Lewis Brody wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lewis Brody

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Douala
Země:
Věk:
† 59 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Lewis Brody - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.2.1892 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lewis Brody 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Lewis Brody
datum narození 15.2.1892
(herec, instagram)

Lewis Brody - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1951) - Poslední mzda
(1947) - Quax in Afrika
(1943) - Germanin - Die Geschichte einer kolonialen Tat
(1943) - Dobrodružství barona Prášila
(1942) - Vom Schicksal verweht
(1942) - Giungla
(1942) - Dr. Crippen na palubě
(1941) - Ohm Krüger
(1941) - Na shledanou, Františko!
(1941) - Carl Peters
(1941) - Blutsbrüderschaft
(1940) - Žid Süss
(1939) - Wasser für Canitoga
(1939) - Oceán v plamenech
(1939) - Kennwort Machin
(1938) - Tajemné dobrodružství
(1938) - Pitt
(1938) - Das Geheimnis um Betty Bonn
(1937) - La Habanera
(1935) - Stützen der Gesellschaft
(1934) - Die Reiter von Deutsch-Ostafrika
(1934) - Pechmarie
(1933) - Kvítek z Havaje
(1932) - Der Weiße Dämon
(1932) - Stupéfiants
(1932) - Peter Voss, zloděj milionů
(1931) - Stürmisch die Nacht
(1931) - Nie wieder Liebe!
(1931) - Calais-Douvres
(1929) - Die Todesfahrt im Weltrekord
(1927) - Mata Hari, die rote Tänzerin
(1926) - Die Tolle Herzogin
(1926) - Ich hatt' einen Kameraden
(1926) - Das Panzergewölbe
(1926) - Die Boxerbraut
(1925) - Bludiště lásky
(1923) - Knock-out!
(1922) - Wildnis
(1922) - Lebenshunger
(1922) - Homo sum
(1921) - Der Vergiftete Strom
(1921) - Unavená smrt
(1921) - Die Perle des Orients
(1921) - Der Mann ohne Namen - 7. Gelbe Bestien
(1921) - Der Mann ohne Namen - 6. Der Sprung über den Schatten
(1921) - Der Mann ohne Namen - 5. Der Mann mit den eisernen Nerven
(1921) - Der Mann ohne Namen - 4. Die goldene Flut
(1921) - Der Mann ohne Namen - 2. Der Kaiser der Sahara
(1921) - Der Mann ohne Namen - 1. Der Millionendieb
(1921) - Der Kleine Muck
(1921) - Die Insel der Verschollenen
(1921) - Indický hrob: Yoghiho poslání
(1921) - Indický hrob: Tygr z Ešnapuru
(1921) - Die Verschwörung zu Genua
(1921) - Das Geheimnis von Bombay
(1921) - Das Geheimnis der Santa Maria
(1921) - Die Abenteuer eines Ermordeten - 2. Der Smaragd des Badjah von Panlanzur
(1920) - Die Herrin der Welt 6. Teil - Die Frau mit den Millionarden
(1920) - Die Herrin der Welt 5. Teil - Ophir, die Stadt der Vergangenheit
(1920) - Genuine
(1919) - Die Herrin der Welt 1. Teil - Die Freundin des gelben Mannes
(1919) - Der Dolch des Malayen
(1919) - Die Herrin der Welt 4. Teil - König Macombe
(1915) - Das Gesetz der Mine

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.


Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.2.1892 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lewis Brody 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lewis Brody - herec

se narodil 15.2.1892 ve městě Douala
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lewis Brody

Dnes se narodili
Spojené státy Robert Blake
(*1933) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920) herec

Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) herečka

Švédsko Greta Garbo
(*1905) herečka

Spojené státy James Marsden
(*1973) herec


Lewis Brody
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
26°18’
 
LunaLuna:
Panna
26°21’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
11°30’
 
VenušeVenuše:
Beran
1°43’
 
MarsMars:
Střelec
13°28’
 
JupiterJupiter:
Ryby
22°44’
 
SaturnSaturn:
Panna
28°58’
R
UranUran:
Štír
6°03’
R
NeptunNeptun:
Blíženci
6°14’
 
PlutoPluto:
Blíženci
6°52’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
21°28’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
14°02’
 
CheirónCheirón:
Lev
14°19’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Vinklář
(*1930 - 2007) herec

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942 - 1970) zpěvák, textař, kytarista

Švýcarsko Leonhard Euler
(*1707 - 1783) průkopnický matematik a fyzik

Spojené státy Vitas Gerulaitis
(*1954 - 1994) tenista

Švédsko Dag Hammarskjöld
(*1905 - 1961) politik, diplomat, druhý generální tajemník OSN



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »