Liam Payne wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Liam Payne

Pohlaví:
Muž
Narození:
29.8. 1993 - 13:00h
Místo:
Wolverhampton, West Midlands
Země:
Věk:
26 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, zpěvák

Liam Payne - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Astrodienst (C)
Datum narození a čas (místní čas):
29.8.1993 - 13:00  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
29.8.1993 - 12:00  
GB, Wolverhampton, West Midlands:
52°36' s.š., 2°8' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Liam Payne 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Liam Payne
datum narození 29.8.1993
(herec, zpěvák, instagram)

Liam Payne - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The BRIT Awards 2016 (TV pořad)
(2015) - 2015 Billboard Music Awards
(2015) - 2015 American Music Awards
(2015) - Teen Choice Awards 2015
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2014) - One Direction - You & I (hudební videoklip)
(2014) - One Direction - Steal My Girl (hudební videoklip)
(2014) - One Direction - Night Changes (hudební videoklip)
(2014) - One Direction - Midnight Memories (hudební videoklip)
(2014) - Brian Wilson & Various Artists - God Only Knows (hudební videoklip)
(2014) - Band Aid 30 - Do They Know It's Christmas? (hudební videoklip)
(2014) - 2014 MTV EMA
(2014) - 2014 American Music Awards
(2014) - The BRIT Awards 2014
(2014) - One Direction: The TV Special
(2014) - Nickelodeon Kids Choice Awards 2014
(2014) - Good Morning Britain
(2014) - One Direction: Where We Are - The Concert Film (koncert)
(2013) - One Direction - Story of My Life (hudební videoklip)
(2013) - One Direction - One Way or Another (Teenage Kicks) (hudební videoklip)
(2013) - One Direction - Kiss You (hudební videoklip)
(2013) - One Direction - Best Song Ever (hudební videoklip)
(2013) - 2013 American Music Awards
(2013) - The BRIT Awards 2013
(2013) - MTV se ptá...
(2013) - One Direction 3D: This is Us
(2012) - One Direction - One Thing (hudební videoklip)
(2012) - One Direction - Live While We're Young (hudební videoklip)
(2012) - One Direction - Little Things (hudební videoklip)
(2012) - Sunday Brunch
(2012) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012
(2012) - Up All Night: The Live Tour (koncert)
(2012) - Big Time Tour (koncert)
(2011) - X Factor Finalists 2011 ft. JLS, One Direction - Wishing On A Star (hudební videoklip)
(2011) - One Direction - What Makes You Beautiful (hudební videoklip)
(2011) - One Direction - Gotta Be You (hudební videoklip)
(2011) - The Project
(2011) - Americký X Factor
(2011) - One Direction: A Year In The Making
(2010) - X Factor Finalists 2010 - Heroes (hudební videoklip)
(2010) - Daybreak
(2009) - VEVO Go Shows
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - iCarly (TV seriál)
(2005) - The X Factor
(2005) - Dancing with the Stars
(2004) - The Xtra Factor
(2004) - The X Factor
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(1999) - Loose Women
(1996) - Access Hollywood
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1991) - E! News
(1975) - Saturday Night Live
(1952) - Today

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.8.1993 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Liam Payne 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Liam Payne - herec, zpěvák

se narodil 29.8.1993 ve městě Wolverhampton, West Midlands, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Liam Payne

Dnes se narodili
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Liam Payne
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
6°09’
10
 
LunaLuna:
Vodnář
6°53’
3
 
MerkurMerkur:
Panna
6°18’
10
 
VenušeVenuše:
Lev
2°11’
9
 
MarsMars:
Váhy
11°07’
11
 
JupiterJupiter:
Váhy
14°39’
11
 
SaturnSaturn:
Vodnář
26°14’
3
R
UranUran:
Kozoroh
18°34’
2
R
NeptunNeptun:
Kozoroh
18°38’
2
R
PlutoPluto:
Štír
22°55’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
7°41’
1
R
Černá LunaLilith:
Beran
5°26’
5
 
CheirónCheirón:
Lev
29°18’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
16°03’
5
Domy:
Štír
15°20’
Býk
15°20’
2:
Střelec
14°53’
8:
Blíženci
14°53’
3:
Kozoroh
23°25’
9:
Rak
23°25’
Ryby
3°39’
Panna
3°39’
5:
Beran
5°06’
Váhy
5°06’
6:
Beran
27°58’
Váhy
27°58’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
7xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
9°29’
11
Slun./Luna:
Štír
21°31’
1


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ava Gardner
(*1922 - 1990) herečka

Česká republika Jiří Wimmer
(*1943 - 2001) herec

Spojené státy Mary Tyler Moore
(*1936 - 2017) herečka

Spojené státy Al Capone
(*1899 - 1947) mafiánský bos

Egypt Demis Roussos
(*1946 - 2015) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »