Lee J. Cobb wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lee J. Cobb
(Leo Jacoby)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 64 let
Úmrtí:
11.2.1976 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Lee J. Cobb - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.12.1911 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lee J. Cobb 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Lee J. Cobb
datum narození 8.12.1911
(herec, instagram)

Lee J. Cobb - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2001) - Hopalong Cassidy: Public Hero #1
(1979) - Arthur Miller on Home Ground
(1976) - La Legge violenta della squadra anticrimine
(1976) - Amici di Nick Hezard, Gli
(1976) - Alle origini della mafia (TV seriál)
(1975) - Šťastná ruka
(1975) - Mark il poliziotto spara per primo
(1975) - Mark il poliziotto
(1974) - Trapped Beneath the Sea
(1974) - Il venditore di palloncini
(1974) - The Great Ice Rip-Off
(1974) - Dr. Max
(1973) - Vymítač ďábla
(1973) - Policie se dívá
(1973) - Muž, který miloval Kočičí tanec
(1973) - Double Indemnity
(1972) - Heat of Anger
(1971) - Strážce zákona
(1971) - The Bull of the West
(1970) - Vykoupení L.B. Jonese
(1970) - To Confuse the Angel
(1970) - The Young Lawyers (TV seriál)
(1970) - Macho Callahan
(1970) - Annie, the Women in the Life of a Man
(1969) - Mackennovo zlato
(1968) - Las Vegas, 500 millones
(1968) - Den sovy
(1968) - Cooganův trik
(1967) - Náš muž Flint 2: Flint opět v akci
(1967) - The Meanest Men in the West
(1966) - Smrt obchodního cestujícího
(1966) - Náš muž Flint
(1963) - Pojď si zařádit
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Four Horsemen of the Apocalypse
(1962) - Jak byl dobyt Západ
(1962) - The Final Hour
(1962) - The Devil's Children
(1962) - The Brazen Bell
(1960) - Exodus
(1959) - Zelené království
(1959) - The Trap
(1959) - But Not for Me
(1958) - Party Girl
(1958) - Muž ze Západu
(1958) - Bratři Karamazovi
(1957) - Tři tváře Evy
(1957) - The Garment Jungle
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1957) - Dvanáct rozhněvaných mužů
(1956) - Muž v šedém flanelovém obleku
(1956) - Miami Expose
(1955) - Závodníci
(1955) - The Road to Denver
(1955) - Po levici Boha Otce
(1954) - Yankee Pasha
(1954) - V přístavu
(1954) - Gorilla at Large
(1954) - Day of Triumph
(1953) - The Tall Texan
(1952) - The Fighter
(1951) - Sirocco
(1951) - The Family Secret
(1950) - The Man Who Cheated Himself
(1949) - Thieves' Highway
(1949) - The Phantom Creeps
(1948) - Volejte Northside 777
(1948) - The Miracle of the Bells
(1948) - The Luck of the Irish
(1948) - The Dark Past
(1947) - Johnny O'Clock
(1947) - Captain from Castile
(1947) - Bumerang
(1946) - Anna a král Siamu
(1944) - Winged Victory
(1943) - Tonight We Raid Calais
(1943) - The Song of Bernadette
(1943) - The Moon Is Down
(1943) - Buckskin Frontier
(1941) - Paris Calling
(1941) - Men of Boys Town
(1940) - This Thing Called Love
(1939) - The Phantom Creeps
(1939) - Golden Boy
(1938) - Danger on the Air
(1937) - Rustler's Valley
(1937) - North of the Rio Grande
(1937) - Ali Baba Goes to Town
(1934) - The Vanishing Shadow

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.12.1911 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lee J. Cobb 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lee J. Cobb - herec

se narodil 8.12.1911 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lee J. Cobb

Dnes se narodili
Spojené státy Kim Basinger
(*1953) herečka, modelka

Spojené státy David Carradine
(*1936) herec

Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925) herec, režisér

Spojené státy Teri Hatcher
(*1964) herečka

Spojené státy Ian Somerhalder
(*1978) herec, model


Lee J. Cobb
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
15°17’
 
LunaLuna:
Rak
19°00’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
6°10’
 
VenušeVenuše:
Váhy
29°01’
 
MarsMars:
Býk
27°20’
R
JupiterJupiter:
Štír
29°34’
 
SaturnSaturn:
Býk
14°36’
R
UranUran:
Kozoroh
27°01’
 
NeptunNeptun:
Rak
23°20’
R
PlutoPluto:
Blíženci
28°13’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
28°21’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
9°52’
 
CheirónCheirón:
Ryby
2°32’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Lennon
(*1940 - 1980) zpěvák, skladatel, kytarista

Spojené státy Marty Robbins
(*1925 - 1982) herec, zpěvák, skladatel, automobilový závodník

Velká Británie George Boole
(*1815 - 1864) matematik, filosof, objevitel základů moderní aritmetiky později nazvaných Booleova algebra

Německo Albert Kahn - architekt
(*1869 - 1942) architekt

Spojené státy Robert Emmett Cantwell
(*1908 - 1978) novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »