Linda Blair wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Linda Blair
(Linda Denise Blair)

Pohlaví:
Žena
Narození:
22.1. 1959 - 11:15h
Místo:
St. Louis, Missouri
Země:
Věk:
58 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Linda Blair - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
22.1.1959 - 11:15  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
22.1.1959 - 17:15  
US, St. Louis:
38°38' s.š., 90°12' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Linda Blair 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Linda Blair
datum narození 22.1.1959
(herečka, instagram)

Linda Blair - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Green Fairy
(2012) - An Affair of the Heart
(2011) - Cousin Sarah
(2010) - Skeleton Farm's Halloween Horrorshow
(2009) - RuPaul's Drag Race
(2009) - Imps*
(2008) - The Doctors
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2006) - Ban the Sadist Videos!: Part 2
(2006) - The Powder Puff Principle
(2005) - The Perfect Scary Movie
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - Hitters Anonymous
(2004) - UnConventional
(2004) - Scream Queens: The E! True Hollywood Story
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2003) - Oživlá monstra
(2002) - TV's Most Censored Moments
(2002) - Hollywood Rocks the Movies: The 1970s
(2001) - The Scariest Places on Earth
(2001) - AFI's 100 Years, 100 Thrills: America's Most Heart-Pounding Movies
(2000) - S Club 7 v L.A. (TV seriál)
(1999) - Linda Blair: The E! True Hollywood Story
(1999) - Walking After Midnight (TV seriál)
(1999) - The Blair Bitch Project starring Linda Blair
(1998) - The Fear of God: The Making of the Exorcist
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1997) - Marina
(1996) - The RuPaul Show
(1996) - Vřískot
(1996) - Kořist jaguára
(1995) - Svůdkyně
(1994) - Skins
(1993) - Dvojitý úder
(1992) - Věčný spánek
(1992) - Perry Mason: Případ nevěsty se zlomeným srdcem
(1992) - Fatal Bond
(1992) - Calendar Girl, Cop, Killer? The Bambi Bembenek Story
(1991) - The Secrets of Dick Smith
(1990) - Circus of the Stars #15
(1990) - The Horror Hall of Fame
(1990) - Znovu objeven
(1990) - Bláznivý exorcista
(1990) - Bedroom Eyes II
(1989) - Zmrazení
(1989) - W.B., Blue and the Bean
(1989) - How to Get Revenge
(1989) - Bad Blood
(1989) - Aunt Millie's Will
(1988) - Witchcraft: Vražedná magie
(1988) - Vypadni z mé ulice
(1988) - Neslyšní zabijáci
(1988) - Grotesque
(1988) - Bersaglio sull'autostrada
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
(1987) - Za cenu života
(1987) - SFX Retaliator
(1986) - The Wildest West Show of the Stars
(1985) - Red Heat
(1985) - Divoký ostrov
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - S hlavou v pytli
(1984) - Divoké ulice
(1983) - Circus of the Stars #8
(1983) - Peklo za mřížemi
(1982) - Circus of the Stars #7
(1982) - Ruckus
(1981) - Pekelná noc
(1979) - Wild Horse Hank
(1979) - Roller Boogie
(1978) - Cizinec v domě
(1977) - Vymítač ďábla 2: Kacíř
(1976) - Victory at Entebbe
(1975) - Good Morning America
(1975) - Sweet Hostage
(1975) - Sarah T. - Portrait of a Teenage Alcoholic
(1974) - Letiště 1975
(1974) - Born Innocent
(1973) - Vymítač ďábla
(1971) - The Sporting Club
(1970) - The Way We Live Now
(1968) - Hidden Faces (TV seriál)
(1962) - The Merv Griffin Show
Linda Blair - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.1.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Linda Blair 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Linda Blair - herečka

se narodila 22.1.1959 ve městě St. Louis, Missouri, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Linda Blair

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Linda Blair
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
1°56’
10
 
LunaLuna:
Rak
6°36’
3
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
17°33’
9
 
VenušeVenuše:
Vodnář
19°15’
11
 
MarsMars:
Býk
22°44’
1
 
JupiterJupiter:
Štír
27°35’
7
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
1°55’
9
 
UranUran:
Lev
14°50’
5
R
NeptunNeptun:
Štír
6°53’
7
 
PlutoPluto:
Panna
3°42’
5
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
16°54’
6
R
Černá LunaLilith:
Býk
7°22’
1
 
CheirónCheirón:
Vodnář
21°11’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
6°35’
6
Domy:
Býk
1°56’
Štír
1°56’
2:
Blíženci
3°42’
8:
Střelec
3°42’
3:
Blíženci
26°52’
9:
Střelec
26°52’
Rak
18°19’
Kozoroh
18°19’
5:
Lev
12°40’
Vodnář
12°40’
6:
Panna
15°42’
Ryby
15°42’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
8xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
10°07’
11
Slun./Luna:
Beran
19°16’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »