Leland Orser wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Leland Orser
(Leland Jones Orser)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
San Francisco, Kalifornie
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec

Leland Orser - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
6.8.1960 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Leland Orser 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Leland Orser
datum narození 6.8.1960
(herec, instagram)

Leland Orser - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Berlin Station (TV seriál)
(2015) - The Devil's Candy
(2014) - 96 hodin: Zúčtování
(2014) - The Guest
(2014) - The Gambler
(2014) - Faults
(2013) - Ray Donovan (TV seriál)
(2012) - 96 hodin: Odplata
(2012) - Revoluce (TV seriál)
(2012) - Město divů (TV seriál)
(2012) - Kendra (TV seriál)
(2012) - Doteky osudu (TV seriál)
(2011) - Tilda
(2010) - Pleading Guilty
(2010) - Morning
(2009) - Cesta do pekel
(2008) - 96 hodin
(2006) - Berlínské spiknutí
(2004) - The 100 Scariest Movie Moments (TV seriál)
(2004) - Národní bezpečnost
(2004) - Klíč k vraždě
(2003) - One Step Beyond: The Making of 'Alien: Resurrection'
(2003) - Porota
(2003) - Chladnokrevně
(2003) - Daredevil
(2002) - Mladší bráška
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(2001) - Pearl Harbor
(2000) - Wonderland (TV seriál)
(2000) - Rebel Yell
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Znamení smrti
(1999) - Vraždy podle Jidáše
(1999) - Sběratel kostí
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1998) - Šest pohřbů a jedna svatba
(1997) - Vyděrači
(1997) - Vetřelec: Vzkříšení
(1996) - Útěk z L.A.
(1996) - To Love, Honor, and Deceive
(1996) - Red Ribbon Blues
(1996) - Invader
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1996) - Den nezávislosti
(1996) - Bok po boku
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Sedm
(1995) - Pirani útočí
(1995) - Phoenix
(1995) - Girl in the Cadillac
(1995) - Baby Face Nelson
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)

Leland Orser - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Leland Orser - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.8.1960 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Leland Orser 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Leland Orser - herec

se narodil 6.8.1960 ve městě San Francisco, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Leland Orser

Dnes se narodili
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Leland Orser
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
14°00’
 
LunaLuna:
Vodnář
5°25’
 
MerkurMerkur:
Rak
24°52’
 
VenušeVenuše:
Lev
26°21’
 
MarsMars:
Blíženci
2°50’
 
JupiterJupiter:
Střelec
24°05’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
13°03’
R
UranUran:
Lev
20°55’
 
NeptunNeptun:
Štír
6°27’
 
PlutoPluto:
Panna
5°07’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
17°09’
R
Černá LunaLilith:
Rak
10°06’
 
CheirónCheirón:
Ryby
0°37’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Conaway
(*1950 - 2011) herec

Spojené státy Jeffrey Hunter
(*1926 - 1969) herec

Švýcarsko Umberto Agnelli
(*1934 - 2004) politik

Velká Británie Janet Brown
(*1923 - 2011) britská bavička

Spojené státy Johanna Fiedler
(*1945 - 2011) hudební publicistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »