Lew Ayres wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lew Ayres
(Lewis Frederick Ayre III)

Pohlaví:
Muž
Narození:
28.12. 1908 - 00:15h
Místo:
Minneapolis, Minnesota
Země:
Věk:
† 88 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec, režisér

Lew Ayres - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Doane (A)
Datum narození a čas (místní čas):
28.12.1908 - 00:15  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
28.12.1908 - 06:15  
US, Minneapolis:
44°59' s.š., 93°16' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lew Ayres 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Lew Ayres
datum narození 28.12.1908
(herec, režisér, instagram)

Lew Ayres - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Garbo
(2004) - Checking Out: Grand Hotel
(1994) - Hart a Hartová: Zločiny z vášně
(1989) - Cast the First Stone
(1986) - Pod nátlakem
(1985) - Lime Street (TV seriál)
(1983) - Savage in the Orient
(1983) - Don Camillo
(1981) - Of Mice and Men
(1980) - Reunion
(1979) - Salem's Lot
(1979) - Letters from Frank
(1978) - Suddenly, Love
(1978) - Hrdinové z galaxií
(1978) - Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
(1978) - Damien
(1977) - End of the World
(1976) - Francis Gary Powers: The True Story of the U-2 Spy Incident
(1974) - The Questor Tapes
(1974) - Heat Wave!
(1974) - Columbo: Dobrá pověst nadevše
(1973) - The Stranger
(1973) - Bitva o Planetu opic
(1972) - She Waits
(1972) - The Man
(1972) - The Biscuit Eater
(1971) - The Last Generation
(1971) - Earth II
(1969) - Marcus Welby, M.D.
(1968) - Hawaii Five-O: Cocoon
(1965) - Hollywood My Home Town
(1964) - Zbohatlíci
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1962) - Advise and Consent
(1955) - Wide Wide World (TV seriál)
(1955) - Altars of the East
(1953) - No Escape
(1953) - Donovan's Brain
(1951) - New Mexico
(1950) - The Capture
(1948) - Johnny Belinda
(1947) - The Way of Peace
(1947) - The Unfaithful
(1946) - The Dark Mirror
(1942) - Fingers at the Window
(1942) - Dr. Kildare's Victory
(1941) - The People vs. Dr. Kildare
(1941) - Maisie Was a Lady
(1941) - Dr. Kildare's Wedding Day
(1940) - Hollywood: Style Center of the World
(1940) - The Golden Fleecing
(1940) - Dr. Kildare's Strange Case
(1940) - Dr. Kildare's Crisis
(1940) - Dr. Kildare Goes Home
(1939) - From the Ends of the Earth
(1939) - These Glamour Girls
(1939) - Tajemný případ dr. Kildarea
(1939) - The Secret of Dr. Kildare
(1939) - Remember?
(1939) - The Ice Follies of 1939
(1939) - Broadway Serenade
(1938) - Tajemství ordinace
(1938) - Spring Madness
(1938) - Scandal Street
(1938) - Rich Man, Poor Girl
(1938) - King of the Newsboys
(1938) - Holiday
(1937) - Poslední vlak od Madridu
(1937) - Hold 'Em Navy
(1937) - The Crime Nobody Saw
(1936) - The Leathernecks Have Landed
(1936) - Shakedown
(1936) - Panic on the Air
(1936) - Murder with Pictures
(1936) - Lady Be Careful
(1935) - The Lottery Lover
(1935) - Spring Tonic
(1935) - Silk Hat Kid
(1934) - She Learned About Sailors
(1934) - Servants' Entrance
(1934) - Let's Be Ritzy
(1934) - Cross Country Cruise
(1933) - State Fair
(1933) - My Weakness
(1933) - Don't Bet on Love
(1932) - The Impatient Maiden
(1932) - Okay, America!
(1932) - Night World
(1932) - The Cohens and Kellys in Hollywood
(1931) - Screen Snapshots Series 10, No. 6
(1931) - Up for Murder
(1931) - The Spirit of Notre Dame
(1931) - Many a Slip
(1931) - Iron Man
(1931) - Heaven on Earth
(1930) - Na západní frontě klid
(1930) - East Is West
(1930) - The Doorway to Hell
(1930) - Common Clay
(1929) - Romance mládí
(1929) - Polibek
(1929) - Big News
(1927) - The Flight Commander

Lew Ayres - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Lew Ayres - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1911) Ginger Rogers - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1928) Nancy Valentine
(*1922) Joanne Dru
(*1922) Coleen Gray
(*1917) Jane Wyman
(*1922) Janis Paige
(*1919) Mary Beth Hughes
(*1906) Janet Gaynor
(*1917) Audrey Totter
(*1921) Donna Reed
(*1911) Jean Harlow
(*1907) Katharine Hepburn

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.12.1908 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lew Ayres 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lew Ayres - herec, režisér

se narodil 28.12.1908 ve městě Minneapolis, Minnesota, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lew Ayres

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Lew Ayres
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
6°08’
3
 
LunaLuna:
Ryby
10°00’
5
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
8°29’
4
 
VenušeVenuše:
Střelec
6°43’
3
 
MarsMars:
Štír
21°27’
2
 
JupiterJupiter:
Panna
14°30’
12
 
SaturnSaturn:
Beran
3°46’
6
 
UranUran:
Kozoroh
16°21’
4
 
NeptunNeptun:
Rak
15°58’
10
R
PlutoPluto:
Blíženci
24°36’
9
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
25°17’
9
R
Černá LunaLilith:
Panna
10°05’
11
 
CheirónCheirón:
Vodnář
20°10’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
1°18’
10
Domy:
Váhy
5°10’
Beran
5°10’
2:
Štír
0°54’
8:
Býk
0°54’
3:
Střelec
1°36’
9:
Blíženci
1°36’
Kozoroh
6°14’
Rak
6°14’
5:
Vodnář
10°30’
Lev
10°30’
6:
Ryby
10°26’
Panna
10°26’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
20°42’
11
Slun./Luna:
Vodnář
8°04’
4


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »