Lenny Kravitz wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lenny Kravitz
(Leonard Albert Kravitz)

Pohlaví:
Muž
Narození:
26.5. 1964 - 22:11h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
54 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, zpěvák

Lenny Kravitz - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
26.5.1964 - 22:11  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
27.5.1964 - 02:11  
US, New York:
40°42' s.š., 73°59' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lenny Kravitz 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Lenny Kravitz
datum narození 26.5.1964
(herec, zpěvák, instagram)

Lenny Kravitz - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zoolander No. 2
(2016) - Who Shot the Sheriff ?
(2015) - The 21st Annual Screen Actors Guild Awards
(2015) - Just Let Go: Lenny Kravitz Live (koncert)
(2015) - Empire (TV seriál)
(2014) - Mobilize
(2014) - Holy Ghost
(2013) - Skutečnost nebo kouzla
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - CIRCUS HALLIGALLI
(2013) - Komorník
(2013) - Hunger Games: Vražedná pomsta
(2012) - Hunger Games
(2009) - La Traversée du désir
(2009) - Precious
(2007) - Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
(2007) - Skafandr a motýl
(2006) - Bizarní jídla
(2006) - Amerika má talent
(2005) - The Work of Director Mark Romanek (hudební videoklip)
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2004) - The Teen Choice Awards 2004
(2004) - On-Air with Ryan Seacrest
(2004) - 95.8 Capital FM's Party in the Park for the Prince's Trust 2004 (koncert)
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - 50 Sexiest Video Moments
(2001) - Stars 2001 - Die Aids-Gala
(2001) - Gonna Meet a Rock Star
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - Being Mick
(2001) - Zoolander
(2000) - Kouzla Davida Blaina: Uvězněn v ledu
(2000) - The Rave un2 the Year 2000 (koncert)
(2000) - The Beatles Revolution
(1999) - TV total
(1999) - Total Request Live
(1999) - Taff
(1999) - Hendrix: Band of Gypsys
(1998) - Tout le monde en parle
(1998) - The Howard Stern Radio Show
(1998) - Lumpíci
(1997) - The Chris Rock Show
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1994) - Extra
(1994) - Lenny Kravitz: Alive from Planet Earth
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - MTV Video Music Awards 1993
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1989) - Unplugged (TV seriál)
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1981) - Wetten, dass..?
(1975) - Saturday Night Live
(1964) - Top of the Pops
Lenny Kravitz - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.5.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lenny Kravitz 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lenny Kravitz - herec, zpěvák

se narodil 26.5.1964 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lenny Kravitz

Dnes se narodili
Kanada Donald Sutherland
(*1935) herec

Spojené státy James Cagney
(*1899) herec

Česká republika Heda Čechová
(*1928) hlasatelka, poslankyně, matka Vladimíra Čecha ml.

Německo Angela Merkel
(*1954) politička, kancléřka

Velká Británie Camilla vévodkyně z Cornwallu
(*1947) Její královská Výsost vévodkyně z Cornwallu


Lenny Kravitz
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
5°49’
5
 
LunaLuna:
Střelec
13°22’
12
 
MerkurMerkur:
Býk
11°00’
4
 
VenušeVenuše:
Rak
6°46’
7
 
MarsMars:
Býk
14°29’
4
 
JupiterJupiter:
Býk
10°36’
4
 
SaturnSaturn:
Ryby
4°44’
2
 
UranUran:
Panna
5°59’
8
 
NeptunNeptun:
Štír
15°56’
10
R
PlutoPluto:
Panna
11°35’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
3°33’
7
R
Černá LunaLilith:
Střelec
14°54’
12
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°30’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
23°51’
6
Domy:
Kozoroh
1°25’
Rak
1°25’
2:
Vodnář
10°24’
8:
Lev
10°24’
3:
Ryby
21°50’
9:
Panna
21°50’
Beran
25°17’
Váhy
25°17’
5:
Býk
20°30’
Štír
20°30’
6:
Blíženci
11°19’
Střelec
11°19’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
7xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
28°21’
11
Slun./Luna:
Ryby
9°35’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Menzel
(*1901 - 1975) novinář, překladatel a spisovatel dětských knih, otec Jiřího Menzela

Rusko car Mikuláš II. Alexandrovič
(*1868 - 1918) poslední ruský car

Německo Alexandra Fjodorovna Hessenská
(*1872 - 1918) princezna hesenská, sňatkem poslední ruská carevna

Rusko Velkokněžna Anastázie Nikolajevna Ruská
(*1901 - 1918) nejmladší dcera posledního panovníka Ruského impéria, cara Mikuláše II.

Rusko Velkokněžna Taťána Nikolajevna
(*1897 - 1918) Velkokněžna ruská



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »