Lee Evans wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lee Evans

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Avonmouth
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herec

Lee Evans - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.2.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lee Evans 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Lee Evans
datum narození 25.2.1964
(herec, instagram)

Lee Evans - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Lee Evans: Roadrunner Live at the O2 (divadelní záznam)
(2009) - Pán času: Planeta mrtvých
(2008) - Protest
(2008) - Lee Evans: Big Live at the O2 (divadelní záznam)
(2007) - 100 Greatest Stand-Ups
(2007) - The Comedy Map of Britain (TV seriál)
(2007) - The History of Mr Polly
(2007) - The Dinner Party
(2005) - Lee Evans: XL Tour Live 2005 (divadelní záznam)
(2005) - Lee Evans Up Close
(2005) - Doctor Who Confidential (TV seriál)
(2005) - Pán času (TV seriál)
(2005) - Kouzelný kolotoč
(2004) - Mrtvolka
(2003) - Medailon
(2002) - Just for Laughs
(2002) - Des O'Connor Tonight at Christmas
(2002) - Lee Evans: Wired and Wonderful - Live at Wembley (divadelní záznam)
(2002) - Láska až za hrob
(2002) - Jak ukrást Bess
(2002) - Dinotopie (TV seriál)
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - Celebrity Big Brother
(2001) - Stand Up, Fall Over, It's Lee Evans
(2001) - Tak! A co teď? (TV seriál)
(2001) - The Martins
(2000) - Proutník
(1999) - Fists of Freedom: The Story of the '68 Summer Games
(1998) - Lee Evans: Live in Scotland (divadelní záznam)
(1998) - Něco na té Mary je
(1997) - Pátý element
(1997) - Hon na myš
(1996) - Lee Evans Live: The Different Planet Tour (divadelní záznam)
(1996) - Brooms
(1995) - Lee Evans: Live from the West End (divadelní záznam)
(1995) - The World of Lee Evans (TV seriál)
(1995) - Smích ze záhrobí
(1995) - Clair de Lune
(1994) - Lee Evans: Live at Her Majesty's (divadelní záznam)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1964) - Top of the Pops

Lee Evans - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.2.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lee Evans 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lee Evans - herec

se narodil 25.2.1964 ve městě Avonmouth, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lee Evans

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Lee Evans
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
5°55’
 
LunaLuna:
Lev
10°18’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
22°28’
 
VenušeVenuše:
Beran
17°16’
 
MarsMars:
Ryby
4°05’
 
JupiterJupiter:
Beran
19°22’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
26°49’
 
UranUran:
Panna
8°06’
R
NeptunNeptun:
Štír
17°49’
R
PlutoPluto:
Panna
13°07’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
8°25’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
4°44’
 
CheirónCheirón:
Ryby
13°55’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »