bacall - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (B)
Datum narození a čas (místní čas):
16.9.1924 - 02:00  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
16.9.1924 - 06:00  
US, New York:
40°43' s.š., 74°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lauren Bacall 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Lauren Bacall
datum narození 16.9.1924
(herečka, instagram)

Lauren Bacall - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Trumbo
(2012) - O myšce a medvědovi
(2012) - The Forger
(2011) - Reagan
(2011) - Diana Vreeland: The Eye Has to Travel
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - Kameraman: Život a dílo Jacka Cardiffa
(2010) - Wide Blue Yonder
(2010) - A Star Is Born: Special Features
(2009) - Johnny Mercer: The Dream's on Me
(2008) - The Man Inside Dame Edna
(2008) - Scooby-Doo a král skřítků
(2008) - Eve
(2008) - Empire State Building Murders
(2007) - Jako vzteklí psi
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2005) - Ve stínu matky
(2005) - Manderlay
(2004) - Zrození
(2004) - The Limit
(2003) - Tribeca Film Festival Presents
(2003) - Nicole Kidman: An American Cinematheque Tribute
(2003) - Dogville Confessions
(2003) - Alec Guinness - portrét
(2003) - Dogville
(2002) - New York at the Movies
(2002) - Liza Minnelli: The E! True Hollywood Story
(2001) - A Tribute to Barbra Streisand
(2001) - Pulp Cinema
(2000) - On ne peut pas plaire à tout le monde
(2000) - GPTV
(2000) - The Life and Times of Kirk Douglas
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Radio City Music Hall: The Story Behind the Showplace
(1999) - A Conversation with Gregory Peck
(1999) - The Best of Film Noir
(1999) - The Venice Project
(1999) - Rodina Sopránů (TV seriál)
(1999) - Prokleté dědictví
(1999) - Presence of Mind
(1999) - Madeline: Lost in Paris
(1999) - Honba za diamanty
(1998) - Panorama de actualidad (TV seriál)
(1998) - Intimate Portrait: Lauren Bacall
(1997) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1997) - Sports on the Silver Screen
(1997) - The Music of Kander and Ebb: Razzle Dazzle
(1997) - Humphrey Bogart: You Must Remember This...
(1997) - Le Jour et la nuit
(1996) - Thé ou café
(1996) - Scene by Scene
(1996) - The Line King: Al Hirschfeld
(1996) - Bogart: The Untold Story
(1996) - Mí drazí Američané
(1996) - Dvě tváře lásky
(1995) - Tajemný anděl paní Frankweilerové
(1994) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1994) - Pret-A-Porter
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Leonard Bernstein: The Gift of Music
(1993) - Portrét
(1993) - The Parallax Garden
(1993) - Jednou se sejdeme
(1992) - Casablanca 50th Anniversary Special: You Must Remember This
(1991) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1991) - The American Film Institute Salute to Kirk Douglas
(1991) - Šťastné a veselé
(1991) - A Star for Two
(1990) - The Real Story of the Three Little Kittens
(1990) - Misery nechce zemřít
(1990) - A Little Piece of Sunshine
(1989) - The American Film Institute Salute to Gregory Peck
(1989) - That's What Friends Are for: Arista's 15th Anniversary Concert
(1989) - John Huston: The Man, the Movies, the Maverick
(1989) - Večeře o osmé
(1989) - Tree of Hands
(1988) - Schůzka se smrtí
(1988) - Pan North
(1987) - Marilyn Monroe: druhá tvář legendy
(1984) - Cinema 3
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - The Wayne Newton Special
(1981) - Ctitel
(1980) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1980) - Zdraví
(1979) - Circus of the Stars #3
(1978) - CBS: On the Air (TV seriál)
(1978) - Perfect Gentlemen
(1977) - The Hollywood Greats (TV seriál)
(1976) - Střelec
(1974) - Vražda v Orient expresu
(1973) - Applause
(1969) - The David Frost Show
(1969) - I Due Kennedy
(1966) - Harper
(1964) - Shock Treatment
(1964) - Sex and the Single Girl
(1964) - Mr. Broadway (TV seriál)
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1962) - The Match Game
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1961) - Password
(1959) - Severozápadní hranice
(1958) - The Gift of Love
(1957) - Módní návrhářka
(1956) - Psané ve větru
(1956) - Blithe Spirit
(1955) - 1955 Motion Picture Theatre Celebration
(1955) - The Cobweb
(1955) - Krvavá cesta
(1955) - Ford Star Jubilee (TV seriál)
(1954) - A Star Is Born World Premiere
(1954) - Light's Diamond Jubilee
(1954) - Woman's World
(1953) - Jak si vzít milionáře
(1950) - Mladík s trumpetou
(1950) - Bright Leaf
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Key Largo
(1947) - Temná pasáž
(1946) - Two Guys from Milwaukee
(1946) - Hluboký spánek
(1945) - Confidential Agent
(1944) - Mít a nemít
Lauren Bacall - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1922) Jason Robards Jr. - manžel
(*1899) Humphrey Bogart - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1928) James Garner (fáma)
(*1939) Len Cariou
(*1928) Anthony Franciosa
(*1915) Frank Sinatra
(*1900) Adlai Stevenson
(*1907) Burgess Meredith
(*1925) Harry Guardino

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Dřevo)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.9.1924 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lauren Bacall 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lauren Bacall - herečka

se narodila 16.9.1924 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lauren Bacall

Dnes se narodili
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Lauren Bacall
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
23°04’
3
 
LunaLuna:
Beran
28°36’
10
 
MerkurMerkur:
Panna
14°18’
3
R
VenušeVenuše:
Lev
7°13’
1
 
MarsMars:
Vodnář
25°34’
8
R
JupiterJupiter:
Střelec
12°25’
5
 
SaturnSaturn:
Štír
0°14’
4
 
UranUran:
Ryby
19°23’
9
R
NeptunNeptun:
Lev
21°19’
2
 
PlutoPluto:
Rak
13°24’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
21°17’
2
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
19°49’
11
 
CheirónCheirón:
Beran
23°39’
10
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
22°11’
5
Domy:
Rak
27°43’
Kozoroh
27°43’
2:
Lev
17°41’
8:
Vodnář
17°41’
3:
Panna
11°34’
9:
Ryby
11°34’
Váhy
11°52’
Beran
11°52’
5:
Štír
18°34’
Býk
18°34’
6:
Střelec
25°50’
Blíženci
25°50’
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
4°47’
11
Slun./Luna:
Rak
10°50’
12


Zítra slaví narozeniny
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Růžek
(*1918 - 1995) herec

Maďarsko Zsa Zsa Gabor
(*1915 - 2016) herečka

Francie Gilbert Bécaud
(*1927 - 2001) herec, zpěvák

Česká republika Václav Havel
(*1936 - 2011) bývalý prezident, dramatik, spisovatel

Polsko Johann Gottfried Herder
(*1744 - 1803) spisovatel, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »