Leoš Noha wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Leoš Noha

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1968 (?)
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herec

Leoš Noha - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1968 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Leoš Noha 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Leoš Noha
datum narození v roce *1968
(herec, instagram)

Leoš Noha - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Vánoční řezy
(2016) - Ohnivý kuře (TV seriál)
(2015) - Show Leoše Mareše
(2015) - Pizza Boy (TV seriál)
(2015) - Nenasytná Tiffany
(2015) - Celebrity s.r.o.
(2015) - Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
(2015) - Apokalypsa
(2014) - Těžkej Pokondr: Kníra mám (hudební videoklip)
(2014) - SM Kabaret: Rasistický večírek (koncert)
(2014) - Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
(2014) - Vinaři (TV seriál)
(2014) - Kdyby byly ryby
(2014) - Intimity
(2014) - Clona (TV seriál)
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Jako nikdy
(2013) - Doktoři z Počátků (TV seriál)
(2012) - Film o filmu - Okresní přebor: Poslední zápas Pepika Hnátka
(2012) - Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
(2012) - Helena (TV seriál)
(2012) - DonT Stop
(2011) - Český slavík Mattoni 2011
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Vendeta
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2011) - Alois Nebel
(2010) - Zázraky života (TV seriál)
(2010) - Okresní přebor (TV seriál)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Tescoma s chutí
(2009) - Protektor
(2009) - Pouta
(2008) - Efekt přihlížejícího
(2008) - Zázrak v černém domě (divadelní záznam)
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Nebe a Vincek
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2008) - František je děvkař
(2008) - El Paso
(2008) - Comeback (TV seriál)
(2007) - Poslední plavky
(2007) - Gynekologie 2 (TV seriál)
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2005) - Všechnopárty
(2004) - Mistři
(2003) - Volejte Novu
(1995) - Hráči (divadelní záznam)
(1994) - Snídaně s Novou

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Leoš Noha 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Leoš Noha - herec

se narodil v roce *1968 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Leoš Noha

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Leoš Noha
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
14°04’
 
LunaLuna:
Rak
29°32’
 
MerkurMerkur:
Býk
25°05’
 
VenušeVenuše:
Býk
1°29’
 
MarsMars:
Býk
27°06’
 
JupiterJupiter:
Lev
26°04’
 
SaturnSaturn:
Beran
18°59’
 
UranUran:
Panna
25°25’
R
NeptunNeptun:
Štír
25°28’
R
PlutoPluto:
Panna
20°21’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
17°24’
R
Černá LunaLilith:
Býk
24°58’
 
CheirónCheirón:
Beran
1°47’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
7xZeměZemě
0xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »