Lee Van Cleef wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lee Van Cleef
(Clarence Leroy Van Cleef Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
9.1. 1925 - 05:00h
Místo:
Somerville, New Jersey
Země:
Věk:
† 64 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
16.12.1989 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec padouchů ve westernech

Lee Van Cleef - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gauquelin (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
9.1.1925 - 05:00  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
9.1.1925 - 10:00  
US, Somerville:
40°34' s.š., 74°37' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lee Van Cleef 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Lee Van Cleef
datum narození 9.1.1925
(herec padouchů ve westernech, instagram)

Lee Van Cleef - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2000) - Hollywood Remembers Lee Marvin
(1992) - To nejlepší z bojových umění
(1990) - Thieves of Fortune
(1989) - Závodní horečka
(1988) - Velitel
(1986) - Ozbrojená odpověď
(1986) - La Máquina de matar
(1985) - Dobyvatelé džungle
(1984) - Výbušnina
(1984) - The Master (TV seriál)
(1984) - Divoké kachny
(1981) - Útěk z New Yorku
(1980) - Osmiúhelník
(1979) - When the West Was Fun: A Western Reunion
(1979) - The Hard Way
(1978) - The Squeeze
(1977) - Stopa škorpiona
(1977) - Quel pomeriggio maledetto
(1977) - Kid Vengeance
(1976) - Boží zbraň
(1975) - Cesta do Sonory
(1974) - Là dove non batte il sole
(1973) - Dio, sei proprio un padreterno!
(1972) - Jízda sedmi statečných
(1972) - Il Grande duello
(1971) - Návrat Sabaty
(1971) - El Hombre de Río Malo
(1971) - Captain Apache
(1970) - Převozník
(1970) - El Condor
(1969) - Sabata
(1968) - Zvláštní jednotka
(1968) - Mimo zákon
(1967) - Muž proti muži
(1967) - I giorni dell'ira
(1966) - Velká přestřelka
(1966) - Hodný, zlý a ošklivý
(1966) - Blade Rider, Revenge of the Indians Nations
(1965) - Pro pár dolarů navíc
(1965) - Luke and the Tenderfoot
(1962) - Muž, který zastřelil Liberty Valance
(1962) - Jak byl dobyt Západ
(1961) - Posse from Hell
(1960) - Zangarova zbraň
(1960) - The Slowest Gun in the West
(1959) - Ride Lonesome
(1959) - Guns, Girls, and Gangsters
(1958) - The Rifleman (TV seriál)
(1958) - Mladí lvi
(1958) - Machete
(1958) - Drzá čela
(1958) - Day of the Badman
(1957) - The Lonely Man
(1957) - The Last Stagecoach West
(1957) - Šerifská hvězda
(1957) - Raiders of Old California
(1957) - The Quiet Gun
(1957) - Přestřelka u ohrady O.K.
(1957) - Joe Dakota
(1957) - Gun Battle at Monterey
(1957) - Čínská brána
(1957) - The Badge of Marshal Brennan
(1956) - The Conqueror
(1956) - Pocta zločinci
(1956) - Pardners
(1956) - It Conquered the World
(1956) - Accused of Murder
(1955) - The Vanishing American
(1955) - Treasure of Ruby Hills
(1955) - The Road to Denver
(1955) - The Naked Street
(1955) - The Big Combo
(1955) - Ten Wanted Men
(1955) - Muž bez hvězdy
(1955) - Luke and the Tenderfoot (TV seriál)
(1955) - I Cover the Underworld
(1955) - Buffalo Bill Jr (TV seriál)
(1955) - A Man Alone
(1954) - The Yellow Tomahawk
(1954) - Rails Into Laramie
(1954) - Princess of the Nile
(1954) - Gypsy Colt
(1954) - The Desperado
(1954) - Dawn at Socorro
(1954) - Arrow In the Dust
(1953) - White Lightning
(1953) - Vice Squad
(1953) - Tumbleweed
(1953) - The Lawless Breed
(1953) - The Beast from 20,000 Fathoms
(1953) - The Nebraskan
(1953) - Jack Slade
(1953) - The Bandits of Corsica
(1953) - Arena
(1952) - V pravé poledne
(1952) - Untamed Frontier
(1952) - Kansas City Confidential
(1951) - The Range Rider (TV seriál)
(1951) - The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
(1950) - The Gene Autry Show (TV seriál)
(1950) - Space Patrol (TV seriál)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Dřevo)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.1.1925 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lee Van Cleef 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lee Van Cleef - herec padouchů ve westernech

se narodil 9.1.1925 ve městě Somerville, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lee Van Cleef

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Lee Van Cleef
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
18°39’
1
 
LunaLuna:
Rak
11°04’
7
 
MerkurMerkur:
Střelec
27°10’
1
 
VenušeVenuše:
Střelec
23°07’
1
 
MarsMars:
Beran
12°51’
4
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
5°04’
1
 
SaturnSaturn:
Štír
12°42’
11
 
UranUran:
Ryby
18°22’
3
 
NeptunNeptun:
Lev
22°02’
8
R
PlutoPluto:
Rak
12°21’
7
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
15°11’
8
R
Černá LunaLilith:
Rak
2°39’
7
 
CheirónCheirón:
Beran
20°08’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
21°55’
7
Domy:
Střelec
14°20’
Blíženci
14°20’
2:
Kozoroh
18°39’
8:
Rak
18°39’
3:
Vodnář
28°06’
9:
Lev
28°06’
Beran
4°09’
Váhy
4°09’
5:
Býk
2°24’
Štír
2°24’
6:
Býk
24°45’
Štír
24°45’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
9°14’
11
Slun./Luna:
Beran
14°51’
4


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »