Lena Headey wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lena Headey

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Hamilton
Země:
Věk:
45 let
Povolání:
herečka

Lena Headey - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
3.10.1973 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lena Headey 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Lena Headey
datum narození 3.10.1973
(herečka, instagram)

Lena Headey - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Pride and Prejudice and Zombies
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - Hra o trůny V. - Den na natáčení
(2015) - Zipper
(2014) - 66. Emmy Awards
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Lennon or McCartney
(2014) - 300: Vzestup říše
(2014) - Až na dno
(2013) - Prokletí Midasovy skříňky
(2013) - Očista
(2013) - Mortal Instruments: Město z kostí
(2012) - Dredd
(2011) - Hra o trůny (TV seriál)
(2009) - RuPaul's Drag Race
(2009) - Ve službách FBI (TV seriál)
(2009) - Tell-Tale
(2009) - The Super Hero Squad Show (TV seriál)
(2009) - Laid to Rest
(2008) - Whore
(2008) - Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
(2008) - Střepy v hlavě
(2008) - Rudý baron
(2007) - Střelec v ohrožení
(2007) - Holky z naší školky
(2006) - 300: Bitva u Thermopyl
(2006) - Ultra
(2005) - Svatba ve třech
(2005) - Round About Five
(2005) - Kletba bratří Grimmů
(2005) - Jeskyně
(2004) - The Long Firm
(2003) - No Verbal Response
(2003) - Herci
(2002) - Stahující se mračna
(2002) - Ripleyho hra
(2002) - Posedlost
(2002) - Anazapta
(2001) - Válka policajtů
(2000) - Ropewalk
(2000) - Fáma
(2000) - Aberdeen
(1999) - Oněgin
(1999) - Inside-Out
(1998) - Merlin
(1998) - Dvakrát do stejné řeky
(1997) - Parta
(1997) - Mrs. Dalloway
(1997) - Gold (TV seriál)
(1995) - Zlatá klec (TV seriál)
(1995) - Loved Up
(1995) - Groteska
(1995) - Devil's Advocate
(1994) - Nová Kniha džunglí
(1994) - MacGyver: Cesta do zkázy
(1994) - Fair Game
(1993) - Soumrak dne
(1993) - Clothes in the Wardrobe
(1993) - Century
(1992) - Vodní země
Lena Headey - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.10.1973 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lena Headey 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lena Headey - herečka

se narodila 3.10.1973 ve městě Hamilton
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lena Headey

Dnes se narodili
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Lena Headey
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
10°08’
 
LunaLuna:
Střelec
29°58’
 
MerkurMerkur:
Štír
0°55’
 
VenušeVenuše:
Štír
23°20’
 
MarsMars:
Býk
7°54’
R
JupiterJupiter:
Vodnář
2°19’
 
SaturnSaturn:
Rak
4°34’
 
UranUran:
Váhy
22°35’
 
NeptunNeptun:
Střelec
5°16’
 
PlutoPluto:
Váhy
4°30’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
2°39’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
5°25’
 
CheirónCheirón:
Beran
19°00’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Růžek
(*1918 - 1995) herec

Maďarsko Zsa Zsa Gabor
(*1915 - 2016) herečka

Francie Gilbert Bécaud
(*1927 - 2001) herec, zpěvák

Česká republika Václav Havel
(*1936 - 2011) bývalý prezident, dramatik, spisovatel

Polsko Johann Gottfried Herder
(*1744 - 1803) spisovatel, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »