Leon Niemczyk wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Leon Niemczyk
(Leon Stanislaw Niemczyk)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Varšava
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
29.11.2006 (Příčina: Rakovina, Plíce)
Povolání:
herec

Leon Niemczyk - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.12.1923 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Leon Niemczyk 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Leon Niemczyk
datum narození 15.12.1923
(herec, instagram)

Leon Niemczyk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Ranczo Wilkowyje
(2006) - Szatan z siódmej klasy
(2006) - Ranczo (TV seriál)
(2006) - Inland Empire
(2005) - Po sezonie
(2004) - Stacyjka (TV seriál)
(2004) - Pierwsza miłość (TV seriál)
(2003) - Nienasycenie
(2003) - Král Ubu
(2002) - Wszyscy swieci
(2002) - Teorie relativity
(2001) - Poranek kojota
(2001) - Listy milosne
(2000) - Zakochani
(2000) - To my
(2000) - Pol zartem, pol serial, czyli zlotopolskie remanenty: quiz (TV seriál)
(2000) - Patrze na ciebie, Marysiu
(2000) - Chlapi nepláčou
(1999) - Odlotowe wakacje
(1999) - Na dobre i na złe (TV seriál)
(1999) - Gwiazdka w Złotopolicach
(1997) - Pułapka
(1997) - Kniha velkých přání
(1996) - Dzieje mistrza Twardowskiego
(1995) - Polska smierc
(1995) - Drzewa
(1994) - Zabi skok
(1994) - Stella Stellaris (TV seriál)
(1994) - Bez slitování
(1993) - Straszny sen Dzidziusia Górkiewicza
(1993) - Rozmowa z czlowiekiem z szafy
(1993) - Kolos
(1993) - Europejska noc
(1992) - Warszawa. Année 5703
(1992) - Daens
(1991) - Rozmowy kontrolowane
(1990) - Zabic na koncu
(1990) - Powrot wilczycy
(1990) - Napoleon (TV seriál)
(1990) - Janka
(1990) - Bal na dworcu w Koluszkach
(1989) - Vera - Der schwere Weg der Erkenntnis
(1989) - Sceny nocne
(1989) - Janka (TV seriál)
(1988) - War and Remembrance (TV seriál)
(1988) - Trójkat bermudzki
(1988) - Sonata marymoncka
(1988) - Slawna jak Sarajewo
(1988) - Pražské tajemství
(1988) - Präriejäger in Mexiko: Benito Juarez
(1988) - Powrót do Polski
(1988) - Niezwykla podróz Baltazara Kobera
(1988) - Labedzi spiew
(1988) - Kornblumenblau
(1988) - Koniec sezonu na lody
(1988) - Alchemik
(1987) - Zlatá mince
(1987) - Pierscien i róza
(1987) - Łuk Erosa
(1987) - Kletba hadího údolí
(1986) - 07 zglos sie: Morderca dziala noca
(1986) - 07 zglos sie: Bilet do Frankfurtu
(1986) - Špinavé prachy
(1986) - Sezon na bazanty
(1986) - Sceny dzieciece z zycia prowincji
(1986) - Chrzesniak
(1986) - Ga, ga - sláva hrdinům
(1986) - C.k. dezertéři
(1985) - Zastihla mě noc
(1985) - Szalenstwa panny Ewy
(1985) - Smazalnia story
(1985) - O-bi, O-ba - Zánik civilizace
(1985) - Muž s medvědí kůží
(1985) - Franziska
(1985) - Dluznicy smierci
(1985) - Cesty pana Kaňky
(1984) - Ultimatum
(1984) - Rycerze i rabusie (TV seriál)
(1984) - Pevnost 13
(1984) - Lékařky
(1984) - Akademie pana Kaňky
(1983) - Zánik samoty Berhof
(1983) - Vlčice
(1983) - Velký hráč
(1983) - Planeta krawiec
(1983) - Ostrze na ostrze
(1983) - Odwet
(1982) - Życie Kamila Kuranta (TV seriál)
(1982) - Przekleta ziemia
(1982) - Princ se lví hřívou
(1982) - Dlouhá cesta do školy
(1982) - Anna i wampir
(1981) - Wolny strzelec
(1981) - Velký běh
(1981) - Vabank
(1981) - Krab i Joanna
(1981) - Hotel Polan und seine Gäste
(1981) - Aus der Franzosenzeit
(1980) - Wyrok smierci
(1980) - Na wlasna prosbe
(1980) - Laureat
(1980) - Demokrati
(1980) - Carmilla
(1980) - Archiv smrti (TV seriál)
(1979) - Die Schmuggler von Rajgrod
(1979) - Drachens grauer Atem, Des
(1979) - Blesky nad Mexikem
(1978) - V prachu hvězd
(1978) - Ich will euch sehen
(1978) - Anton, der Zauberer
(1978) - Achillesferse
(1976) - Karino (TV seriál)
(1976) - Beethoven
(1975) - Polizeiruf 110 - Zwischen den Gleisen
(1975) - Jej powrót
(1975) - Černý mlynář
(1974) - Spätsaison (TV seriál)
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Potopa
(1974) - Pamatuj si své jméno!
(1974) - Mein blauer Vogel fliegt
(1973) - Unterm Birnbaum
(1973) - Apači
(1972) - Vyatarat na pateshestviyata
(1972) - Szerokiej drogi, kochanie
(1972) - Klíče
(1972) - Černá ovce
(1971) - Twarz aniola
(1971) - Stranen dvuboy
(1971) - Pygmalion XII
(1971) - Poznamenaná cesta
(1971) - Piec i pól bladego Józka
(1971) - Lekce
(1970) - Ráj na zemi
(1970) - Aus unserer Zeit
(1969) - Wenus z Ille
(1969) - Sasiedzi
(1969) - Mrtvý v podezření
(1968) - Przerazliwe loze
(1968) - Pierwszy pawilon
(1968) - Hraběnka Coselová
(1967) - Powrot na ziemie
(1967) - Plnou parou vpřed
(1967) - Chudy i inni
(1967) - Die Gefrorenen Blitze
(1967) - Dziadek do orzechów
(1967) - Czlowiek, który zdemoralizowal Hadleyburg
(1967) - Bicz bozy
(1966) - Zejscie do piekla
(1966) - Sposob bycia
(1966) - Katastrofa
(1966) - Dvojitý delfín
(1966) - Don Gabriel
(1965) - Rukopis nalezený v Zaragoze
(1964) - Kapitan Sowa na tropie (TV seriál)
(1964) - Agnieszka 46
(1963) - Pamietnik pani Hanki
(1963) - Na bialym szlaku
(1963) - Jejich všední den
(1962) - Nůž ve vodě
(1962) - Mandrin
(1961) - Szczesciarz Antoni
(1961) - Odwiedziny prezydenta
(1961) - Dnes v noci zemře město
(1961) - Četař Kaleň
(1960) - Szklana gora
(1960) - Křižáci
(1959) - Vlak
(1959) - Sygnaly
(1959) - Baza ludzi umarlych
(1958) - Król Maciuś I
(1958) - Eroica
(1958) - Co řekne žena...
(1957) - Člověk na kolejích
(1956) - Nikodem Dyzma
(1955) - Tři starty
(1955) - Rozhodnutí pilota Mareše
(1955) - Hodiny naděje
(1954) - Hledal jsem pravdu

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.12.1923 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Leon Niemczyk 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Leon Niemczyk - herec

se narodil 15.12.1923 ve městě Varšava
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Leon Niemczyk

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Leon Niemczyk
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
22°29’
 
LunaLuna:
Ryby
26°53’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
8°19’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
16°31’
 
MarsMars:
Štír
7°19’
 
JupiterJupiter:
Střelec
4°35’
 
SaturnSaturn:
Váhy
29°35’
 
UranUran:
Ryby
13°49’
 
NeptunNeptun:
Lev
20°15’
R
PlutoPluto:
Rak
11°41’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
5°53’
R
Černá LunaLilith:
Býk
18°56’
 
CheirónCheirón:
Beran
16°35’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »