Leoš Mareš wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Leoš Mareš

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1976 (?)
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
moderátor, herec, zpěvák

Leoš Mareš - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1976 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Leoš Mareš 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Leoš Mareš
datum narození v roce *1976
(moderátor, herec, zpěvák, instagram)

Leoš Mareš - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Česká MISS 2016 (TV pořad)
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2015) - Show Leoše Mareše
(2015) - Česká MISS 2015
(2015) - Ceny Anděl 2014
(2014) - Mattoni Koktejl Festival 2014
(2014) - Kancelář Blaník
(2014) - CHART SHOW
(2014) - Hlas Česko Slovenska 2
(2014) - Ceny Anděl 2013
(2014) - Integrácia 2014 (koncert)
(2014) - Svatby v Benátkách (TV seriál)
(2013) - SLAVIA - hvězda na správném místě
(2013) - QI XL
(2013) - QI - na vše máme odpověď
(2013) - MISS Slovensko 2013
(2013) - Mattoni Koktejl festival
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Krása pomoci
(2013) - Dé pětka
(2013) - Česko Slovensko má talent 4
(2013) - Ceny Anděl 2012
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Hlas Česko Slovenska
(2012) - Drzá Diana
(2011) - Česko Slovenská SuperStar
(2011) - Ceny Anděl 2010
(2010) - Tomu neuveríš
(2010) - Talentmania
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Ceny Anděl 2009
(2010) - Backstage
(2010) - Adela show
(2010) - Michal David 50 - Mejdan roku (koncert)
(2009) - Česko - Slovenská SuperStar
(2009) - Anno 2008 - 15 let TV Nova
(2008) - Folkloreček (hudební videoklip)
(2008) - X Factor
(2008) - TýTý 2007
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Burianův den žen s Eliškou Bučkovou
(2008) - X Mix (koncert)
(2007) - Český slavík Mattoni 2007
(2006) - Žito
(2006) - TýTý 2005
(2006) - StarDance aneb když hvězdy tančí
(2006) - Mejdan roku z Václaváku 2006
(2005) - Svalnatec (hudební videoklip)
(2005) - Koktejl smíchu
(2005) - Big Brother
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Pánský klub
(2004) - Český slavík Mattoni 2004
(2004) - Česko hledá SuperStar
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2003) - Český slavík Mattoni 2003
(2003) - Jak básníci neztrácejí naději
(2002) - Taxi, prosím !
(2001) - Vabank
(2001) - Dobroty
(2001) - Český slavík - Mattoni 2001
(2000) - GO - GO šou
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Prima jízda
(1998) - Aj múdry schybí
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Eso
(1992) - Medúza
(1992) - Kufr

Leoš Mareš - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Leoš Mareš - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1975) Monika Marešová - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1981) Monika Koblížková
(*1978) Petra Faltýnová

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Leoš Mareš 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Leoš Mareš - moderátor, herec, zpěvák

se narodil v roce *1976 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Leoš Mareš

Dnes se narodili
Spojené státy Lillian Gish
(*1896) herečka

Velká Británie Roger Moore
(*1927) herec

Rakousko Karel Plicka
(*1894) národní umělec, fotograf, hudebník, režisér, kameraman, spoluzakladatel AMU v Praze

Spojené státy Usher
(*1978) herec, zpěvák, skladatel, model, choreograf, tanečník

Spojené státy Dwight D. Eisenhower
(*1890) generál, 34. prezident USA


Leoš Mareš
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
7°20’
 
LunaLuna:
Beran
16°25’
 
MerkurMerkur:
Býk
27°44’
 
VenušeVenuše:
Beran
23°33’
 
MarsMars:
Rak
19°38’
 
JupiterJupiter:
Býk
7°34’
 
SaturnSaturn:
Rak
26°52’
 
UranUran:
Štír
5°01’
R
NeptunNeptun:
Střelec
13°30’
R
PlutoPluto:
Váhy
9°36’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
13°02’
R
Černá LunaLilith:
Beran
19°54’
 
CheirónCheirón:
Beran
28°15’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Linda Rybová
(*1975) herečka

Česká republika Petr Jablonský
(*1979) herec, moderátor, bavič, imitátor

Rusko Michail Jurjevič Lermontov
(*1814) dramatik, ruský spisovatel, klasik ruského romantismu

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844) filosof, klasický filolog

Francie Michel Foucault
(*1926) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bing Crosby
(*1903 - 1977) herec, zpěvák

Austrálie Errol Flynn
(*1909 - 1959) herec

Spojené státy Leonard Bernstein
(*1918 - 1990) herec, skladatel, scénárista

Česká republika Gabriela Wilhelmová
(*1942 - 2002) herečka

Česká republika Bedřich Zelenka
(*1921 - 2011) herec, scénárista, dramaturg, humorista, satirik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »