Leonard Nimoy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Leonard Nimoy
(Leonard Simon Nimoy)

Pohlaví:
Muž
Narození:
26.3. 1931 - 20:30h
Místo:
Boston, Massachusetts
Země:
Věk:
† 83 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
27.2.2015 (Příčina: Nemoc, Plíce)
Povolání:
herec, režisér

Leonard Nimoy - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (C)
Datum narození a čas (místní čas):
26.3.1931 - 20:30  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
27.3.1931 - 01:30  
US, Boston:
42°22' s.š., 71°4' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Leonard Nimoy 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Leonard Nimoy
datum narození 26.3.1931
(herec, režisér, instagram)

Leonard Nimoy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - For the Love of Spock
(2016) - The Shannara Chronicles (TV seriál)
(2014) - To Be Takei
(2013) - The Prime Ministers: The Pioneers
(2013) - Star Trek: Do temnoty
(2012) - Hava Nagila: The Movie
(2012) - Zambezia
(2011) - 63. Emmy Awards
(2011) - Transformers 3
(2009) - Star Trek: To Boldly Go
(2009) - Star Trek: Starships
(2009) - Star Trek: Score
(2009) - Star Trek: Props & Costumes
(2009) - Star Trek: Planets
(2009) - Star Trek: Gene Rodenberry's Vision
(2009) - Star Trek: Gag Reel
(2009) - Star Trek: Casting
(2009) - Star Trek: Ben Burtt & the Sounds of Star Trek
(2009) - Star Trek: A New Vision
(2009) - Star Trek: Aliens
(2009) - The Evolution of the Enterprise
(2009) - The Captain's Summit
(2009) - Bring Back... Star Trek
(2009) - Star Trek
(2008) - The Doctors
(2008) - Pioneers of Television (TV seriál)
(2008) - Hranice nemožného (TV seriál)
(2007) - Scream Awards 2007
(2007) - Star Trek: Beyond the Final Frontier
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2006) - Comedy Central Roast of William Shatner
(2005) - Pán fanoušků: Společníci Prstenu
(2005) - Jak sci-fi seriály změnily svět...
(2004) - Věk vodíku
(2003) - The Desilu Story
(2003) - The Simpsons: Dark Secrets (TV seriál)
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - Filmové žánry (TV seriál)
(2002) - Our 20th Century (TV seriál)
(2001) - Minyan in Kaifeng
(2001) - Mind Meld: Secrets Behind the Voyage of a Lifetime
(2001) - Atlantida: Tajemná říše
(2000) - Sinbad: Beyond the Veil of Mists
(1999) - The Story of Computer Graphics
(1999) - Rashi: A Light After the Dark Ages
(1999) - Futurama (TV seriál)
(1998) - Záhady dějin (TV seriál)
(1998) - The Harryhausen Chronicles
(1998) - Vpád do Ameriky (TV seriál)
(1998) - Báječný nový svět
(1998) - Armageddon: Target Earth
(1997) - Trekkies
(1997) - A Life Apart: Hasidism in America
(1997) - The First Men on the Moon
(1997) - Biblické příběhy: David
(1996) - Star Trek: 30 Years and Beyond
(1996) - The Outer Limits Phenomenon
(1996) - Carpati: 50 Miles, 50 Years
(1996) - Jellies & Other Ocean Drifters
(1995) - William Shatner's Star Trek Memories
(1995) - Titanica
(1995) - The Science of Star Trek
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Bonanza: Vystaveni útoku
(1994) - Záhady minulosti (TV seriál)
(1994) - The War of the Worlds: Great Books
(1994) - Star Trek: A Captain's Log
(1994) - Science Fiction: A Journey Into the Unknown
(1994) - Osud v kosmu
(1994) - Vládce knih
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - The Halloween Tree
(1992) - The Twenty-Five Year Mission Tour
(1991) - Star Trek Logs: An MTV Big Picture Special Edition
(1991) - Star Trek 25th Anniversary Special
(1991) - Star Trek VI: Neobjevená země
(1991) - Star Trek Adventure
(1991) - Never Forget
(1990) - Bangles Greatest Hits (hudební videoklip)
(1989) - Star Trek V: Nejzazší hranice
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1986) - Transformers: The Movie
(1986) - Star Trek IV: Cesta domů
(1984) - The Sun Also Rises (TV seriál)
(1984) - Star Trek III: Pátrání po Spockovi
(1983) - Leonard Nimoy: Star Trek Memories
(1983) - Lights: The Miracle of Chanukah
(1982) - The 34th Annual Primetime Emmy Awards
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - A Woman Called Golda
(1982) - Star Trek II: Khanův hněv
(1982) - Marco Polo (TV seriál)
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - Leonard Nimoy Demonstrates the Magnavision Videodisc Player
(1980) - Seizure: The Story of Kathy Morris
(1979) - Star Trek: Film
(1978) - Invaze zlodějů těl
(1976) - The Captain and Tennille
(1976) - In Search of... (TV seriál)
(1976) - The Coral Jungle (TV seriál)
(1975) - The Missing Are Deadly
(1974) - Rex Harrison Presents Stories of Love
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1973) - The Alpha Caper
(1973) - Star Trek (TV seriál)
(1973) - Kamufláž
(1973) - Columbo: Zločinný steh
(1971) - Catlow
(1971) - Assault on the Wayne
(1969) - The Barbara McNair Show
(1967) - The Pat Boone Show
(1967) - Valley of Mystery
(1967) - The Woody Woodbury Show (TV seriál)
(1967) - Deathwatch
(1966) - Star Trek: Klec
(1966) - Star Trek: Kam se dosud člověk nevydal
(1966) - Star Trek (TV seriál)
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1965) - Luke and the Tenderfoot
(1964) - Sedm květnových dní
(1963) - The Outer Limits (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1963) - Balkón
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Eleventh Hour (TV seriál)
(1962) - Combat! (TV seriál)
(1960) - The Tall Man (TV seriál)
(1958) - Sea Hunt (TV seriál)
(1958) - Satan's Satellites
(1958) - The Brain Eaters
(1957) - 26 Men (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - The Silent Service (TV seriál)
(1956) - West Point (TV seriál)
(1955) - Luke and the Tenderfoot (TV seriál)
(1954) - Them!
(1953) - Old Overland Trail
(1952) - Zombies of the Stratosphere
(1952) - Kid Monk Baroni
(1952) - Francis Goes to West Point
(1951) - Rhubarb
(1951) - Queen for a Day

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Kov)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.3.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Leonard Nimoy 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Leonard Nimoy - herec, režisér

se narodil 26.3.1931 ve městě Boston, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Leonard Nimoy

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Leonard Nimoy
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
5°25’
5
 
LunaLuna:
Rak
3°34’
8
 
MerkurMerkur:
Beran
16°30’
6
 
VenušeVenuše:
Vodnář
24°26’
4
 
MarsMars:
Rak
29°20’
9
 
JupiterJupiter:
Rak
11°04’
9
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
22°08’
3
 
UranUran:
Beran
14°45’
6
 
NeptunNeptun:
Panna
3°35’
10
R
PlutoPluto:
Rak
18°41’
9
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
15°06’
6
R
Černá LunaLilith:
Ryby
15°16’
4
 
CheirónCheirón:
Býk
15°52’
7
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
6°46’
9
Domy:
Štír
4°55’
Býk
4°55’
2:
Střelec
3°26’
8:
Blíženci
3°26’
3:
Kozoroh
6°39’
9:
Rak
6°39’
Vodnář
12°29’
Lev
12°29’
5:
Ryby
15°32’
Panna
15°32’
6:
Beran
12°53’
Váhy
12°53’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
23°42’
11
Slun./Luna:
Býk
19°30’
7


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »