Leo Genn wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Leo Genn
(Leo John Genn)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
† 72 let
Úmrtí:
26.1.1978 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Leo Genn - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.8.1905 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Leo Genn 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Leo Genn
datum narození 9.8.1905
(herec, instagram)

Leo Genn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1975) - Sie sind frei, Doktor Korczak
(1974) - Hrůza
(1973) - Mlčenlivý
(1973) - Mackintoshův člověk
(1972) - Endless Night
(1971) - Lucertola con la pelle di donna, Una
(1971) - Die Screaming, Marianne
(1970) - Il Trono di fuoco
(1970) - Connecting Rooms
(1968) - Dr. Jekyll and Mr. Hyde
(1966) - Das Rätsel des silbernen Dreieck
(1966) - Chartúm
(1965) - Deset malých černoušků
(1964) - Smrtelné paprsky dr. Mabuseho
(1964) - The Delhi Way
(1963) - 55 dní v Pekingu
(1962) - Nejdelší den
(1961) - Život Adolfa Hitlera
(1960) - Too Hot to Handle
(1960) - Mrs. Miniver
(1960) - Byla noc v Římě
(1959) - Invitation to Monte Carlo
(1958) - No Time to Die
(1958) - I Accuse!
(1957) - The Steel Bayonet
(1956) - Bílá velryba
(1956) - Beyond Mombasa
(1955) - Chantage
(1955) - L'Amant de lady Chatterley
(1954) - The Green Scarf
(1953) - Elizabeth Is Queen
(1953) - The Red Beret
(1953) - Personal Affair
(1953) - The Girls of Pleasure Island
(1952) - 24 Hours of a Woman's Life
(1952) - Plymouth Adventure
(1951) - Power For All
(1951) - The Changing Face of Europe
(1951) - Quo Vadis
(1951) - Kouzelná skříňka
(1950) - The Wooden Horse
(1950) - The Miniver Story
(1950) - No Place for Jennifer
(1949) - The Undefeated
(1949) - Drums for a Holiday
(1948) - The Velvet Touch
(1948) - The Snake Pit
(1948) - Londýn patří mně
(1947) - Mourning Becomes Electra
(1946) - Zelený jed
(1945) - Caesar a Kleopatra
(1944) - Vítězství v Tunisku
(1944) - Útok
(1944) - Jindřich V.
(1944) - Cesta vpřed
(1943) - Londýn v plamenech
(1942) - The Young Mr. Pitt
(1940) - Law and Disorder
(1940) - Kontraband
(1939) - Ten Days in Paris
(1938) - Pygmalion
(1938) - Povstalci z hor
(1938) - Kate Plus Ten
(1938) - Dangerous Medicine
(1937) - The Rat
(1937) - Jump for Glory
(1937) - The Cavalier of the Streets
(1936) - Rhodes of Africa
(1935) - Immortal Gentleman

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.8.1905 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Leo Genn 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Leo Genn - herec

se narodil 9.8.1905 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Leo Genn

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Leo Genn
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
16°12’
 
LunaLuna:
Střelec
6°43’
 
MerkurMerkur:
Panna
12°05’
 
VenušeVenuše:
Rak
3°28’
 
MarsMars:
Štír
23°30’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
3°03’
 
SaturnSaturn:
Ryby
0°33’
R
UranUran:
Kozoroh
0°38’
R
NeptunNeptun:
Rak
9°17’
 
PlutoPluto:
Blíženci
22°23’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
0°47’
R
Černá LunaLilith:
Beran
22°15’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
3°16’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »