Linda Hunt wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Linda Hunt
(Lydia Susanna Hunter)

Pohlaví:
Žena
Narození:
2.4. 1945 - 11:35h
Místo:
Morristown, New Jersey
Země:
Věk:
73 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Linda Hunt - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
2.4.1945 - 11:35  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
2.4.1945 - 15:35  
US, Morristown:
40°48' s.š., 74°29' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Linda Hunt 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Linda Hunt
datum narození 2.4.1945
(herečka, instagram)

Linda Hunt - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Tým Škorpion (TV seriál)
(2013) - The 39th Annual People's Choice Awards
(2009) - NCIS: Los Angeles (TV seriál)
(2007) - The Singing Revolution
(2006) - Velký transatlantický kabel
(2006) - The Path to Nuclear Fission: The Story of Lise Meitner and Otto Hahn
(2006) - Horší to už nebude
(2005) - Osvětim: nacisté a konečné řešení (TV seriál)
(2005) - Tvoje, moje a naše
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2002) - Woodrow Wilson and the Birth of the American Century
(2002) - Shadow Play: Indonesia's Year of Living Dangerously
(2002) - Na křídlech vážky
(1999) - The 51st Annual Primetime Emmy Awards
(1999) - Island of the Sharks
(1999) - The Century (TV seriál)
(1998) - Titanic: Untold Stories
(1998) - Out of the Past
(1998) - Pocahontas 2: Cesta domů
(1997) - Isamu Noguchi: Stones and Paper
(1997) - Amazon
(1997) - Relic
(1997) - Eat Your Heart Out
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Paul Monette: The Brink of Summer's End
(1995) - Pocahontas
(1995) - The New Chimpanzees
(1994) - Spirits of the Rainforest
(1994) - Ecological Design: Inventing the Future
(1994) - Pret-A-Porter
(1994) - Maverick
(1993) - Vesmírní jezdci (TV seriál)
(1993) - Twenty Bucks
(1993) - Mladší a mladší
(1992) - Ishi: The Last Yahi
(1992) - Rain Without Thunder
(1992) - Nonesense and Lullabyes: Poems
(1992) - Nonesense and Lullabyes: Nursery Rhymes
(1991) - Wild by Law
(1991) - Přísně tajné prázdniny
(1990) - The Turn of the Screw
(1990) - Policajt ze školky
(1989) - Chico Mendes: Voice of the Amazon
(1989) - Nightmare Classics (TV seriál)
(1989) - Ďáblice
(1987) - Waiting for the Moon
(1987) - Pokoj v podkroví
(1987) - Basements
(1985) - Silverado
(1985) - Eleni
(1984) - Duna
(1984) - Bostoňanky
(1982) - Rok nebezpečného života
(1980) - Pepek námořník
(1978) - Fame
(1976) - Ah, Wilderness!

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.4.1945 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Linda Hunt 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Linda Hunt - herečka

se narodila 2.4.1945 ve městě Morristown, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Linda Hunt

Dnes se narodili
Spojené státy Jessica Lange
(*1949) herečka

Spojené státy Carmen Electra
(*1972) herečka, zpěvačka, modelka

Rakousko Adolf Hitler
(*1889) politik, diktátor, nacista, masový vrah

Německo Heinrich Göbel
(*1818) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Rusko Generál Alexandr Ivanovič Lebeď
(*1950) populární ruský voják a politik


Linda Hunt
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
12°31’
10
 
LunaLuna:
Střelec
6°16’
6
 
MerkurMerkur:
Beran
27°53’
11
 
VenušeVenuše:
Býk
2°12’
11
R
MarsMars:
Ryby
6°36’
9
 
JupiterJupiter:
Panna
20°04’
4
R
SaturnSaturn:
Rak
4°32’
12
 
UranUran:
Blíženci
9°59’
12
 
NeptunNeptun:
Váhy
4°51’
4
R
PlutoPluto:
Lev
7°58’
2
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
13°56’
1
R
Černá LunaLilith:
Váhy
15°37’
4
 
CheirónCheirón:
Panna
29°15’
4
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
4°14’
9
Domy:
Rak
10°29’
Kozoroh
10°29’
2:
Lev
0°00’
8:
Vodnář
0°00’
3:
Lev
21°44’
9:
Vodnář
21°44’
Panna
18°59’
Ryby
18°59’
5:
Váhy
24°27’
Beran
24°27’
6:
Střelec
4°48’
Blíženci
4°48’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
14°44’
11
Slun./Luna:
Vodnář
9°23’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Andie MacDowell
(*1958) herečka

Spojené státy Iggy Pop
(*1947) zpěvák, punker, rocker, herec

Velká Británie James McAvoy
(*1979) herec

Irsko Glen Hansard
(*1970) herec, zpěvák, skladatel

Česká republika Jaroslav Hutka
(*1947) folkový hudebník, skladatel a písničkář


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920 - 2002) herec

Dánsko král Kristián X.
(*1870 - 1947) dánský král

Česká republika Ferdinand Peroutka
(*1895 - 1978) spisovatel, dramatik, publicista, prozaik, esejista

Velká Británie Steve Marriott
(*1947 - 1991) zpěvák, skladatel, kytarista

Německo Franz Carl Achard
(*1753 - 1821) pruský chemik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »