Lembit Ulfsak wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lembit Ulfsak

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Estonsko
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec, režisér

Lembit Ulfsak - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.7.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lembit Ulfsak 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Lembit Ulfsak
datum narození 4.7.1947
(herec, režisér, instagram)

Lembit Ulfsak - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Šermíř
(2015) - Konec krásné éry
(2013) - Mandarinky
(2012) - Odinokij ostrov
(2012) - Golfský proud pod ledovou horou
(2011) - Rotilõks
(2010) - Punane elavhõbe
(2008) - Isajev (TV seriál)
(2008) - Byl jsem tady
(2007) - 186 kilometrů
(2007) - Medvěžja ochota
(2006) - Vedma
(2006) - Tusenbröder - Återkomsten
(2005) - Martin a kocour
(2005) - Kohtumine tundmatuga
(2005) - Daleko od Sanset Bulvara
(2003) - Kobra. Antiterror (TV seriál)
(2001) - Karu Süda - Medvědí srdce
(2001) - Head käed
(2001) - Beruščiny Vánoce
(2000) - Ubojnaja sila (TV seriál)
(1999) - Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)
(1996) - Sergein totuus (TV seriál)
(1996) - Kirjad idast
(1994) - Tulivesi
(1994) - Fallet Paragon (TV seriál)
(1993) - Saatana pisar
(1993) - Marraskuun harmaa valo
(1993) - Kapsapea
(1993) - Candles in the Dark
(1992) - Vrať se, Lumumbo
(1992) - Daam autos
(1992) - Cena golovy
(1991) - Žažda strasti
(1991) - Genialnaja ideja
(1990) - Iskušenije B.
(1989) - Ma pole turist, ma elan siin
(1988) - Povorot sjužeta
(1987) - Piter Pen
(1987) - Běloje prokljatě
(1986) - Радости среднего возраста
(1985) - Sofja Kovalevskaja
(1985) - Po stopách kapitána Granta (TV seriál)
(1985) - Kontrakt veka
(1984) - TASS je zplnomocněn prohlásit... (TV seriál)
(1984) - Akademie pana Kaňky
(1983) - Tajna Čjornych drozdov
(1983) - Nashledanou, Mary Poppins
(1982) - Šlaager
(1981) - Surovoje more
(1981) - Jaroslav Moudrý
(1981) - Ja - Chortica
(1980) - Ot Buga do Visly
(1980) - Kakije naši gody!
(1980) - Gibel 31 otděla
(1979) - Vkus chleba
(1978) - Zimní dovolená
(1976) - Legenda o Ullenspiegelovi
(1973) - Родник в лесу
(1971) - Don Juan v Tallinu
(1969) - Pověsť o čekistě

Lembit Ulfsak - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.7.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lembit Ulfsak 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lembit Ulfsak - herec, režisér

se narodil 4.7.1947 ve městě Estonsko
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lembit Ulfsak

Dnes se narodili
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Lembit Ulfsak
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
11°40’
 
LunaLuna:
Kozoroh
23°10’
 
MerkurMerkur:
Rak
26°45’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
25°02’
 
MarsMars:
Blíženci
2°22’
 
JupiterJupiter:
Štír
17°53’
R
SaturnSaturn:
Lev
8°23’
 
UranUran:
Blíženci
23°08’
 
NeptunNeptun:
Váhy
8°05’
 
PlutoPluto:
Lev
12°02’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
0°22’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
17°10’
 
CheirónCheirón:
Štír
2°18’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Crenna
(*1926 - 2003) herec

Velká Británie král Olaf V.
(*1903 - 1991) král

Spojené státy Bobby Fischer
(*1943 - 2008) šachista

Česká republika Josef Rössler-Ořovský
(*1869 - 1933) sportovec, sportovní organizátor

Slovensko Karol Polák
(*1934 - 2016) slovenský sportovní komentátor



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Novoluní v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »