Leila Itkonen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Leila Itkonen
(Leila Iris Itkonen)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Helsinky
Země:
Věk:
† 83 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Leila Itkonen - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.5.1926 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Leila Itkonen 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Leila Itkonen
datum narození 21.5.1926
(herečka, instagram)

Leila Itkonen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2006) - Kummelin jackpot
(2000) - Autobus sebevrahů
(1996) - Nortia (TV seriál)
(1994) - Kovaa maata (TV seriál)
(1993) - Sotapoika
(1992) - Tapulikylä (TV seriál)
(1988) - Anna Linnean hiukset
(1987) - Joulukalenteri (TV seriál)
(1984) - Kättenpäällepanijat eli kun Hunttalan Matti osti Suomen
(1982) - Jättipotti
(1981) - Vanhempi veli (TV seriál)
(1981) - Iris Klewe (TV seriál)
(1980) - Opri ja Oleksi
(1979) - Ljubov Jarovaja
(1979) - Hääyö myytävänä
(1978) - Wiipurin nopeat
(1978) - Vanhainkotirakkautta (TV seriál)
(1978) - Tuntematon ystävä
(1978) - Teatterituokio: Jonninjoutavaa
(1978) - Kreutzer-sonaatti
(1978) - Itikkaharjun saatana
(1977) - Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
(1977) - Sakea veri
(1977) - Palkkio
(1977) - On neidolla punapaula
(1977) - Lohikäärme
(1977) - Kiviset aidat
(1976) - Naistentanssit
(1976) - Muutto
(1976) - Manillaköysi
(1976) - Koivuharju (TV seriál)
(1976) - Anu ja Mikko
(1975) - Sirkka ja Sakari (TV seriál)
(1974) - Soittorasia (TV seriál)
(1973) - Esan arki ja juhla
(1973) - Uuno Turhapuro
(1973) - Metrokortti
(1972) - Teatterituokio: Morsiuspari
(1972) - Potilas X (TV seriál)
(1971) - Teatterituokio: Hautajaiset
(1970) - Jussi Pussi
(1970) - Annukka
(1969) - Toimittaja (TV seriál)
(1969) - Teatterituokio: Äiti
(1968) - Murheenlaakso
(1968) - Vintillä vilisee
(1968) - Herra Kenonen (TV seriál)
(1967) - Akat pyykkirannassa eli täältä pesee
(1967) - Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
(1967) - Hulukkoset (TV seriál)
(1967) - Don Juan tulee sodasta
(1966) - Kuten haluatte
(1965) - Teatterituokio: Professori Taranne
(1960) - Laivasto tulee (TV seriál)
(1951) - Pitkäjärveläiset
(1950) - Ratavartijan kaunis Inkeri

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.5.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Leila Itkonen 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Leila Itkonen - herečka

se narodila 21.5.1926 ve městě Helsinky
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Leila Itkonen

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Leila Itkonen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
29°40’
 
LunaLuna:
Panna
18°53’
 
MerkurMerkur:
Býk
13°52’
 
VenušeVenuše:
Beran
16°10’
 
MarsMars:
Ryby
12°46’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
26°07’
 
SaturnSaturn:
Štír
22°14’
R
UranUran:
Ryby
28°39’
 
NeptunNeptun:
Lev
22°04’
 
PlutoPluto:
Rak
13°09’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
18°51’
R
Černá LunaLilith:
Lev
27°48’
 
CheirónCheirón:
Beran
29°48’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »