Lily Li wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lily Li

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Hong Kong
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
herečka

Lily Li - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.5.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lily Li 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Lily Li
datum narození 21.5.1950
(herečka, instagram)

Lily Li - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Chu kwong bo hei (TV seriál)
(2007) - Ying chai chip fook (TV seriál)
(2007) - Tang xīn feng bao (TV seriál)
(2006) - Tin sun yut dui
(2006) - Faan wan fuk yu (TV seriál)
(2005) - Faan sun dai siu (TV seriál)
(2003) - Kum pai bing yan (TV seriál)
(2002) - Jackie Chan: Fast, Funny and Furious
(1995) - Xiao lin lao zu
(1995) - Ultimate Revenge
(1995) - Sun diu hap lui (TV seriál)
(1994) - Wan nu da wang
(1994) - Ma hei siu chi
(1994) - Choi kin ye see lo paw (TV seriál)
(1993) - 1/3 qing ren
(1993) - Yuen chun hap (TV seriál)
(1993) - Wu zhuang yuan Tie Qiao San
(1993) - Wu shu: Ji mi dang an
(1993) - Tie shen qing ren
(1993) - Hei bao tian xia
(1993) - Bai lian xie shen
(1992) - Xiang Gang jian sha ji an
(1992) - Tou shi ge qiang hua
(1990) - Yi ben man hua: Chuang tian ya
(1989) - Huo bao xing dong
(1986) - Lau man ying hung
(1985) - Výcvik 36. komnaty
(1985) - Shi lai yun dao
(1984) - You xia qing
(1984) - Wu lang ba gua gun
(1984) - Wang zi cheng chong
(1983) - Huo pin you jian qu
(1983) - Heroic Family
(1982) - Xie zhou
(1982) - Mysterious Island
(1982) - Chi se Xiang Wei she
(1981) - Yong zhe wu ju
(1981) - Mu wu wang fa
(1981) - Jing wang shuang xiong
(1981) - Dan cheng lu
(1980) - Zei zang
(1980) - Ti guan
(1980) - Qing xia zhui feng jian
(1980) - Po jie da shi
(1980) - Mladý mistr
(1980) - Kong shou ru bai ren
(1980) - Ba jue
(1979) - Wu zhao sheng you zhao
(1979) - Mistr Shaolinu
(1979) - Jun fa qu shi
(1979) - Hu hwa ling
(1979) - Feng liu duan jian xiao xiao dao
(1979) - Duan jian wu qing
(1978) - Xiao shi yi lang
(1978) - Tang lang
(1978) - Jue dou zhe de sheng ming
(1978) - Jian qi shen long
(1978) - Duch meče
(1977) - Pai yu lao hu
(1977) - Hong Xi Guan
(1976) - You gui zi
(1976) - Tien ya ming yue dao
(1976) - Si qiu
(1976) - Pavučina smrti
(1976) - Kong woo ji dai
(1976) - Huang Fei-hong yu liu a cai
(1976) - Bewitch Tame Head
(1975) - Jiang tou
(1974) - Peng you
(1974) - Chou wen
(1974) - Huang Fei Hong yi qu Ding Cai Pao
(1974) - Duo ming ci ke
(1973) - Xiao za zhong
(1973) - Jing cha
(1973) - Fen nu qing nian
(1973) - Da dao wang wu
(1972) - Si qi shi
(1972) - Luo ye fei dao
(1972) - Da di long she
(1971) - Leu ci ke
(1970) - You xia er
(1970) - Yin juan nu xia
(1970) - Shi san tai bao
(1970) - Nu zi gong yu
(1968) - Chun nuan hua kai
(1968) - Hu xia
(1968) - Hong la jiao
(1967) - Tie tou huang di
(1967) - Qi xia wu yi
(1967) - Nu xun an
(1967) - Long hu gou
(1966) - Wen Suchen
(1966) - Tie shan gong zhu
(1966) - Hun duan nai he tian
(1965) - Yu mei ren

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.5.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lily Li 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lily Li - herečka

se narodila 21.5.1950 ve městě Hong Kong
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lily Li

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Lily Li
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
29°51’
 
LunaLuna:
Rak
19°31’
 
MerkurMerkur:
Býk
19°47’
R
VenušeVenuše:
Beran
17°24’
 
MarsMars:
Panna
23°51’
 
JupiterJupiter:
Ryby
5°23’
 
SaturnSaturn:
Panna
12°36’
 
UranUran:
Rak
3°04’
 
NeptunNeptun:
Váhy
14°54’
R
PlutoPluto:
Lev
15°53’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
4°40’
R
Černá LunaLilith:
Býk
14°22’
 
CheirónCheirón:
Střelec
19°58’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) herec, zpěvák

Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) lékař, psychiatr

Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) herec

Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001) tvůrce vizuálních efektů

Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »