Leslie Cheung wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Leslie Cheung
(Cheung Kwok Wing)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hong Kong
Země:
Věk:
† 46 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, zpěvák

Leslie Cheung - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.9.1956 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Leslie Cheung 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Leslie Cheung
datum narození 12.9.1956
(herec, zpěvák, instagram)

Leslie Cheung - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Na východě ďábel, na západě jed
(2002) - Yee do hung gaan
(2000) - Xiao qin qin
(2000) - Qiang wang
(2000) - Lian zhan chong sheng
(1999) - Buenos Aires Zero Degree
(1999) - Xing yue tong hua
(1999) - Liu xing yu
(1998) - Kontraband
(1998) - Jiu xing bao xi
(1998) - Hong se lian ren
(1998) - Anna ma de lian na
(1997) - 97 jia you xi shi
(1997) - Šťastni spolu
(1996) - Yang Yin: Gender in Chinese Cinema
(1996) - Xin Shang Hai tan
(1996) - Svůdný měsíc
(1996) - Se qing nan nu
(1996) - Jin zhi yu ye 2
(1996) - Da san yuan
(1995) - Ye ban ge sheng
(1995) - Jin yu man tang
(1994) - Jin zhi yu ye
(1994) - Jin xiu qian cheng
(1994) - Ji de... xiang jiao cheng shu shi II: Chu lian qing ren
(1994) - Dai fu zhi jia
(1993) - She diao ying xiong zhi dong cheng xi jiu
(1993) - Sbohem, má konkubíno
(1993) - Hua tian xi shi
(1993) - Bai fa mo nu zhuan II
(1993) - Bai fa mo nu zhuan
(1992) - Lan Jiang zhuan zhi fan fei zu feng yun
(1992) - Jia you xi shi
(1991) - Zloději
(1991) - Hao men ye yan
(1990) - Qian ny you hun II ren jian dao
(1990) - Ah fei zing zyun
(1989) - Miss Asia Pagaent 1989
(1989) - Bláznivá mise 5
(1988) - Yin ji kau
(1988) - Sha zhi lian
(1987) - Qian nu you hun
(1987) - Lepší zítřek 2
(1986) - Ou ran
(1986) - Lepší zítřek
(1985) - Wei ni zhong qing
(1985) - Qiu ai fan dou xing
(1984) - Yuen fan
(1984) - Sheng dan kuai le
(1984) - San wen zhi
(1984) - Nong boon do ching (TV seriál)
(1984) - Long feng zhi duo xing
(1983) - Yang guo yu xiao long nu
(1983) - Gu shou
(1983) - Di yi ci
(1982) - Ning mung hoh lok
(1982) - Lie huo qing chun
(1982) - Chong ji 21
(1982) - Da sao ba
(1981) - Sut yip sang
(1980) - Hot choi
(1978) - Hong lou chun shang chun

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.9.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Leslie Cheung 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Leslie Cheung - herec, zpěvák

se narodil 12.9.1956 ve městě Hong Kong
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Leslie Cheung

Dnes se narodili
Spojené státy Grace Kelly
(*1929) herečka, monacká kněžna

Česká republika Jiří Pecha
(*1944) herec

Spojené státy Anne Hathaway
(*1982) herečka, scénáristka

Česká republika Ester Krumbachová
(*1923) režisérka, dramatička, spisovatelka, scenáristka, výtvarnice, scénografka a kostýmní návrhářka

Kanada Ryan Gosling
(*1980) herec, zpěvák


Leslie Cheung
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
19°41’
 
LunaLuna:
Střelec
25°07’
 
MerkurMerkur:
Váhy
12°07’
 
VenušeVenuše:
Lev
4°13’
 
MarsMars:
Ryby
17°42’
R
JupiterJupiter:
Panna
13°46’
 
SaturnSaturn:
Štír
27°40’
 
UranUran:
Lev
5°24’
 
NeptunNeptun:
Váhy
28°43’
 
PlutoPluto:
Lev
29°00’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
2°33’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
1°17’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
7°01’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy William Holden
(*1918 - 1981) herec

Spojené státy Joseph Cannon
(*1836 - 1926) právník, politik

Itálie Giuseppe Casari
(*1922 - 2013) fotbalista

Itálie Umberto Giordano
(*1867 - 1948) italský

Spojené státy William Green
(*1873 - 1952) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »